Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהרום הזה נועד בעיקר למשתמשי נקסוס כדי ליישר קו מבחינה קוסמטית (סטטוס בר שקוף לדוגמא יש כבר מובנה בנוט 3) ולמטרת שיווק הנקסוס 5.

המחיר של הנקסוס בגוגל פליי הוא מחיר "מסובסד" לתושבי ארה"ב.

פורסם

מעת לעת גוגל משיקה אפליקציות חדשות שאני אישית אינני יודע לשם מה הם נועדו כי חלקם נעלמו או השתנו וקיבלו שם חדש.

מישהו משתמש ב-Google Hangouts ? מה היתרון של האפליקציה למשתמש הפשוט שלא מתעניין מה קורה בפייסבוק או מה המצב של החברים שלו אונליין ?

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו משתמש ב-Google Hangouts ? מה היתרון של האפליקציה למשתמש הפשוט שלא מתעניין מה קורה בפייסבוק או מה המצב של החברים שלו אונליין ?

דווקא למי שלא מתעניין מה קורה בפייסבוק (כי אין לו), כמוני,

האנגאאוטס זו אפליקציית הצ'אט היחידה שאני משתמש בה (אין לי שום חשבון עם אפשרות צ'אט חוץ מג'ימייל, ואני לא מעוניין לפתוח פייסבוק טוויטר וכ"ו)

פורסם

נראה שאנשים לא ממש יודעים מה זה הנגאוטס בכלל, זה פשוט הצ'אט של גוגל מה שהיה פעם Talk ואותו הצ'אט שיש בGMAIL ובGOOGLE+.

זה עובד כמו וואטסאפ רק שאפשר לקרוא את ההודעות גם מהGMAIL במחשב, ואפשר גם לעשות שיחות ווידאו כמו בSKYPE (במחשב או בטלפון) בלי להתקין תוכנה מכוערת וכבדה כמו SKYPE.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

David32 על הכל אתה רושם "תעשה לי טובה", אז כן גם אנדרואיד 2.3 עשה את אותם הדברים בדיוק עם כל מני שינויים קטנים, לא משהו משמעותי, הכל עבד כבר אז.. מה לעשות מה שיש לשנות זה ליטושים קטנים, את הסמארטפון בגדול כבר המציאו, למה אתה מצפה? זה גם עליה של 0.1 לא של ספרה שלמה. ההגדלה של התצוגה על חשבון הכפתורים והשילוב החזק יותר עם DRIVE זה 2 פונקציות שמשנות לכולם את החווית שימוש לגמריי, זה 2 שינויים גדולים מאוד לפי דעתי.

עשו פה הכנות מתחת לפני השטח לגרסה 5, הצריכת משאבים הותאמה למכשירים קטנים שיצאו (שעונים ומשקפיים), נוספה התשתית להחלפת לאנצ'רים לסוגי תצוגות שונות (טלוויזיה, סמארטפון\טאבלט, שעון, מחשב), כל האפליקציות שהיו מובנות עוברות בהדרגה להיות במרקט, ככה גם טלפון שלא מקבל עדכונים עדיין יהיה עם האפליקציות ה"מובנות" החדשות ביותר.

באפל לעומת זאת מה השתנה? העיצוב נהיה ממש מכוער, והוסיפו קורא טביעות שלא ברור לי לאיזה צורך הוא טוב בכלל :lol:

אני ממש אבל ממש לא חסיד של אפל, חס וחלילה.

אבל הליטושים הקטנים האלה שדיברת עליהם מבחינתי הם לא מספיק גדולים כדי להוציא גרסא "רצינית" חדשה ולפרסם אותה מלא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...