Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 620 ללא גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב תודה בר מצאתי באמת 406 שמתאימה למה שאני מחפש הוא מציין במודעה הסדרה עם הגיר המוצלח זה שנת 97

מישהו יכול לשפוך קצת אור על ההבדלים בדגמים ואיך אפשר לדעת מה גיר מוצלח ומה לא

פורסם

שאלת כמה שאלות ואני ישתדל לענות.

באופן כללי התקציב שלך ואני מניח גם תקציב התיקונים לא גבוה, לכן המלצתי קודם על מכוניות שהן מהנות או בעל עיצוב לא סתמי.

יש עדיפות ברכב ישן לדגם לא אוטומטי משקולי אמינות ועלויות תיקון אם צריך.

אני מבין שחשוב לך השילוב של עץ, עור או לפחות מראה פנימי מיוחד ואם הבנתי נכון גם אוטו גדול. זה מקשה על מציאת אוטו פשוט ואמין אבל כל אחד ו"שגעונות" שלו.

האמינות של היונדאי ששאלת עליה סבירה כמה שאני יודע. אם תסתכל כאן בפורום בלוח מכירת מכוניות, תראה אחת עם מנוע גדול, ישד גם יותר קטן. העץ שם הוא בעצם פלסטיק אבל אם טוב לך, זה בסדר.

בנוגע ל406, ברור שהמוכר יכתוב שהאוטו שלו מהסדרה המוצלחת. מה ציפית?:lol::wink:

אני לא בקיא מספיק בהתפתחויות של גיר אי אל 4 שיש בפיג'ו. אולי אפילו היה בהתחלה גיר זד אף. לא יודע. הגירים של האוטו הזה זכו בצדק או לא לשם בינוני מבחינת האמינות וגם אם הם בסדר, זה אוטו בן חמש עשרה שעבר הרבה. אם עבר שיפוץ גיר מוצלח זה כנראה יתרון.

אם אתה רוצה לשאול על הגיר של הפיג'ו ועל יונדאי אני מציע שתפתח שרשור נפרד כי בשרשור הזה הכותרת היא רובר שמעט מכירים אז רק מעט מסתכלים על השרשור.

פורסם

אני הייתי בודק גם 405 בשתי הסוגי התיבות במידה ופיתחת פחד לAL4.

גם כן יכול להשמע קצת קיצוני לקחת אוטמטי ולהסב לידני(יש בחור בפורום שמוכר גיר שמתאים ל406/605) במידה ובאמת להשתגע זה לקחת 605.

פורסם

מרק הכוונה שלך טוב אבל הוא לא פיתח שום פחד מתיבה שהוא בכלל לא מכיר.

הידע שלי בתיבות 406 מוגבל ואם את יודע תפרט כי זה רק יעזור.

התקציב שלו מוגבל וגם הידע אז אל תפיל עליו פרויקט הסבת ידני שצריך גם להחליף בדרך כלל מחשב ועוד דברים. לא כלכליים לאוטו זול.

בטח ובטח אל תפיל עליו 605 שישתגע עם למצוא לה חלקים ועם המחירים שלהם.

קצת אחריות.

פורסם
מרק הכוונה שלך טוב אבל הוא לא פיתח שום פחד מתיבה שהוא בכלל לא מכיר.

הידע שלי בתיבות 406 מוגבל ואם את יודע תפרט כי זה רק יעזור.

התקציב שלו מוגבל וגם הידע אז אל תפיל עליו פרויקט הסבת ידני שצריך גם להחליף בדרך כלל מחשב ועוד דברים. לא כלכליים לאוטו זול.

בטח ובטח אל תפיל עליו 605 שישתגע עם למצוא לה חלקים ועם המחירים שלהם.

קצת אחריות.

אני אסגור את הויכוח הזה בכך שאגיד שלא ניסיתי להכניס לברוך כלכלי אלא לתת לו אופציות בכיוון של הצרפתיות.במידה וזה נשמע אחרת אני מבין את כוונתך בתגובה שלך ופעם הבא אשתדל להמנע מהצעות שלא בריאות לכיס

פורסם

לי יש 2 406 ידניות !

האחת 97 1.8 בנזין

השנייה 99 1.9 טורבו דיזל

תענוג של רכבים.

עקב היותן נדירות, נסחרות בד"כ מעל מחירון.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...