Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכה מתקלפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 308 2008 בצבע אפור עכבר

לאחרונה שמתי לב שהלכה באזור המכסה מנוע מתקלפת מעט, אני רוצה לפתור את זה לפני שזה גדל ונהיה בולט

הציעו לי כל מיני דברים אבל אני לא בטוח מה הכי טוב

הציעו לי לעשות פלסטלינה על הרכב

לעשות פוליש

או בכלל לשייף את מכסה המנוע ולצבוע אותו מחדש

מה נכון ומה יפתור לי את הבעיה?

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

אהלן,

פלסטלינה לא תעזור, תפקידה של פלסטלינה הוא להוריד מזהמים שלא יורדים עם ספוג וסבון.

פוליש גם לא יעזור, התפקיד של פוליש הוא להוריד שכבת לכה כדי לחשוף שכבה חדשה ללא שריטות.

בעקרון מה שאתה צריך זו שכבת הגנה/לכה במקום זו שמתקלפת לך. פה כבר אין לי ידע לגבי צביעה מחדש, אנשים אחרים אולי יוכלו לעזור. מה שכן, לא פלסטלינה ולא פוליש יעזרו כאן, לפחות כרגע.

תמונות אגב יעזרו לעזור לך.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן כפי שציינו כאן, הפיתרון היחיד לבעייה של קילוף לכה הוא צביעה מחדש של האזור הפגוע.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה להפנות אותך לפחח זול ומקצועי.

פורסם
אכן כפי שציינו כאן, הפיתרון היחיד לבעייה של קילוף לכה הוא צביעה מחדש של האזור הפגוע.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה להפנות אותך לפחח זול ומקצועי.

כפר סבא, עדיפות בלי כפרים ערבים.

hyundai GETZ 07 1.4L

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל גבאי ממוסך המרינה בהרצליה. זה מוסך פחחות טוב ולא יקר שיוכל לצבוע עבורך את החלק.

בנוסף אתה יכול לקבל הצעת מחיר מהירה גם מאלעד שירותי רכב. הוא אמנם קצת רחוק ממך (חולון) אבל יש לו שירות נחמד שמאפשר לך לשלוח לו תמונות של הבעיה ב-SMS והוא מחזיר לך הצעת מחיר ראשונית בתוך כמה דקות.

• תוכן חדש...