Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי שלטי נוחות והתקנתי אותם (גם בעזרת פוסט מהאתר של משהו עם יונדאי אקסנט). הרכב שלי זה קיה סראטו 2006.

נעזרתי בדיאגרמה של החיווט ברכב.

את החוט של המתח חיברתי לנק' עם מתח קבוע, את החוטים של סיגנלי הפתיחה\סגירה חיברתי בהתאם ואת הסיגנל לבאגז' חיברתי גם. את החוט השחור של המינוס ואת שני החוטים הנוספים שסומן עליהם לחבר לאדמה חיברתי למינוס גוף שמצאתי.

שמתי לב לבעיה כזו:

כשאני פותח/סוגר את הנעילה גם הבאגז' נפתח...חשבתי שאולי היחידה לא תקינה אז ניקתי את הבאגז.

ואז הבחנתי בבעיה נוספת:

כשהדלת פתוחה, אני נועל את הדלת, כל הדלתות ננעלות כמו שצריך. כאשר אני מכניס את המפתח לסויץ הדלתות נפתחות.

אם הדלת סגורה הדלתות לא נפתחות כשאני מכניס מפתח.

החשד שלי זה החיבור למינוס גוף.

מה אומרים?

תודה על העזרה...

פורסם

אתה חיברת איזשהו חוט לא כמו שצריך.

איזה חוט? אם תגלה לנו איך צריך לחבר את השלט שלך (הגיע עם הוראות, סרוק והעלה), ואיך אתה חיברת - כנראה שנוכל להגיד לך.

דני

פורסם

לצערי ההוראות נזרקו ע"י האישה

הדבר יחידי שאני אולי טעיתי בו זה המינוסים.

צוייר שם שהחוט השחור צריך להתחבר למינוס של המצבר,

ועוד שני חוטים שצבעם צהוב וצהוב/שחור שצריכים להתחבר לאדמה.

מהפוסט אחר פה הבנתי שצריך לחבר את כל השלושה לבורג שמתחבר לגוף

פורסם

לכל הפחות תצלם לנו את ההתקנה ו/או תעלה תרשים של כל החוטים והצבעים ומה חיברת למה.

אחרת, איזו תשובה תוכל לקבל.

יתכן שהבעיה היא שאת שני חוטי האפס הנוספים לא היית צריך לחבר. אולי.

גם יתכן שלא חיברת את חוטי הסיגנל למקום הנכון. אולי.

האם אתה יכול למצוא את הדגם של השלט ברשת (איביי וכו')?

דני

פורסם

זה המוצר

dx.com/p/universal-car-keyless-entry-system-with-trunk-release-2-remote-controllers-black-127775

החוטים של הנעילה והפתיחה מחוברים נכון גם כי בדקתי עם מולטי מטר, גם לפי דיאגרמת חיווט של הרכב וגם כי זה עובד.

החוט האדום למתח קבוע מחובר למתח קבוע בעזרת מולטי מטר.

החוט השחור (מינוס מצבר) ועוד שני חוטים (אדמה לפי הסכמה) חוברו למינוס גוף שמצאתי. עוד שני חוטים כתומים נחתכו ובודדו לפי ההוראות.

אני אבקש מהאתר לשלוח לי דיאגרמה אולי יואילו בטובם..

תודרה רבה לך!

פורסם

אני מכיר את המערכת הזאת. נראה לי שחיברת לא נכון. אני חושב שאת הכתומים היית צריך לחבר לפלוס.

יתכן שיש לי עדיין את התרשים, אבדוק בערב.

דני

פורסם

צוייר שם שהחוט השחור צריך להתחבר למינוס של המצבר, ועוד שני חוטים שצבעם צהוב וצהוב/שחור שצריכים להתחבר לאדמה.

אתה צריך לחבר כך:

• +12V: צהוב, צהוב/שחור, אדום
  • GND: כתום, כתום/שחור, שחור
  • מנוע נעילה: לבן, לבן/שחור

אם הנעילה והפתיחה הפוכות, הפוך את החוטים של המנוע (לבן ולבן/שחור).

דני

• תוכן חדש...