Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם מומחי הפורום,

ברשותי מגאן קופה חדשה (2013). הרמקולים הקדמיים המקוריים שהגיעו עם הרכב ממש ברמה נמוכה, אני לא צריך להגביר יותר מדי את עוצמת השמע כדי לשמוע רעשים (אגב, לפני כן הייתה ברשותי סיאט לאון, גם היא חדשה, והרמקולים בה היו ממש מצוינים, שמונה רמקולים מקוריים בכל הרכב). אני לא מתכוון להוציא עכשיו אלפי שקלים על רמקולים ומגברים, לכן אני מעוניין לשאול האם בתקציב של 500 ש"ח ניתן להחליף אותם לרמקולים קצת יותר איכותיים.

אשמח לעזרתכם.

תודה רבה לכם והמשך שבוע טוב.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אני לא מכיר את הרכב ואני לא יודע אם הבעיה היא ברמקולים עצמם

או בהגברה גרועה של של יחידת הראש ,בנוגע לרמקולים

אתה יכול ללכת על קומפוננט כמו מורל טמפו במידה המתאימה ,מהטובים בטווח המחיר הנ"ל.

פורסם

אתה יכול ללכת על קומפוננט כמו מורל טמפו במידה המתאימה ,מהטובים בטווח המחיר הנ"ל.

אני רק שאלה - זה נכון שהטמפו בעלי אופי סאונד חם וטוויטר לא כ"כ דומיננטי?

איך garden audio סדרת M-Line ביחס לטמפו?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

M-LINE היא סידרת הכניסה של GLADEN AUDIO

אין לי אינדיקציה להשוואה בין הסטים ,אך GLADEN AUDIO היא חברה

מאוד מכובדת שזכתה בלא מעט פרסי EISA על מוצריה

אם אתה מעוניין בפרטים על רכיבים של GLADEN AUDIO

צור קשר עם היבואן "יוסי אביזרי רכב" ברעננה.

פורסם
איזה רמקולים מקוריים יש ברכב, קואקסיאליים או קומפוננט?

איך אני יכול לבדוק את זה? מה שכן, יש שני מכסים מקוריים בצידי הדשבורד שמיועדים כנראה לטוויטרים (או שיש בהם כבר טוויטרים).

יש לי מערכת מולטימדיה ברכב, כזו שמורכבת בארץ ברכבי רנו ע"י היבואן (עם תפריט עברי מלא).

תוכל לתת לי קישור למורל טמפו בטווח המחירים הנ"ל? אגב, האם ניתן לבדוק מה המידה ע"י שיטוט באינטרנט (מבלי לפתוח את הדלתות)?

שוב תודה רבה לכם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

ברכב הנ"ל אפשר להכניס גם רמקול 6 וחצי תלוי בעומק של הרמקול.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

אם תרצה אני מוכר קומפוננט של מורל טמפו ב 350 במצב חדש השתמשו בהם חודשיים, עדיין עם אחריות בקופסא המקורית. לפרטים 0575598480

• תוכן חדש...