Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גם שאלה האם זה משנה עם קונים מיבואן או מיד ראשונה ליסינג (חוץ מהנושא של מעבר יד) וכמה אפשר לחסוך בזה ?

בגדול היו לי 2 מאזדות לאנטיס עד כה שהייתי מרוצה מאוד מהם.

פורסם

אני חייב לשאול איך חשבת שאנחנו אמורים לענות לך כשכל מה שציינת זה תקציב? אנחנו פאילו לא יודעים מה הדרישות שלך, קילומטרז' העדפות אישיות וכו'.

מקווה שלא חשבת שיש משפחתית אחת שהיא הכי טובה לפי דעת כולם ועליה נמליץ..זה פשוט לא עובד ככה

פורסם
יש לי גם שאלה האם זה משנה עם קונים מיבואן או מיד ראשונה ליסינג (חוץ מהנושא של מעבר יד) וכמה אפשר לחסוך בזה ?

ממש לא כדאי. חבר שהלך עם כזה רכב לעשות טרייד-אין השבוע, התבשר שחבל שהוא קנה כך כי ההנחה שהוא קיבל היא כלום לעומת הצניחה במחיר כשהוא רוצה למכור הלאה. תעשה את החשבון, זה לא מסובך. חוצמזה, בטווח מחיר הזה יש לכמה יבואנים מספיק רווח כדי למכור בהנחות גדולות של כ- 10,000 ש"ח - ארגון המורים, הוט, חבר... סיור קצר שלי ברנו, סיטרואן ואודי העלה שכולם מורידים לפחות סכום זה בהתמקחות קצרה גם בלי להיות חבר במועדון כלשהו.

פורסם

אני יודע שקיימת היום אפשרות לרכוש רכב דרך חברת ליסינג בלי שתירשם עליו יד. בכל מקרה, אם אתה קונה בשיטה הזו דאג לתיעוד מסודר של הרכב (מכתב מחברת הליסינג ואישור על זה שקנית חדש לגמרי), והכי חשוב - תצלם את הרכב ואת מד הקילומטרז'.

אל תשכח שרכב שרשום שהיה בליסינג (גם אם לא עשה אף קילומטר) יחויב בהפחתה של 22 אחוז במכירה (ככה קבע לוי יצחק) או 14 אחוז אם יש לך אישור שרק נהג אחד נהג ברכב.

We are the Human Race

פורסם

רוב כלי הרכב הנמכרים כיד ראשונה 0 ק"מ נרשמים כרכבי חברה רגילים ללא הערה "החכר/ליסינג" וההורדה בגין היד היא 8% בלבד.

הכדאיות הינה לפי העסקה. יש כלי רכב הנמכרים בהנחה של כ-25% ואז לאחר מס' שנים ההורדה במונחי כסף קטנה הרבה יותר מההנחה שהתקבלה במקור.

ככל שמחזיקים את הרכב יותר זמן - הכדאיות עולה.

אם תחפש טוב תוכל למצוא מאזדה 3 חדשה מהדגם היוצא בכ-105000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפוך. לליסינג יש הורדה יותר קטנה מאשר לחברה בע"מ. מה שכן, אם קנית מליסינג ואתה אדם פרטי כשתבוא למכור ההורדה תהיה הרבה יותר גדולה (לפי המחירון ועוד לפני מיקוח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

א. האם יש אתר כמו מדלן שמראה מחירים בפועל של רכבים (במקום המחירונים / יד 2 שלא בהכרח משקפים את המחיר הסופי) ?

ב. לצערי אין לי סט דרישות מרכב... כמו שאמרתי, היו לי 2 מאזדות לאנטיס שמאוד נהנתי מהם...

בגדול אני חושב על רכב משפחתי, כנראה חדש, כיום אני נוסע מומצע ומטה מבחינת קילומטרז (מי יודע מה יהיה בעתיד), אבל חשוב לי בעיקר שיהיה רכב אמין (שונא מוסכים), לא זולל דלק יותר מדי (עד כדי, לא בהכרח צריך היברידי), שאנשים גבוהים יוכלו להיכנס בלי בעיה גם מקדימה וגם מאחורה (לא נראה לי בעיה בדגמים של היום, לא?), שלא ירעיש בתוך האוטו, שיהיה דיבורית ו AUDIO של BLUETOOTH

פורסם

היו לי 2 מאזדות לאנטיס שמאוד נהנתי מהם...

בגדול אני חושב על רכב משפחתי, כנראה חדש, כיום אני נוסע מומצע ומטה מבחינת קילומטרז (מי יודע מה יהיה בעתיד), אבל חשוב לי בעיקר שיהיה רכב אמין (שונא מוסכים), לא זולל דלק יותר מדי (עד כדי, לא בהכרח צריך היברידי), שאנשים גבוהים יוכלו להיכנס בלי בעיה גם מקדימה וגם מאחורה (לא נראה לי בעיה בדגמים של היום, לא?), שלא ירעיש בתוך האוטו, שיהיה דיבורית ו AUDIO של BLUETOOTH

• תוכן חדש...