Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הספארק זולה ב-10 אלף ש"ח מהפיקנטו וב-15 אלף מהסיאט מי!

זולה ב8 אלף מהפיקנטו, ובאותו מחיר כמו סיאט מיי 3 דלתות.

פות"ש -

אם תלך לכיוון רכישה מחברת ליסינג (יד1 0קמ) תוכל לקבל ספארק 1.25L באותו מחיר של 1L יד0 - לינק

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היי

אני גם התלבטתי בין מס' סוגי רכבים הקטגוריה של המיני ולבסוף לאחר

נסיעת מבחן הזמנתי את הפיאסטה החדשה. קצת יותר במחיר והרבה

יותר באיכות , בבטיחות וביציבות .

ממליץ מאוד !! :-P

פורסם

נוסע על הספארק (מנוע 1.2) כבר שנתיים וחצי ומאוד מרוצה ממנה ביחס למחיר.

לא יודע מה קורה בגירסה המוזלת החדשה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
היי

אני גם התלבטתי בין מס' סוגי רכבים הקטגוריה של המיני ולבסוף לאחר

נסיעת מבחן הזמנתי את הפיאסטה החדשה. קצת יותר במחיר והרבה

יותר באיכות , בבטיחות וביציבות .

ממליץ מאוד !! :-P

קצת יותר? לעומת הספארק מדובר פה על כמעט 20K!! לעומת ה פיקנטו באזור 10K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, הדעה כאן דיי רווחת אני רואה לגביי זה שהפיקנטו עדיפה, אז נותר לי רק להסכים.

בגדול המנוע של הפיקנטו חזק יחסית לשאר רכבי המיני ולכן גם לעומת הספארק.

חבר שלי מתלונן על הספארק שבזמן נהיגה יש המון רעשים מהמנוע ומהכביש עצמו, היא לא לגמרי מבודדת והאיכות כנראה באמת לא משהו.

פורסם

לגבי המנוע לא חושב שאתה צודק,לגבי הרעשים אני כבר לא זוכר איך היה בספארק,אבל הפיקנטו בהחלט שקטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...