Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כל מיני תאריכים שבאו והלכו, ואחרי שתמונות וסרטונים של הנקסוס 5 כבר דלפו מכל חור אפשרי, תהיה היום סוף סוף הכרזה רשמית?

דבר אחד שלא ברור לי בקיטקט זה למה במגרת האפליקציות הם עברו מגריד של 5X5 לגריד של 4X5 - וזה כשעד 4.3 היו יותר אייקונים, והמסך של הנקסוס 5 עוד יותר גדול מזה של ה 4.... לגוגל פתרונים.

פורסם

ניחוש שלי: הגרסה הזו תתמקד יותר במה שנמצא under the bonnet - לפי מה שקראתי עליה גוגל מכוונים את ה release הזה להיות תואם למכשירי low end ול wearable devices. אני מעריך שיהיה שיפור ביצועים (מדובר לדוגמה על ניהול זיכרון טוב יותר) ושלא נראה יותר מדי שיפורי UI.

פורסם

שיפורי under the bonnet זה בערך כל מה שהם עושים מאז 4.1 כולל.

כל השנה הזו היתה דיי משמימה באנדרואיד כולל google io משעמם אש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לזכותם ייאמר שהם לא שברו כלום ב-2013, גם זה משהו. :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם נזכר במערכות ששברו דברים (iOS7 ובאנדרואיד 4.0) הם היו הקפיצות הרציניות ביותר במערכת במהלך השנים.

Then dying is forgetting

פורסם
דבר אחד שלא ברור לי בקיטקט זה למה במגרת האפליקציות הם עברו מגריד של 5X5 לגריד של 4X5 - וזה כשעד 4.3 היו יותר אייקונים, והמסך של הנקסוס 5 עוד יותר גדול מזה של ה 4.... לגוגל פתרונים.

זה מה שהם משוויצים בו? ומה מפריע להתקין NOVA או ADW, ולהתעלל באייקונים איך שבא לך?

מאז 4.1 (שהיה השיפור המהותי האחרון), אני מתקשה להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הגירסאות של מערכת ההפעלה.

היתרון בזה, שהיום מכשיר אפילו בן שנתיים וחצי (כמו גלקסי S2 שהולך לקבלן עידכון ל4.2.2) לא נראה מיושן תוכנתית, וזה לא ממש משנה אם אתה תקוע עם 4.1.2, ולא הולך לקבל בזמן הקרוב (או בכלל) עידכון ל4.3 או 4.4 - גם ככה אין ממש הבדל.

אולי בדור הבא של מכשירי אנדרואיד יוסיפו מעבדי 64 ביט, ואולי אנדרואיד 5 תתמוך בזה, כי עכשיו יש ליצרנים יעד חדש, אפילו ש95 אמוז מהמשתמשים לא יראו את ההבדל, כמו שאין ממש הבדל, חוץ מבעיות תאימות כאלה ואחרות, בגירסאות 32 ו-64 של חלונות 7/8/ויסטה. עכשיו יש ליצרנים מה להמציא כדי לגרום לעמחה להיפרד מהכסף. ל5 אחוז הנותרים יהיו אחלה בנצ'מארקים להשוויץ בהם (כי מדידות עם סרגל בשירותים כבר יצאו מהאופנה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא יש שיפורים

קודם כל הכי חשוב לפי דעתי - היכולת של אפליקציות להעלים את השורת כפתורים והשורת סטטוס למעלה, ואז אם אתה צריך אותם אתה מזיז את האצבע למטה או למעלה והם חוזרים לכמה שניות.

בנקסוס 4 תמיד אמרו שזה אמנם מסך 4.7 אבל עם כל הבזבוז מקום זה אולי 4.3, אז עכשיו באמת יהיה שימוש בכל המסך כשיש צורך בזה, והשורת כפתורים המכוערת והלא נוחה של סמסונג תראה מיותרת מתמיד.

בנוסף לזה, יש אפילצקיית CONTACTS חדשה, מסך הורדות חדש, המסך של בחירת קובץ באפליקציות יציג גם אפשרות לבחור מDRIVE ושירותים אחרים שמותקנים של אחסון קבצים, שיפורי ביצועים, מסך בחירת לאנצ'ר בהגדרות, שורת כפתורים וסטטוס שקופה ולא השחורה שיש עכשיו, אם אני לא טועה העבירו את הWIDGETים בחזרה ללחיצה ארוכה על המסך בית ולא בתפריט שזה היה השינוי הכי מפגר בעולם, HANGOUTS מחליף את האפליקיה של הSMSים, אפליקציות שמציגות תוכן מWEB ישתמשו במנוע של CHROME, ובטח יש עוד דברים קטנים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבוי, האנגאאוטס במקום סמסים?

הם מנסים להיות וואטסאפ?

מאז שיש את ההאנגאאוטס הזה אני כבר לא יכול לדעת אם מישהו נמצא אונליין בגוגל צ'אט או לא-

למישהו יש מושג לאן העלימו את האינדיקציה הזו?

פורסם

יש אפילצקיית CONTACTS חדשה [תעשה לי טובה...], מסך הורדות חדש[תעשה לי טובה...], המסך של בחירת קובץ באפליקציות יציג גם אפשרות לבחור מDRIVE ושירותים אחרים שמותקנים של אחסון קבצים[פפפפפ תעשה לי טובה...], שיפורי ביצועים, מסך בחירת לאנצ'ר בהגדרות[תעשה לי טובה...(היה לי משהו דומה ב2.1 אם אני זוכר נכון)], שורת כפתורים וסטטוס שקופה ולא השחורה שיש עכשיו[תעשה לי טובה...], אם אני לא טועה העבירו את הWIDGETים בחזרה ללחיצה ארוכה על המסך בית ולא בתפריט [תעשה לי טובה...], HANGOUTS מחליף את האפליקיה של הSMSים[זה דווקא משהו רע, תפסיקו לדחוף את החרא הזה לכולם מקום]

מה שאני חושב ב [כחול]

הם באמת שלא שידרגו כמעט כלום מ4.1 או 4.0 , תכלס אני הפסקתי לעקוב אחרי איזה גרסא יש לי וגם ככה CM וחברה דומים נותנים אחלה פתרונות להכול.

אולי בגרסא 5 יהיה משהו חדש ומעניין למרות שאני בספק, מבחינתי כול עוד זה יותר טוב ונוח מiOS ומפתחים ממשיכים לפתח דברים מעניינים אין לי סיבה לזנוח את האנדרויד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

המעבר לכרומיום אם כבר מאוד מדאיג.

הם התפצלו מוובקיט השנה ואלו רק חדשות רעות לאחידות והתמיכה לאורך כל המכשירים ביכולות ווב זהות לכולם.

Then dying is forgetting

פורסם

הדפדפן הקודם היה מאוד לא מעודכן ומנע שימוש בדברים חדשים.

אבל הוא עבד לפי התקנים ומה שעבד בו יראה בול אותו הדבר בחדש, ותוך שנה שנתיים רוב המכשירים יהיו מבוססים כרומיום ומפתחים יוכלו לעבוד כמו שצריך עם דברים חדשים.

לא רואה איך זה רע.

ואין שום בעיה עם היציאה מWEBKIT רשמי, כמו שפיירפוקס וכרום וIE10 מציגים את האתרים בול אותו הדבר, כי יש תקנים ברורים, גם במנוע החדש של גוגל הם עושים את זה בקלות.

אם כבר זה רק טוב יותר, כי כמעט הגענו למצב שהכל WEBKIT ומפתחים היו מתחילים לעבוד לפי הבאגים שלו, כמו IE בשנות ה90.

בקשר להנגאוטס, בהתחלה לא ראו מי מחובר, אבל הם הוסיפו את האינדיקציה הזאת באחד מהעדכונים.

נראה לי הרבה יותר טוב לאחד את הדברים כמו בIOS, למה אני צריך 2 אפליקציות ששולחות הודעות לאותם הראנשים רק בפרוטוקול אחר?.. ככה אחרי שלכולם כבר יהיה את זה אז את ההודעות נקבל בGMAIL במחשב אם אנחנו לידו ובטלפון אם אנחנו משתמשים בו, ולא באיזה SMS, טכנולוגיה מלפני מליון שנה שסופרת לך את התווים.

David32 על הכל אתה רושם "תעשה לי טובה", אז כן גם אנדרואיד 2.3 עשה את אותם הדברים בדיוק עם כל מני שינויים קטנים, לא משהו משמעותי, הכל עבד כבר אז.. מה לעשות מה שיש לשנות זה ליטושים קטנים, את הסמארטפון בגדול כבר המציאו, למה אתה מצפה? זה גם עליה של 0.1 לא של ספרה שלמה. ההגדלה של התצוגה על חשבון הכפתורים והשילוב החזק יותר עם DRIVE זה 2 פונקציות שמשנות לכולם את החווית שימוש לגמריי, זה 2 שינויים גדולים מאוד לפי דעתי.

עשו פה הכנות מתחת לפני השטח לגרסה 5, הצריכת משאבים הותאמה למכשירים קטנים שיצאו (שעונים ומשקפיים), נוספה התשתית להחלפת לאנצ'רים לסוגי תצוגות שונות (טלוויזיה, סמארטפון\טאבלט, שעון, מחשב), כל האפליקציות שהיו מובנות עוברות בהדרגה להיות במרקט, ככה גם טלפון שלא מקבל עדכונים עדיין יהיה עם האפליקציות ה"מובנות" החדשות ביותר.

באפל לעומת זאת מה השתנה? העיצוב נהיה ממש מכוער, והוסיפו קורא טביעות שלא ברור לי לאיזה צורך הוא טוב בכלל :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

למה באירופה (נניח אנגליה לדוגמה) זה עולה הרבה יותר מארה"ב?

נניח בגוגל פליי 350$ שזה פחות מ1400ש"ח לפני משלוח (לא מתייחס כרגע למכס בארץ).

בCLOVE באנגליה רוצים 332פאונד,נוסיף עוד 20פאונד בערך למשלוח רגיל,הגענו לכמעט 2000ש"ח (!) - 600ש"ח הפרש.

אלא אם כן בגוגל פליי זה עם חוזה כלשהו ומכשיר SIMFREE עולה יותר?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...