Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלנו החתול (שהוא נח ומקסים בד"כ) תוקף את החתולה (שמצידה מראה את כל סימני הכניעה, ומשתינה מפחד) בלי הפסקה, עד שאנחנו מצליחים להפריד (ובד"כ חוטפים...). אני לא יודע אם הוא יהרוג אותה אם לא נתערב, וגם לא מתכוון לבדוק, אבל בהחלט לא מצב לתת להם "להסתדר לבד".

:turn-l:
פורסם
גם אצל כלבים במושב בחיים לא ראיתי הרג. כנראה כמו בני אדם, כדי להרוג צריך להיות פסיכופטים מלידה. (כמו הכלבים שמגודלים לקרבות)

כנראה שהכלבים במושב שלכם חלביים. אצלנו זה מגיע להרג.

מניסיון עם הכלב שלי שאם לא הייתי בבית, היה מגיע לגן עדן הרבה יותר מהר.

לחובתו יאמר שהוא היה כלב מעצבן שלא היה מודע לגודל שלו (הוא היה פינצ'ר...).

אני מתגעגע אליו:oops:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

גם חתולים.

אצלנו בשכונה הייתה מאכילת חתולים קבועה, מהסוג הכבד, מה שיצר כמובן להקות של חתולים.

מדי פעם הזכרים היו גורמים זה לזה פצעי מוות (בייסורים איטיים). נדיר אבל קורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עם כל הכבוד שיש לי לכל מיני סבתות שמאכילות חתולים, זו אחת הסיבות שליצור תחנת האכלה, מבלי לדאוג לעיקור/סרוס של לפחות 80% בכל זמן נתון, היא רעיון לא טוב. יש עוד סיבות. זכרים לא מסורסים ילחמו קשה מאד על טריטוריה.

פורסם

חוזר שניה למייסטופ: נראה לי שאצלך המצב מתייצב לטובה. קח בחשבון שכפכופים תמיד יהיו, בעיקר בגלל הבדלי טמפרמנט.

לא להתרגש, אבל למנוע אסקלציה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האמת שאסקלציה מתרחשת בבקרים, הוא פשוט מחבק אותה מאחורה ונושך אותה (לא בעוצמה שתגרום לדימום, אבל היא כן צועקת). בשאר היום הם לא רבים. מוזר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
האמת שאסקלציה מתרחשת בבקרים, הוא פשוט מחבק אותה מאחורה ונושך אותה (לא בעוצמה שתגרום לדימום, אבל היא כן צועקת). בשאר היום הם לא רבים. מוזר.

יכול להיות שהבחור פשוט מקווה לשימבוז של בוקר?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...