Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן דיזל 2007, הודעה electric fault

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 2007 1.5 dci ובמהלך הנסיעה הייתה התראה במחשב electric fault לשניה והפסיקה, אחרי עוד 10 דקות של נסיעה ההודעה פשוט נשארה במחשב מישו (מישהו) מכיר יודע?

חבר מפורום אומר לחבר סורק

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

היתה לי אותה בעיה תבדוק יוניט או בלם .

בעיה ידועה ונפוצה

עלות נמוכה

גש לאורן שירותי רכב חולון שיאבחן ויתקן

מומלץ

פורסם

טוב אז ככה בנסיעה חזרה הביתה הנורה לא דלקה אבל באיזה שלב בנסיעה המנוע בלם מ80 ל60, לגבי הקטע עם המנורה esp היא דולקת פעם בחודש ואפשר לפתור את זה בכיבוי מנוע ונעילת האוטו, ויש קצר באיתות שידוע לי לפעמים האיתות מתגבר גם הרעש, וגם לפעמים הסל"ד עולה ל5,000 באמצע עברת הילוך, יש המון בעיות קטנות בקיצור.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

בקיצור הקיצורים, קח אותו למוסך שיודע להתעסק עם הרכב הזה. במיוחד לאור התיאור שאתה מתאר שהמנוע עולה מעצמו ל5000 סל"ד (זה חמור בטיחותית בכל מקרה, ולא בריא למנוע במיוחד לא במנוע דיזל..)

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...