Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו SX 2001 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. יש יותר מדי בלאי על האוטו.

שים לב:פגיעות החציוניות,מערכת חימום לא תקינה,קלאץ בעייתי,ויש נקישות כלשהם,מעיכה באגן שמן,ציריות.

החיצוניות בסדר בדקתי אותה..

הקטע הוא אם הקלאץ' יכול להמשיך לעוד אורך חיים מסוים?

והתושבות מנוע חייב להחליף..בקיצור כל הנושא של לתקן כמה זה יכול לצאת?

פורסם

אני יביא לך נקודת התייחסות מסוזוקי בלנו:

תושבות:250 ליחידה וקרוב ל250 עבודה

ציריות:בתקווה שזה רק החלקים החציונים כמו התפוח מייצב מחזיר אותך בעוד איזה 500 שקל

מערכת חימום:עד שלא תבדוק לעומק באמת אי אפשר לדעת יכול להסתיים בצינור או יכול להסתיים ברדיאטור פנימי חדש.

נקישות במתלה: יכול להיות בורג לא מהודק ויכל להיות משולשים גמורים

מערכת קירור:איזה נוזל השתמשו שם מקורי של פיאט?

בולמי זעזועים: יחידה עולה קרוב ל500 ועוד לפחות 150 עבודה על כל אחד בנפרד חובה להחליף סט אם מחליפים.

יש פה נזק מוערך בשווי לפחות של3000 שקל

מה הקילומטרז?

פורסם
יכול להיות זה כסת"ח של המכון אבל בכסת"ח כמעט ולא רשום אגן שמן מעוך.

במידה והקלאץ מקורי הוא מתקרב לסופו רובם לא עוברים את ה200 אלף.

הבנתי אותך אחי..תודה!

פורסם

יש לך פה כמה אלפים טובים. לתקן את רדיאטור החימום יעלה מעל 1000 ש"ח, תושבות מנוע עולות מאות שקלים, ציריות, קרטר מפירוק + עבודה, בולמי זעזועים וכו' וכו'. אני מניח סביבות 4-5 אלף ש"ח.

תבדוק כמה מוכרים למשל כאלה משנת 2006, ותראה שאתה יכול לקנות אולי אחת עם פחות בלאי במחיר לא רחוק ממה שדורש הבחור הנ"ל.

אם הוא מוכן לקבל 6000 ש"ח ואתה מוכן להשקיע 4-5 אלף ש"ח בריענון של הרכב, אז אולי זה שווה את זה.

פורסם

סה"כ הבדיקה בסדר, יש כמה דברים לסדר, לא בטוח שכל הריג'קטים באמת דורשים טיפול מיידי, כל ענייני נקישות ותושבות על הנייר לא אומרות הרבה, תלוי כמה המצב לא טוב.

קרטר מעוך? כמה מעוך? מפריע לעבודת המנוע?

בולמים חלשים - כמו בכל אוטו בן כמה שנים.

הייתי מוריד עוד איזה 1000-1500 ש"ח בעיקר בגלל עניין החימום שהוא פוטנציאל לתיקון יקר.

פורסם

אפשר לנסוע גם עם הנקישות וגם עם תושבות מנוע גמורות. למי שלא איכפת מרעידות יכול למשוך עד לנקודה שבה ייפול המנוע...ברמת העיקרון זה יכול לקרות גם עוד כמה שנים.

אני אישית לא מסוגל לנסוע באוטו עם פאקים, אולי לבחור שקונה את האוטו זה לא מפריע.

• תוכן חדש...