Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מאוד מצטער שאני קצת בור בנושא הזה אבל בשרשור הקודם שפתחתי אף אחד לא נתן לי את התשובה המדוייקת שרציתי, רק תשובות מסביב .

אז אני אנסה להסביר את זה בקצרה והכי טוב שאני יכול

אני וחבר רוצים להדביק על המראות את הדבר הזה שנקרא BOMB STIRKCER כמו שהבנתי, ואין לנו מושג איך .

אני ראיתי הרבה בEBAY והשאלה שלי היא בעצם כזאת

איך עושים את זה ? אני כבר אסתדר .

אבל איך לדעת מה להזמין ? נגיד וראיתי עכשיו דוגמאות יפות בEBAY, איך אני אדע עם זה יספיק ?

זה צריך להספיק ל4 מראות (2 רכבים)

איך לדעת מה להזמין ? תודה רבה !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

באיביי כתוב לך מידות מדויקות.

הדבקה על המראות היא די קשה במיוחד למישהו שלא עשה את זה בעבר.

תסתכל על מדריכים ביוטיוב .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
באיביי כתוב לך מידות מדויקות.

הדבקה על המראות היא די קשה במיוחד למישהו שלא עשה את זה בעבר.

תסתכל על מדריכים ביוטיוב .

תודה רבה , יש לי שאלה כזאת

נגיד בעמוד הזה :

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=STICKER+BOMB&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.XSTICKER+BOMB+BLACK+AND+WHITE&_nkw=STICKER+BOMB+BLACK+AND+WHITE&_sacat=0

יש הרבה דברים יפים שזה בערך מה שאני מחפש , אבל איך אני יודע מה להזמין ? מה מפה זה למראות? שאני לא אזמין בטעות משהו שהוא בצורה נגיד פתאום של טמבון או דשבורד או לא יודע מה

לרדת למטה ולבדוק מידות של המראות כאילו ?

פורסם
מה שהם מוכרים זה חתיכות של מדבקה נגיד 20 על 40, ואתה כבר גוזר מזה כמה שאתה צריך ומדביק.

אבל באמת שאני לא מבין , 20 על 40 נגיד איזה גודל זה ? זה מספיק למראה אחת? 2 מראות ?

פורסם

תמדוד את המראה שלך ותכפיל,לא מסובך.

אין מדבקה לטמבונים ומדבקה למראות,אתה מקבל חתיכה בגודל מסוים וחותך לפי המקום שאתה רוצה להדביק עליו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עד שלא תמדוד את המראה לא תוכל לדעת, כך בחשבון שאם ישלך מראה גדולה יחסית, נגיד כמו של מאזדה 3 דור 2

יש כיפול, אז תצטרך ספייר מהמדבקה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בתור אחד שהדביק מדבקות על הרכב עדיף לך להדביק על משטח ישר כמו הצד של האוטו...

אם אין לך נסיון בהדבקה טובה זה לא ייצא לך כמו שאתה רוצה.

תתייעץ עם אנשים שעשו זאת בעבר על המראה ותסתכל על המידות, זה ממש חשוב.

אם לא הבנת או אני יכול לעזור לך יותר, רק תגיד אחי:)

פורסם

קח נייר A4 מהמדפסת ומספריים, תנסה לעטוף את המראה ותגזור/ "תעשה תספורת" באופן גס לשאריות.

זה אמור לתת לך פרופורציות לגודל הרצוי וגם קצת להמחיש לך שזה דורש טיפה מיומנות, כדי לא להשאיר כפלים ובועות אויר.

בהצלחה

פורסם

הדבקה על מראות היא קשה, כמובן באופן יחסי, למי שלא התנסה בהדבקה כזאת.

בקשר לקנייה משה מאוטוסטור מוכר מטר על מטר שזה גדול מאוד בעלות של 140 שקל תוכל להתחלק עם החבר זה יוצא הרבה יותר משתלם המדבקה מאוד איכותית מנסיון הדבקה על כנף שלמה...

המחירים באייבי לא זולים לכן שווה לך לבדוק אצל משה.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%AA-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%91%D7%95%D7%9E%D7%91-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%9F-1X1.html

לצורף העניין באייבי יש מטר על מטר במחיר של 244 שקל ועוד 250 שקל משלוח...

תעשה חושבים...

בהצלחה.:)

פורסם

שמע זה תלוי, אם יש לך חוברת של מדבקות כאלו, אז זה הרבה יותר קל להדביק מיריעה של מדבקות. הכוונה שלי לחוברת זה שזה מדבקות בנפרד ואתה צריך להדביק אחת אחת איך שבא לך. יריעה מתאימה יותר למשטחים ישרים, בארץ הרוב פה זה יריעות.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
הדבקה על מראות היא קשה, כמובן באופן יחסי, למי שלא התנסה בהדבקה כזאת.

בקשר לקנייה משה מאוטוסטור מוכר מטר על מטר שזה גדול מאוד בעלות של 140 שקל תוכל להתחלק עם החבר זה יוצא הרבה יותר משתלם המדבקה מאוד איכותית מנסיון הדבקה על כנף שלמה...

המחירים באייבי לא זולים לכן שווה לך לבדוק אצל משה.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%AA-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%91%D7%95%D7%9E%D7%91-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%9F-1X1.html

לצורף העניין באייבי יש מטר על מטר במחיר של 244 שקל ועוד 250 שקל משלוח...

תעשה חושבים...

בהצלחה.:)

תודה רבה לך , אני באמת אבדוק אצלו כי זה נשמע יותר טוב , גם אני שונא להזמין מחו"ל מעדיף להסתדר על משהו פה בארץ .

יש לי רק שאלה , מטר על מטר כמו שהוא מוכר שמה , זה יספיק לרכב שלי ולרכב של החבר ?

פורסם

מטר על מטר מספיק.

תבדוק אם המראה מתפרקת לפעמים הקליפה(החלק הצבוע איפה שאתה רוצה להדביק) מתפרק,ככה יותר קל להדביק וגם אפשר להגיע לתוצאה יותר טובה.

תעבוד עם סכין יפנית חדשה וחדה,תעבוד גם עם פן אבל תיזהר שלא למתוח את המדבקה יותר מידי כי היא מתעוותת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...