Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מומחה לדברים חריפים..."

הייתי אומר שהוא מתעסק ב"הסבות קיצוניות" :)

054-5757069

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש חבר! נורא אהבתי את הרכב שלך. בכללי הוא מעוצב ושמור נורא יפה! ממש כיף לראות שאתה ממשיך לטפח אותו ואת התחום, בהצלחה. מחכה לעדכונים, רשמים וכמובן עוד תמונות!

JL Audio

פורסם

סהר, יש לי ניסוי בשבילך לבצע. משהו מעניין ומסקרן, וגם יוכיח את חשיבות השדרוג הזה.

לפני שאתה מרכיב את האלטרנטור תבצע בדיקת עוצמה עם מד SPL - צור קשר עם סרול.

תעשה מדידה בכמה תדרים שמכסה מקצה עליון לקצה תחתון את טווח הניגון של הסאב, נגיד 20 עד 70 הרץ.

תרשום הכל.

לאחר החלפת האלטרנטור תעשה את אותה המדידה באותם התנאים ותראה בכמה עלה התוצאה. זה אמור להיות יחסית משמעותי, כמובן שההפרש בעוצמה תעלה ככל שהמערכת יותר חזקה מבחינת מגברים/מצברים/אלטרנטורים.

אני מאמין שאפשר ללמוד מהניסוי הזה, וזה גם יוכיח כמה השדרוג הזה יכול להשפיע.

וכמובן שאתה היחיד כרגע עם שדרוג מסוג זה בארץ אז הכבוד הוא שלך להכין לנו דו״ח ממצאים :)

פורסם

תתחדש, אחלה שדרוג של "ליבת הכור" :-)

מצטרף בכל הכוח לבקשה של דיוויד.

יהיה מעניין מאד לראות את התוצאות, ואני מאמין שזה יגרום להרבה אנשים לשדרג אלטרנטורים.

פורסם

תודה .

אין לי בעייה לעשות את הניסוי, אני מוכן לבוא אבל אני לא ממש מבין בנושא.

בנוסף התיבה שיש לי כיום לא מספיק טובה.

אני צריך לבנות תיבה חדשה שתנצל את הסאבים .

פורסם

אין צורך פה בתיבה מיוחדת, אנחנו רוצים לראות סה"כ מה השיפור פה.

שמעתי על מצבים של שיפור ב3-4 דציבל בשדרוג אלטרנטור - שוב פעם מדובר פה בפיק.

• תוכן חדש...