Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף מקרטע בגטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי יונדאי גטס GLS עם סאנרוף שנמכרת ב-32K.

מבדיקה מהירה שלה שמתי לב שהסאנרוף שלה מקרטע. בפתיחה מלאה, החלון קרטע, עלה מילימטר וזהו. בפתיחה חלקית לא הייתה בעיה.

בעל הרכב טוען שזה בגלל שאשתו בעלת הרכב והיא לא פותחת את החלון. מה גם שהרכב מאובק ומלוכלך. במיוחד אזור החלון.

לאחר שעזבתי את המקום בעל הרכב הודיע לי שהצליח לפתוח את החלון. אני מניח שהוא דחף אותו קצת מבפנים.

מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה? האם באמת זה נובע מלכלוך? או שיש בעיה רצינית שלתקן אותה נע סביב כמה אלפי שקלים?

מפחיד אותי לקחת את הרכב לבדיקה כי אולי אין טעם בגלל החלון. בעל הרכב מוכן להשתתף במחצית עלויות התיקון.

נ.ב.

שמתי לב שגם משענת היד של הנהג שבורה, הגומי החיצוני של החלון הקדמי ימני גמור ואכול והכפתור של תא הכפפות שבור. ויש גם שריטה מגעילה ומעצבנת בכנף האחורית ימנית.

פורסם

לפי מה שכתבת הרכב נשמע מוזנח וקיבינימט מי מציג למוכר רכב בלי ששטף אותו לפני וניקה אותו?

סאנרוף שעושה בעיות יכול להוביל לבעיה חמורה אחת: נזילה של מים מהגג לתוך הרכב.

מציע לך במידה ואתה רוצה להמשיך לבדוק את הרכב לבדוק את האטימות של הסאנרוף ע"י דלי מים.

מעבר לזה אני לא מבין בעלויות של תיקון מכלולי הגג במידה והוא מקרטע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מבחינת הסאן רוף - זה יכול להגיע עד ל-4000 ש"ח על יחידה חדשה קומפלט. אבל כדי לבדוק מה הסיפור יש לפרק את כל הגג וזה לבד בסביבות 400 ש"ח עבודה. תחשוב לבד איך אתה מסתדר עם המוכר.

בנוסף, נראה לי שאתה קצת מתעסק בשטויות - שריטות זה קוסמטי בלבד. משענת יד אפשק להדביק/להחליף. בגדול אתה לא קונה רכב חדש מהחברה וקיים בלאי טבעי. השאלה האמיתית היא האם מבחינתך המצב החיצוני מעיד על אופן הטיפול השוטף ברכב? למה לא לבדוק בעיות אמיתיות כמו מנוע וגיר?

בהצלחה.

פורסם

מבחינתי, מצב חיצוני בהחלט מעיד על שמירה על רכב. אם בן-אדם מחזיק רכב חדש (יחסית) ולא אכפת לו שכל מני דברים נשברים או יוצאים מכלל פעולה. ואפילו לא טורח לבדוק שהסאנרוף שלו תקין ועובד כמו שצריך לפני שהוא מוכר את הרכב, אז אין בכלל טעם לזרוק 400 ש"ח על בדיקה. הוא עשה כמעט 20K ק"מ בשנה ולא טרח לעשות טיפול חצי שנתי. סביר להניח שימצאו שם כל מני תקלות.

בכל מקרה, אני אצטרך לחשוב על זה...

תודה. :)

אגב, שוחחתי עם מישהו מהתחום והוא ציין בפניי שהסאנרוף של הגטס הוא עבודה של היבואן ולא מקורי מהיצרן. לדבריו זו עבודה של חברה מגנות. יש אמת בדבריו?

פורסם

נראה כאילו אכפת לך יותר מהסאנרוף מאשר כל דבר אחר שבאמת צריך לעניין אותך,

ואני מבין גם לי היתה התלהבות וחלום שיהיה לי סאנרוף ברכב,

אבל היי!!!

מדובר פה על רכב שלם ששווה המון כסף.

מה גם שעם הבחור לא פתח את הסאנרוף בכלל זה רק מראה לך שלא היה לו צורך בו ובגלל זה כנראה הוא לא עובד.

כמו שאמרו,

תתעסק בעיקר! עזוב את התפל.\בהצלחה.

• תוכן חדש...