Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי מאזדה 6 שנת 2005.

היום כשחזרתי מעבודתי וניסיתי לנעול את הרכב עם השלט האזעקה צפצפה כרגיל אבל שמעתי רעש מוזר מהדלת, ניסיתי לפתוח את הדלת וגיליתי להפתעתי שהיא לא נעולה (מיד עםפתיחת הדלת ההאזעקה כמובן התחילה לעבוד).

ניסיתי שוב לנעול ולפתוח מספר פעמים ללא הצלחה, נראה כי האזעקה עובדת בצורה תקינה אך הנעילה המרכזית לא מתפקדת, כאשר אני מנסה לנעול את הדלת בכל אחת מהדרכים (דרך השלט עם האזעקה, דרך כפתור הנעילה מתוך האוטו בדלת הנהג וכן עם המפתח מדלת הנהג) המנעול של דלת הנהג ננעל לשבריר שניה ונפתח מחדש.

הדרך היחידה שמצאתי כדי לנעול את האוטו היית להוציא את הפיוז של הנעילה המרכזית מקופסת הפיוזים מתחת ללהגה.

יש למישהו רעיון מה בדיוק התקלקל (האם זה משהו באזעקהאו האולי משהו במוח של הנעילה המרכזית או אולי סתם המנוע)?

כמו כן האם מישהו יכול להסביר לי איך לפתוח את ה פאנל הפנימי של הדלת כדי להגיע למנוע ?

תודה

פורסם

מצאתי סרטון שמסביר איך פותחים את הפאנל של הדלת.

יש למישהו רעיון כיצד לבדוק מה התקלקל/מה להחליף?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב הצלחתי בסופו של יום לתקן את הבעיה לבד.

המנעול של תא המטען הלך בצורה לא הכי חלקה (שמעתי את המנוע שלו מתאמץ כשמנסים לנעול את הרכב).

שימון המנעול פתר את הבעיה.

בתקווה שזה יעזור למישהו שיתקל באותה בעיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הי ראיתי שהיה לך בעיה בדיוק כמוני. ככה יש לי גם בעיה ברכב. אני מאמין שזה אותו הדבר לפי מה שקראתי ממה שרשמת ככה יש לי ברכב עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא בדלתות של הנעילה או במנעול תא מטען כל מה שרשמת זה בדיוק ככה ממה שיש לי ברכב. אשמח אם תיצור איתי קשר בפרטי שאוכל לדבר איתך ככה אולי אדע בדיוק מה הבעיה שלי ספציפית או מישהוא שמבין בזה ?

• תוכן חדש...