Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי - איזה חיקוי של פלוק 77!

בדקת דיוק?

[ATTACH=CONFIG]417237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]417236[/ATTACH]

אני אישית לא בדקתי, אבל לפני שקניתי אותו ראיתי ביקורות של בחור שבודק עשרות מולטימטרים ביו-טיוב. תעשה חיפוש של vichy 99 או victor 99. יש מלא ביקורות. לי עלה דרך איביי בערך 90 שקל כשקניתי.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה המחיר הרגיל שיש בדרך כלל לסוללה הזאת?

אם אני לא טועה 120-130 שקל

ובעיקר משמש אותי לצילומי timelapse עם ה sj אם להטעין את הטלפון כשאני לא בבית

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
אני אישית לא בדקתי, אבל לפני שקניתי אותו ראיתי ביקורות של בחור שבודק עשרות מולטימטרים ביו-טיוב. תעשה חיפוש של vichy 99 או victor 99. יש מלא ביקורות. לי עלה דרך איביי בערך 90 שקל כשקניתי.

אין לי ביקורת. שני המולטימטרים שמשמשים אותי הם פלוק 77 ו UNI-T שעלה פחות מ-90 ש"ח. התייחסתי רק לעיצוב החיצוני של הוישי שברור מאיפה שאב את ההשראה.

:turn-l:
פורסם

RNB, לא מכיר אותה אישית, רק שלום שלום- אבל, שים לב ל-2 עובדות:

1) לפי המידות, מדובר על צעצוע (מידות של סרגל פלדה... משהו ממש קטן)

2) לפי הגודל, המנוע של הדבר הזה חלש. אין שום סיכוי שבעולם שהדבר הזה עובד על 42W. גם לא על 4.2W. אולי שליש הוואט. הייתרון היחיד למנוע חלש כזה הוא שהוא לא יכול לגרום לך לנזק גם אם תנסה...

השנקל שלי הוא, שאם אתה כבר רוצה פולישר, לך על אחד קצת יותר רציני. לא על זבל סיני שאפילו שם החברה לא רשום ושאין להם מושג מה יהיה הצבע שתקבל בהזמנה... אם זה היה עולה 10$, אז זה שווה ללכת על זה, ומקסימום נפלת. פה אני לא יכול להמליץ לך לנסות את זה במצפון שקט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב, בואו נעבור ל LOW TECH .

מאסטר סלייסר - באמת שינה לי את החיים.

להכין סלט גוזל המון זמן והמכשיר הזה באמת מכשיר קסם 5-6 דקות ויש סלט (כולל רחיצה וקילוף של הירקות). צריך לשים את הירקות במכשיר בסדר הנכון כשמתחילים בירקות הקשים ובסוף העגבנייה .

כל יום סלט -איזה בריאות.מאסטר סלייסר.jpg

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם (נערך)

עדיף להשקיע קצת בללמוד לעבוד עם סכין שף, לוקח אותו זמן, התוצאות טובות משמעותית, לא תופס מקום והשטיפה בסוף קלה.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

^^

לא מסכים איתך, המאסטר סלייסר אחלה פתרון.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ומה ההבדל בינו לבין המסטר סלייסר שמפרסמים בבסטות באילת ובצומת בילו? מן מלבני כזה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ת'אמת, גם אני חסיד של חיתוך סלט בסכין, ואני עושה את זה כמו שצריך, סלט קצוץ דק דק. לא ב-5 דקות אבל כולם נהנים מהתוצאה.

ראיתי בשבוע שעבר הדגמה של הסלייסר הזה. התרשמתי. זה לא דומה לאף קוצץ שראיתי בעבר, אבל עדיין לא השתכנעתי לקנות.

המקורי היה ב-140 ש"ח, מכשיר זהה ולא ממותג עלה 100 ש"ח.

פורסם

יש לי סט נחמד של סכיני צווילינג ועדיין משתמש בסלייסר..

פשוט לזרוק הכל לקערה ולסובב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ומה ההבדל בינו לבין המסטר סלייסר שמפרסמים בבסטות באילת ובצומת בילו? מן מלבני כזה

אך ורק מאסטר סלייסר! כל השאר זבל. עולה סה"כ 100-150 שקל.

כל הזולים- נשברים, סכינים לא חדות, לא עושה את העבודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...