Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיאט לאון שלי שהיא כבר שלוש שנים על הכביש עם 60 אלף קמ עדיין יש טקסטורה של עור וההגה מט למראה.

חשוב לטפח ולשמור על הרכב כדי להמשיך להנות ממנו :)

פורסם

אצלי בלנצ'יה, אחרי כמעט שנתיים, יש שנוי בברק בנקודות האחיזה, אני מניח שזה בגלל שומניות מהידיים. הטקסטורה לא השתנתה וההגה לא עבר שום טיפול או כסוי.

פורסם

אצלי העור על ההגה לא הגיע מט אלא מבריק, עם הזמן העור "מקבל" את הלחות והשומניות מהידיים ולכן הוא נהיה מבריק. אני נוסע כבר יותר משנה עם כיסוי הגה,כדי להגין עליו וגם מעדיף כך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אצלי ברכב בסביבות 20k, שמתי לב שהטקסטורה בעור של ההגה ושל ידית ההילוכים השתנתה, הצבע הפוך משחור מבריק למט.

לא היו קילופים למינהם, רק שינויי בצבע ובמרקם.

ביצעתי נקיון יסודי להגה ולמוט, וכל הטקסטורה המוזרה והצבע העכור נעלמו, ההגה וידית ההילוכים חזרו להראות כמו ביום שיצאו מהחברה.

כל הסיפור היה בסך הכל שומן ולכלוך שהצטברו עם הזמן שלמראית וממבט ראשון נראים כמו שחיקה.

עצה אישית, ממליץ לך לנסות ולנקות היטב את ההגה לפני שאתה ניגש למוסך בנושא הזה.

אשמח לשמוע עדכון.

"יאללה בירי".

פורסם
בסיאט לאון שלי שהיא כבר שלוש שנים על הכביש עם 60 אלף קמ עדיין יש טקסטורה של עור וההגה מט למראה.

חשוב לטפח ולשמור על הרכב כדי להמשיך להנות ממנו :)

בדיוק,עור דורש תחזוקה,ועוד בשמש הישראלית הוא דורש תחזוקה תכופה.

תקנו חומרים ברמה טובה לטיפוח וניקוי העור,ההגה ישאר חדש גם אחרי 10 שנים.

• תוכן חדש...