Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תוכנת PLAYER חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו השתמשתי ב-RADLIGHT הקשישה מהסיבה שהיא התוכנה היחידה שאני מכיר שמתממשקת עם WINLIRC עבור שלט אינפרה-אדום.

התוכנה הזאת לא מנגנת טוב H264 אז החלטתי לחפש משהו מודרני יותר.

אני מחפש תוכנה שתדע להתממשק עם WINLIRC ואשמח אם היא תדע לעשות PAN AND SCAN, יש למישהו המלצה למשהו?

חן-חן לעוזרים.

פורסם

מסתבר שהתשובה נמצאת ממש מתחת לאף, media player classic יכול לעשות את כל מה שצריך, כולל להתממשק עם WINLIRC, הקונפיגורציה לא ממש אינטואיטיבית, אבל אחרי שעוברים את זה, זה עושה את הכל.

מגניב!

פורסם

אני לא יודע אם יש בה את הפונקציה שאתה מחפש אבל נסה את VLC PLAYER, אני משתמש בה ומרוצה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תודה רבה, אבל כמו שרשמתי, כבר מצאתי,

הפונקציה שחיפשתי היא התממשקות עם מעגל דומה לזה:

img_3099.jpg

המתאם הזה מאפשר לי להשתמש בשלט ישן של קומפקט-דיסק של סוני (או כל שלט אחר) ע"מ לשלוט בתוכנה (קדימה, אחורה, פאוז, כתוביות וכו').

מכיוון שהמעגל הזה משתמש ביציאה הטורית, לא הרבה תוכנות מודרניות יודעות להתממשק איתו (אבל מצד שני, הוא סופר-פשוט לבנייה).

• תוכן חדש...