Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ריה איכותית בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות 4 צמיגים חדשים לטויוטה קורולה (1997) שלי.

התקציב הוא בין 300-320 שח לצמיג.

אני מחפש מקום איכותי, מסודר, מאורגן, מוצל..עם קבלות מניסיון שלכם.

ניסיתי למצוא את החבר'ה האלה - tiredeal.co.il - אבל לצערי לא הצלחתי. כלומר חפשתי בגוגל מפות ולא ראיתי אף שלט שלהם ברחובות שהם טוענים שהם נמצאים בהם.

בתודה מראש,

ד.

פורסם

אני ממליץ על טיירדיל. שים לב שזו לא רשת של פנ'צריות עצמאיות.

אתה מבצע הזמנה טלפונית (כל המחירים והדגמים באתר) - והם שולחים לך את הצמיגים להתקנה בפנצ'ריה שאתה

בוחר מתוך רשימה של פנצ'ריות שהם עובדים איתן. הרשימה מאד רחבה ובטוח תמצא לפחות 4-5 בחיפה.

אני קניתי מהם פעמיים (היום בדיוק הרכבתי זוג), ומאד מרוצה מהמחיר ומהשירות.

אף פנצ'ריה שבדקתי לא הצליחה להתחרות במחיר שלהם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בעיקרון צמיגי פרויד בסדר גמור, שירות מצויין ומבינים עניין, אבל המחירים שלהם לא ממש תחרותיים.

הם גם מודים שהם לא מנסים להיות הכי זולים. המחירים שם בערך 10% יותר מטיירדיל לפי השוואה שלי (אפילו קצת יותר).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בעיקרון צמיגי פרויד בסדר גמור, שירות מצויין ומבינים עניין, אבל המחירים שלהם לא ממש תחרותיים.

הם גם מודים שהם לא מנסים להיות הכי זולים. המחירים שם בערך 10% יותר מטיירדיל לפי השוואה שלי (אפילו קצת יותר).

במה בדיוק השירות שלהם טוב?

למכור לך צמיג סיני במחיר של מותג איכותי?!

פורסם

אני קונה בצ'ימו בפז תל-חנן ליד הצ'ק פוסט כבר המון שנים. פשוט מתקשר, מבקש משהו מסוים, הם חוזרים אליי עם הצעה ואני מזמין. תוך יום זה אצלם. יש שם שני חבר'ה - אחד חשדן קצת והשני חביב מאד.

פורסם

אני קונה כל השנים ( ומתקנת ) צמיגים ב"צמיגי שוורץ" בקרית חיים ליד האיצטדיון. הטלפון שלהם ( לבעל הבית קוראים דב ):048410958.

איני יודעת אם יש לו צמיגים שאתה רוצה, אתה יכול לברר. ( צמיגי הרכב שלי היו צמיגי מישלין האיכותיים ואני יודעת שלא כל פנצ'ריה מחזיקה אותם ).

בהצלחה!

פורסם

קודם כל, צמיגי פרויד מתעסקים במגוון רכבים, החל מקורבט שראיתי שבאה להחליף שם צמיגים, עד ג'יפים ענקיים, אם זה סמארט של חבר שהוזמנו עבורה צמיגים מיוחדים, ואם זה האופנוע שלי שהמידה שלו נדירה אבל בכל זאת השיגו לי צמיג טרי בהתראה של יום ובמחיר מצויין, ככה שמבחינת מקצועיות ועבודת כפיים, אין מה לזלזל בהם כלל וכלל.

אגב, שחבר רצה להרכיב באופנוע שלו צמיג לא במידה מתאימה, במודע מבחינתו ורצון שלו, הם לא הסכימו לכך, ושלחו אותו משם בנימוס.

הצוות אדיב, ענו לי למטח שאלות בטלפון עוד אפילו לפני שראו ממני אגורה, ענו לכל שאלה, הציעו כל מה שיש במלאי, והציעו לי לברר בעצמי והם יזמינו מה שארצה, יש אופציה קטנה למו"מ לגבי המחיר, יש לו לקוחות חוזרים בכמויות, כולל מספר לקוחות שבאים לשם פעם בכמה זמן לבדיקת לחץ אוויר ומילוי בהמלצתו בחינם כמובן(לרוב זקנים ונשים).

בזמן ההרכבה, דאגו להציג לי את תאריך ייצור הצמיג ואיך קוראים אותו נכון, ביררו עבורי מה לחץ האוויר התקין והרצוי עבורי, וגם דאגו למזגן ושתייה קרה. (ולא לחצו עליי לקחת את היקר ביותר, כמו במקומות אחרים)

אגב, אם עדיין לא נגמר המבצע, שווה לברר, יש להם מבצע רביעיית צמיגים במחיר של צמיג בודד בתדלוק של 100 ש"ח ב"ילו" הצמוד, היו איתו מאוד שקופים לגבי תנאי המבצע כשביררתי.

• תוכן חדש...