Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כל האהבה לקינפוגי האנדרואיד- המכשיר הבא שלי שיהיה לי כסף יהיה ללא ספק של נוקיה מגירסת הלומיה הבחירה(920 וכו').

מכשיר אחד שיעבוד מושלם (אין לי צורך בטריליון אםליקציות), ומכשיר אנרואיד סיני גדול לצורך שעות הקינפוגים וההנאה שלי :-).

אתה לא צריך הרבה כסף. הנוקיה עולה היום 1500 שקל, ואם קצת להתאמץ גם תמצא אותו בסביבות ה-1000 שקל יד 2 במצב חדש.

ההתרשמות שלי מלומיה 920 היא של שעמום אחד גדול. אפילו יותר משעמם מאייפון.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וינדוס זה לא וינדוס בלי BSOD :wink:.

לפחות זה לא נראה מאיים כמו משולש צהוב או אדום באנדרואיד, או מסך כחול של חלונות NT עד 7:

Samsung-Galaxy-S2-Yellow-Triangle-300x225.jpg

FileDownloadHandler.ashx?fid=52252633-7266-4e1d-b4d1-50aade896ea3

SAMSUNG - אם אתה רואה הודעות שגיאה, אז לפחות שייראה טוב :-P

מס' 1 בהצגת ERROR-ים אימתניים מ1993.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת הרובוט של האנדרואיד עם תמונת קילקול קיבה הפחיד אותי לאללה שניסיתי רום של חבר- לא מאחל לאף מישתמש אנדרואיד צעיר :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפחות זה לא נראה מאיים כמו משולש צהוב או אדום באנדרואיד

Samsung-Galaxy-S2-Yellow-Triangle-300x225.jpg

.

הצהוב הוא לא הודעת שגיאה- אלא הודעה שמשהו במכשיר של סאמסונג שונה. במכשירים החדשים יותר המשולש הצהוב הוחלף בציור של מנעול פתוח.

האנדרואיד עם קלקול קיבה מצד שני באמת מלחיץ משהו בהתחלה, אבל למעט בעיית המוות הפתאומי של ה S3, עוד לא נתקלתי במצב במכשיר כלשהו שאי אפשר לסדר בבית.

פורסם

מניסיון של התעללות בגלקסי 2 - זה הודעה על זה שנצרב למכשיר רום או קרנל לא מתאים, שהמכשיר לא מצליח להעלות (לדוגמא, אם ניסו לצרוב קרנל של 2.3 על 4.1).

במקרים הגרועים - תקלה בצ'יפ של זיכרון פלאש מובנה.

במכשיר פרוץ, אבל שעובד תקין, לא יהיה דבר כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בטח שיהיה, מספיק שתעשה רוט וזכית במשולש צהוב.

עברתי עשרות רומים ועשיתי המוני רוטים, תמיד יש משולש והמכשיר עובד פיקס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בקטע הזה אתם חייבים לאהוב את הסינים, הם הכי פשוטים לצריבה/רוט וכו', אין בוטלואדר, אין בעיית איבוד EMEI, בלי שטויות וכלום- בלחיצת כפתור הרוט , בלחיצה נוספת CWM ויאללה מתחילים לשחק בצריבות, אם יש בעיה- לחיצה אחת בפלאשטולס :-).

לגבי ה1020: בעידכון הקרוב מיתוספת גם תמיכה בRAW שזה כבר ממש חשוב לתמונות של 38MP.

http://conversations.nokia.com/2013/10/29/another-nokia-first-digital-negatives-raw-dng-lumia/

צריך ליראות ביקורות אם בעדכון הזה הם פתרו את בעיית ההמתנה בין תמונה לתמונה -כי כמו שנאמר כאן, 4 שניות לתמונה זה ביזיון ולא שימושי למצלמהפון.

אבל עדיין- מלצמה שנותנת תמונות כאלה- קשה לוותר :-(

q33q.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אז קיבלת מסך כחול. ברכותיי.:lol:

שאני אפרט פה את כל הבעיות שהיו לי עם הHTC שלי אחרי נסיון של יותר מ50 רומים?

או גלקסי 2 ששודרג לICS ועכשיו לא מציג שמות של תיקיות או תמונות או במקרה הרע מציג תיקיות כריקות.

אולי נדבר על אייפון 4S ששודרג לIOS7 ועכשיו אי אפשר להדליק את הWIFI וכמובן שאפל מתנערת מהנושא ולא מודה שהעדכון הוא שגורם לזה.

כל אחד והבעיות שלו.

לגבי הATIV S השוותי אותו ללומיה שלא ניתן לפריצה.

אגב התהליך הרבה יותר פשוט מרוט או ג'יילברייק.

בשלב הראשון פותחים רמת DEVELOPER ע"י חיבור המכשיר למחשב וכניסה לחשבון מייקרוסופט.

שלב שני רמת INTEROP מורידים אפליקציה שמכניסה אותך לDIAGNOSTIC MODE, משנים איזשהו ערך ברג'יסטרי ומפעילים מחדש.

מה הנקודה שלך? הנקודה שלי הייתה שגם ב-WP8 שנחשבת ל"יציבה כמו סלע" יש תקלות.

hwgeek

תעדכן אותי כשיוצא העידכון הזה אני אתקין אותו ואשמח לבדוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תיבדוק אם יש עידכון למכשיר ל3050.0000.133x.1001- הבנתי שלפני שבוע שוחרר עידכון קטן לשיפור הביצועים ועיבוד תמונה.

http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-1020-receives-minor-firmware-upgrade/

According to the Nokia support page the included features are:

Imaging enhancements

Touch functionality improvements

Performance and stability improvements

פורסם

אבל זה לא העידכון המעניין עם התמיכה סופסוף באיכות תמונה נורמלית לא?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יודע לגבי איכות התמונה- אבל את הRAW מקבלים בעידכון של המערכת GDR3.

תיבדוק אם לפחות העדכון הקטן הזה קיים שאתה בודק עידכונים דרך המכשיר ואולי הם שיפרו את הDELAY?

נ.ב- פרט קטן וחשוב שאנשים לא שמים אליו לב, נכון כל המכשירים של היום יכולים לצלם וידאו 1080P סבבה, אבל מה עם איכות הסאונד?? כולם נישמעים גרוע ביותר מבחינת האיכות לוידאו של 1080P, שלא נדבר על צילום באירוע עם סאונד חזק וכו', בנוקיה מקבלים סאונד עשיר ואמיתי שלדעתי תורם לפחות ל50% מחווית הצפייה ב1080P .

נוקיה פשוט שמים לב לפרטים שאחרים פשוט לא מחשיבים.

פורסם

העידכון הקטן לא מספיק חשוב כדי ללכת לחפש עכשיו 1020

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סבבה, נחכה לעידכון שאמור לצאת כניראה בחודש הקרוב.

אני שמח שהם חזרו לעיבוד תמונה מקורי וטיבעי ולא השטות של חובבי האינסטגרם וכו' עם הפצצת צבעים ומראה לא טיבעי ועיבוד הפרטים הקטנים וכעת עם תמיכה בRAW החיישן הגדול יקבל תוצאות אומנותיות ויפות יותר בידי הצלם חובבן/מיקצועי (אפילו שיש לו SLR צמוד).

פורסם

האם קיימת תוכנת גיבוי עבור נוקייה לומיה בדומה לאייטונס שבה אפשר לגבות את כול תוכן המכשיר למחשב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

Nokia PC Suite עושה חלק מהדברים, אם כי לא בדקתי זאת על מכשירי לומיה, שייתכן כי יש איתם בעיה מכיוון ש-WP8 לא מאפשרת גישה למשל לאנשי קשר וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...