Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהוביל אותי לשאלה הזאת זה שנמאס לי לשכור דירות במחירים מופקעים ואני מאוד אוהב לבצע דברים במו ידי אך חבל להשקיע במקום שיהיה "זמני" בלבד. כאשר בדקתי במחשבון משכנתא לשם התעניינות יוצא שאם אני קונה דירת שני חדרים בחצי לימון אני משלם 25 שנה בערך 1500 ש"ח על דירה שתהיה שלי סוף התקופה במקום לשכור דירת חדר ב1800 ש"ח.

כרגע אני חייל נשוי מרוויח בחודש 3800 + אישא שמרוויחה 3000 כאשר כמאת ואין לנו הוצעות חוץ מיציאות ודירה (ארנונה לא משלמים חשמל לא משלמים רק מים אוכל מההורים שמספיק לנו בשפע) ילדים מתכננים רק אחרי שאני יגיע למשכורת טובה (הנסדאי וכו..) ככה שאין לנו כמאת הוצאות אך הכסף זולג על כול מיני שטויות ואני מעדיף להשקיע אותו בדירה הבעיה שאין משכנתא ללא הפקדת סכום מינימאלי (מינימום 15-25%) ככה שזה מוביל אותי לשאלה האם קיימת הלוואה לדירה או איזו משכנתא שניתנת ללא נכסים וחסכונות כערבות?

פורסם

לקחת הלוואה על הלוואה זה קצת כבד.

עם 6500 נטו ל2 אני חושב שזה בלתי אפשרי לקנות דירה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

דווקא למשרתי קבע יש מבצעים דיי טובים באיזורי ביקוש נמוכים יחסית.

לרוב המחירים ותנאי המימון טובים ממה שנהוג בשוק, כל עוד אתה לא מצפה למבצע כזה באזור גוש דן.

ההצעה הכי טובה בנתיים היא לנסות בכמה שנים הקרובות לעשות כמה שיותר כדי להגדיל את החסכונות שלכם כדי שתגיע הצעה רלוונטית לא תקבלו סירוב מהבנק המממן של הפרויקט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראשית - אי אפשר בלי הון עצמי.

שנית - מחירה האיתי של דירה (לא כולל מימון) הוא 10-20% מעל המחיר הנקוב בחוזה המכר.

שלישית - אתם סה"כ בעלי הכנסות נמוכות. אילו אם היה לכם הון התחלתי כלשהו הריבית שתשלמו תהיה גבוהה מאוד - בגלל פרמיית הסיכון שהבנק יגבה.

בקיצור - אין ברירה, אלא להקץ בשטויות ולהתחיל לחסוך, וגם אז מדובר בהתליך איטי וקשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנית - מחירה האיתי של דירה (לא כולל מימון) הוא 10-20% מעל המחיר הנקוב בחוזה המכר.

לשם התעניינות מהם האחוזים הנוספים ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מתחיל בכל מיני דברים "קטנים" כגון עורך דין, מיסוי (אם הדירה מעל שווי מסויים), דמי תיווך אם נזקקים לשירות זה. כבר מדובר בכמה עשרות אלפי ש"ח. עכשיו מגיעים לדירה עצמה - תמיד צריך להשקיע בה. אם מדובר בדירה מקבלן תרצה להזיז איזה קיר, להוסיף כמה נקודות חשמל, ולהתקין חיפויים ומטבח לפי טעמך ולא לפי הסטנדרט - ואלה כבר הוצאות גדולות מאוד. וכמובן שכל דירה חדשה מצריכה ריהוט חדש (למשל - ארונות במידות מתאימות לחדרים) והעברת תכולת דירה, גם הוצאה של אי אילו אלפים.

אביא דוגמא מלפני 17 שנים, כאשר קיבלתי את דירתי הקודמת. כמעט לא עשיתי שינויים בסטנדרט הקבלן, אני חושב שהייתי היחיד בבניין שבחר את הריצוף, הכלים הסניטריים והחיפויים שנכללו במפרט ולא הוסיף עליהם דבר. אבל על מטבח ראוי לא יכולתי לוותר, והוספתי כמה נקודות חשמל ופריטים אחרים, ורכשתי כמה רהיטים זולים וסך ההוצאה, כולל הל הנלווים למיניהם הסתכם בכ-10% ממחיר הדירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...