Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מי שמתעניין:

חזרתי עכשיו מסוכנות שברולט ברחובות שם התנערו לחלוטין מההנחות המוצגות פה.

ההנחות הניתנות במסגרת המבצע לדבריהם הם על סך 1500 שקלים בלבד.

הפניתי את הנציג עמו שוחחתי למבצע שפורסם באינטרנט ותגובתו הייתה שכל אחד יכול לפרסם איזה מבצע שהוא רוצה, זה לא אומר ששברולט יכירו בזה.

וההנחה הנוספת ללקוחות חוזרים גרמה לו להסתכל עלי כמו משוגע.

הנחה חוזרת ללקוחות חוזרים, כן יש דבר כזה. תלחץ טיפה עליו, תבקש לדבר אם האחראי שלו, ופתאום תראה איזה פלה... פתאום כן אתה מקבל עוד 2500 ש"ח, כמעט ללא מאמץ מיותר. אתה רק צריך להראות רצינות, להוכיח שהיה לך ב3 שנים האחרונות שברולט.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מצחיקה ההשוואה הזו עם המי שהיא רכב מיד שניה.

באותה מידה אפשר להגיד שפראייר מי שקונה ספארק/מי , אפשר ב 50K לקנות BMW שנת 2000.

כשמשווים רכבים, משווים באותם תנאים בדיוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:shock:

אחרי שנתיים וחצי אמורות להתחיל בעיות? חשבתי שאחרי שעליתי ארצה מחבר העמים, הלאדה נשארה שם :roll:

לדעתי רכב חדש מיצרן שמכבד את עצמו אמור לתת לך שקט לפחות ל150-200 אלף ק"מ (כמובן בתנאי שטופל כראוי), זה למה אנשים קונים רכבים חדשים בארץ, למרות העובדה שבמחיר שאתה משלם, אתה קונה אוטו לעצמך, ועוד אוטו למדינה.

רוב הסיכויים שהוא לא טופל כמו שצריך.

כמות האנשים בארץ שבאמת מטפלת ברכב כמו שצריך היא זניחה.

כשהוצאתי את האוטו מהסוכנות אמרו לי "הטיפול הבא עוד 30000 ק"מ או שנה. עד אז לא צריך לעשות לו כלום, רק תמלא לו מים בווישרים אם נגמר" :shock:

זה מראה לך שאנשים לא חושבים שצריך לבדוק שמן מדי פעם (כתוב בספר הרכב) או לבדוק את האוויר בגלגלים פעם בשבוע.

פורסם
הנחה חוזרת ללקוחות חוזרים, כן יש דבר כזה. תלחץ טיפה עליו, תבקש לדבר אם האחראי שלו, ופתאום תראה איזה פלה... פתאום כן אתה מקבל עוד 2500 ש"ח, כמעט ללא מאמץ מיותר. אתה רק צריך להראות רצינות, להוכיח שהיה לך ב3 שנים האחרונות שברולט.

מנהל הסניף היה לידו ותיק הלקוח שלנו היה פתוח על הצג שלו, ושם היה כתוב שאנחנו לקוחות ותיקים של שברולט.

זה בסדר לא קרה כלום, היינו עם הספארק שנתיים וחצי ונהננו. ובמקום להחליף בספארק נוספת נחליף למיקרה/ספייסטאר/סופר מיני אחרת שהיא לא סוניק.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
קצת מצחיקה ההשוואה הזו עם המי שהיא רכב מיד שניה.

באותה מידה אפשר להגיד שפראייר מי שקונה ספארק/מי , אפשר ב 50K לקנות BMW שנת 2000.

כשמשווים רכבים, משווים באותם תנאים בדיוק.

אותם תנאים בדיוק יהיו אם שני הרכבים בהשוואה יהיו ספארק :roll:

המיי הזאת עברה בכמה חודשים בודדים את השנה שמותר להם להחזיק את האוטו, והיד הזאת לא תשנה כלום כי עוד 3-5 שנים שימאס לו מהסיאט כמה היא כבר תהיה שווה? 20-30 אלף?.. ההפרש במחיר בין יד 0 ליד 1 כבר יהיה זניח לגמריי וגם אז הוא יראה ללקוח שהיד הראשונה 0 ק"מ.

אז זה זניח ולעומת זאת הסיאט (ב54 אלף בלי הג'אנטים, עם טיפול, טסט, עליה לכביש, צבע וכו) הרבה יותר טובה מהשברולט שעולה ממש קצת פחות אחרי כל התוספות הנ"ל.

למי ששאל זה בסוכנות בפתח תקווה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אז תשווה את המחיר של המי למחיר של ספארק יד 2 אפס ק"מ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רוב הסיכויים שהוא לא טופל כמו שצריך.

כמות האנשים בארץ שבאמת מטפלת ברכב כמו שצריך היא זניחה.

כשהוצאתי את האוטו מהסוכנות אמרו לי "הטיפול הבא עוד 30000 ק"מ או שנה. עד אז לא צריך לעשות לו כלום, רק תמלא לו מים בווישרים אם נגמר" :shock:

זה מראה לך שאנשים לא חושבים שצריך לבדוק שמן מדי פעם (כתוב בספר הרכב) או לבדוק את האוויר בגלגלים פעם בשבוע.

ולמה אתה מניח שהרכב לא טופל כמו שצריך?

פרנקוס, לא יודע למה אתה מאשים אותי בהזנחה של הרכב שלי, דוקא אתה האחרון שהייתי מצפה לזה ממנו.

מעבר לזה שהרכב כן טופל כמו שצריך ושמעולם לא היו לו שום תקלות (כפי שאפשר לצפות מרכב חדש שננהג במשך השנתיים שלו על ידי נהג יחיד).

ומעבר לתחזוקה השוטפת אני גם אוסיף שהרכב נסע בעיקר בכבישים בין עירוניים עקב העובדה שאני גר בקיבוץ ולכן כל נסיעה שהיא דורשת יציאה מהקיבוץ (נסיעה של כחצי דקה עד לכביש המהיר) עד למקום הלימודים שנמצא ב3 דקות מהכניסה לעיר אליה אני מגיע.

אין לרכב שום תקלות, אנחנו נוהגים להחליף כל 3 שנים זה הכל במטרה להימנע מלהגיע למצב בו אנו מחזיקים רכב ללא אחריות.

וגם זה תמיד נחמד לגוון.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
:shock:

אחרי שנתיים וחצי אמורות להתחיל בעיות? חשבתי שאחרי שעליתי ארצה מחבר העמים, הלאדה נשארה שם :roll:

לדעתי רכב חדש מיצרן שמכבד את עצמו אמור לתת לך שקט לפחות ל150-200 אלף ק"מ (כמובן בתנאי שטופל כראוי), זה למה אנשים קונים רכבים חדשים בארץ, למרות העובדה שבמחיר שאתה משלם, אתה קונה אוטו לעצמך, ועוד אוטו למדינה.

150-200 ללא שום תקלה?

לא חושב שהמציאו עוד כזה רכב,בכזה קמ הרבה פעמים הגיר נזקק לשיפוץ,חיישן כלשהו,עם כזה קמ הרכב בדרך כלל בן 10 ויותר,אם יש כזה דבר אני קונה עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדהים לקחת את זה צעד קדימה ולחשוב שרכב כמו הספארק כשיהיה עליו 5 שנים על הכביש הוא יעלה באיזור ה- 20K. זה מדהים לחשוב שכל נער שקצת יחסוך יוכל להביא ספארק בת חמש .

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

נראה לי שיותר לקראת ה30K (מלמטה) אך באמת מדהים

פורסם

א. כנראה שיש סיבה לזול הזה...

ב. גם אני מצטרף לשאלת הלמה...? המנוע שלה חלש יחסית לרכבים מהקטגוריה שלה והיא די צפופה. קח אותה לנסיעת מבחן ותרגיש...

פורסם

ב. גם אני מצטרף לשאלת הלמה...? המנוע שלה חלש יחסית לרכבים מהקטגוריה שלה והיא די צפופה. קח אותה לנסיעת מבחן ותרגיש...

לא יצא לי לנסוע איתה אבל על הנייר יש לה נתונים מצויינים

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

1-הורידו קצת איבזור,אבל בבטיחות לא נגעו.

2-מאיזה רכבים בדיוק הוא יותר חלש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
150-200 ללא שום תקלה?

לא חושב שהמציאו עוד כזה רכב,בכזה קמ הרבה פעמים הגיר נזקק לשיפוץ,חיישן כלשהו,עם כזה קמ הרכב בדרך כלל בן 10 ויותר,אם יש כזה דבר אני קונה עכשיו.

אם היצרן משקיע מחשבה, זמן פיתוח, מבחנים בדגם חדש, אז אפשר. ראה טויוטות ומאזדות משנות ה90, או אוקטביות ומרצדסים (כמו הW124 האגדית) שמגיעים לק"מ של 7 ספרות.

וכתוך שנה וחצי מהנדסים דגם חדש במחשב בלי לבנות אף אב טיפוס, העיקר לדחוף אותו לסוכנויות (כי 2008 זה כבר ישן מדי), אז מקבלים מכוניות עם סלט של חוטים וצינורות מתחת למכסה מנוע (אז בואו נכסה את זה עם מכסה פלסטיק ענקי), רעש של טרקטור וצריכת שמן מוגברת מהקילומטרים הראשונים, צבע מתקלף וגומיות מתפוררות תוך שנה, תקלות מכניות אחרי שנתיים (יש "הברקות" שבהן זה מתחיל כבר בשנה הראשונה), ותחושה כללית שאחרי שלוש שנים כבר צריך לגרוט את הרכב.

לדעתי עדיף להשקיע בתיכנון רכב, ושיהיה אפילו 15 שנה בייצור (לא סתם בארה"ב המשיכו למכור פוקוס MK1 עד 2011, או מיצובישי לנסר MK9 (הקלאסיק), שמיוצרת משנת 2000 עד היום), העיקר שיהיה טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
1-הורידו קצת איבזור,אבל בבטיחות לא נגעו.

2-מאיזה רכבים בדיוק הוא יותר חלש?

חלש יותר מהפיקנטו זה בטוח. לגבי האבזור- לפעמים הוא קריטי והאוטו מרגיש כמו צעצוע בלי דברים מסויימים

• תוכן חדש...