Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה רדו מדונט שוט. התשובה שלו סבירה לחלוטין לפורום פתוח במדינה בה כל פיפס הכי קטן בתחום הרכב והנהיגה הם לא חוקיים ונאכפים בדרקוניות.

בנוסף, מגיבים בשרשור צריכים להיות מאד אחראים בדבריהם למען שלא יקרא איזה ערס צעצוע את דבריהם ויעשה חראקות בשכונה ליד המכולת של יוסי.

לגופו של עניין, כמו שאמר דונט שוט, נהיגה ספורטיבית היא נהיגה מדודה מאד, טכנית מאד, על המעטפת לפעמים ומתסכלת קדימה בצורה שנהיגה מנהלתית אינה עושה. זו גם הסיבה שנהיגה ספורטיבית מעייפת ומתישה כשנמשכת זמן רב.

אני מתכוון לקחת קורס נהיגה מתקדמת מתישהו בקרוב, בדיוק בגלל הסיבה שאני רוצה לשפר את המיומנויות שלי במדידת מצבים, כניסה ויציאה מהם וכדומה. ללחוץ על הגז עד הסוף כל קוף יכול.

ביום יום אני נוהג כמו סבתא, לעתים נמרצת כשצריך, אבל תמיד עירני ועוסק קודם כל בנהיגה. לא קורא מיילים, לא שם ליפסטיק ולא פותר תשבצים בפקקים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חבר'ה רדו מדונט שוט. התשובה שלו סבירה לחלוטין לפורום פתוח במדינה בה כל פיפס הכי קטן בתחום הרכב והנהיגה הם לא חוקיים ונאכפים בדרקוניות.

בנוסף, מגיבים בשרשור צריכים להיות מאד אחראים בדבריהם למען שלא יקרא איזה ערס צעצוע את דבריהם ויעשה חראקות בשכונה ליד המכולת של יוסי.

לגופו של עניין, כמו שאמר דונט שוט, נהיגה ספורטיבית היא נהיגה מדודה מאד, טכנית מאד, על המעטפת לפעמים ומתסכלת קדימה בצורה שנהיגה מנהלתית אינה עושה. זו גם הסיבה שנהיגה ספורטיבית מעייפת ומתישה כשנמשכת זמן רב.

אני מתכוון לקחת קורס נהיגה מתקדמת מתישהו בקרוב, בדיוק בגלל הסיבה שאני רוצה לשפר את המיומנויות שלי במדידת מצבים, כניסה ויציאה מהם וכדומה. ללחוץ על הגז עד הסוף כל קוף יכול.

ביום יום אני נוהג כמו סבתא, לעתים נמרצת כשצריך, אבל תמיד עירני ועוסק קודם כל בנהיגה. לא קורא מיילים, לא שם ליפסטיק ולא פותר תשבצים בפקקים.

כל הכבוד!

פורסם
לאמנון, פותח השרשור, שלום רב! אני כבר די זקן ומדבר מנסיוני המר. אחד התופעות הידועות אצל גברים מזדקנים - זו קניה של מכונית ספורט או מכונית ספורטיבית.מה שעומד מאחורי התופעה - זה אינסטינקט ביולוגי - במוח של זכר מזדקן עוד יש אימפולסים חלשים, הוא עוד זוכר שצריך למשוך נקבות - רק לא זוכר בשביל מה...

וכמה שפחות יש לו להציע לנקבות - ככה יותר הוא זקוק לאביזרים - כסף,יאכטות, מכוניות ספורט אדומות. ואתה יודע מה - זה עובד, לרגע קצר, אבל מהנה - אתה במרכז התעניינות של המין היפה, פתום בחורות זורקות אליך מבטים מעוניינים וסקרנים ... אבל כגודל הציפיות - כך גודל האכזבה - גם מתוך עומק מושבי ספורט חובקים נוצצת קרחת ובולט שער שיבה. אתה גם יכול להצתרף למועדון רכבים ספורטיבים ולסתובב בין הצעירים בימי מסלול או אירועים חברתים של אוטוספורט. אתה גם תחשוב בהתחלה, שהחיוכים של הצעירים האלה כלפיך - הם חיוכים של הערצה ולא הלצה...

ואם ברצינות - תקנה לך מכונית חזקה ויפה, תהנה גם מהאופי שלה וגם מה יופי, תלמד לנהוג נכון, כי נהיגה ספורטיבית - זה נהיגה חכמה, ניהגה עם הבנה, זה אומנות, שצריך ללמוד ולהתאמן. זה יעשה אותך נהג יותר טוב, יותר חכם ויותר בטוח. והעיקר - תהנה מהחיים בכל גיל:-)

אני לא כזה זקן :-) כ- 22 שנות נהיגה בסה״כ, ולא התמהמתי בהוצאת הרישיון, תעשה את החישוב :lol:

בכל מקרה התאווה לרכב ספורטיבי קיימת אצלי מאז ומתמיד עוד מהיותי ילד.

אני עדיין מפנטז על פיאט טיפו ספורטיבה, שזה הרכב הראשון הספורטיבי באמת שנהגתי עליו, בשנות העשרים המוקדמות שלי, חוויה מטלטלת חושים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא רוצה לבאס אותך בקשר לספורטיבה אבל רוב הסיכויים שכל משפחתית חמימה מודרנית תהיה עדיפה עליה במרבית מובני הנהיגה... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי נמאס לנהוג... מבחינתי להניע את האוטו זו טרחה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אמנון, לא התכוונתי שאתה זקן. רציתי (לא ברצינות) לרמוז שקניית רכב ספורט יכולה להיות סימפטום:-D

את החלום שלך אני מבין מצויין, אני גם (ורבים אחרים) נקסמים באורה של מכונית ספורטיבית. אז תגשים חלום, לא משנה אם יש איפה לנהוג או אין!

אתה תהנה מאוטו חזק, ממושמע ודינמי אפילו בעיר.

פורסם

יוסי יש לי כפתור... אני לא מוציא את המפתח מהכיס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

.

+100

כל יום אני רואה כל מיני חברים מזגזגים בנתיבים לידיי, כמעט מתאבדים כדי לעבור עוד נתיב ולעקוף מכונית. הם לא באמת נוהגים מהר, הם לא באמת מבינים מה הם עושים, אבל אני בטוח שרובם נחשבים לנהגים סופר ספורטיבים ומהירים בעיניי עצמם ומכרים שלהם.

לך תסביר להם שנהיגה ספורטיבית לא נמדדת בכמות הפעמים במהלך היום שאתה גורם לאנשים אחרים לדפוק בלימות חרום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נהיגה ספורטיבית לא נמדדת בכמות הפעמים במהלך היום שאתה גורם לאנשים אחרים לדפוק בלימות חרום.

אולי הדבר הכי נכון שנכתב כאן.

לפעמים הם (הספורטיביים בשקל) דופקים עקיפות וחותכים ומשלימים את הפעולה ״בבטחה״ לאחר שמדדו במדויק את המרווחים. הם מסיימים את הפעולה תוך מחשבה שזה בזכותם כי עובדה - הרי לא קרה כלום. ובתכלס אם הנהג לא היה בולם או מאט סביר להניח שהם היו מתרסקים במשהו או מישהו.

פורסם
+100

כל יום אני רואה כל מיני חברים מזגזגים בנתיבים לידיי, כמעט מתאבדים כדי לעבור עוד נתיב ולעקוף מכונית. הם לא באמת נוהגים מהר, הם לא באמת מבינים מה הם עושים, אבל אני בטוח שרובם נחשבים לנהגים סופר ספורטיבים ומהירים בעיניי עצמם ומכרים שלהם.

לך תסביר להם שנהיגה ספורטיבית לא נמדדת בכמות הפעמים במהלך היום שאתה גורם לאנשים אחרים לדפוק בלימות חרום.

עזוב, תתחיל מלהסביר להם שנהיגה ספורטיבית לא עושים בכביש מלא אלא בכביש ריק או עם תנועה דלילה מאוד, כשיבינו את זה נמשיך הלאה ללמד אותם עוד דברים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מנהלתית\שיוט.

אחרי התדלוק האחרון אפילו התחלתי בחסכונית יתר על המידה(בכל זאת דיזל :lol:), לא עובר את ה110.

אבל זה לא מונע ממני לתקוף פניות מדי פעם.

פורסם
כשתקים את העמותה שדיברנו עליה, נדאג לזה ;)

אולי כדאי לפתוח איזה נושא או משהו לקדם את זה? זה כמו המשל על המקלות (קל לשבור אחד, בלתי אפשרי לשבור אלפי מקלות מאוגדים).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...