Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20K

bard1988
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר לבטים רבים (רכב חדש/ליסינג) אני התחלתי לחשוב מה יש לשוק הזה להציע

אז ככה, הכי חשוב לי שיהיה רכב אמין ושיראה כמה שפחות מוסך

הדבר השני החשוב שיהיה בטיחותי

השלישי שיהיה חסכוני בדלק (אין מניעה מרכב ידני)

שיהיה חשמלי (חלונות וכו'.. אלא אם כן זה בא על חשבון אמינות ..)

שיהיה בעל עיצוב יפה :]

וכמובן בעל שנתון כמה שיותר גבוה

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעות קצרות בעיקר (15 -20 ק"מ ביום) ופעם ב אולי נסיעה ארוכה יותר, אני מתכנן להחזיקו 3 שנים

ניתן לחרוג עד 5K :]

תודה מראש,

דובובסקי בר

פורסם

אתה מחפש סופר מיני או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מחפש סופר מיני או משפחתית?

לא קריטי לי, עדיף סופר מיני (נוחות בגודל) אבל לא באמת קריטי לי (שתהיה יותר חסכונית :D)

פורסם

יש לך את הפיאט ספייס שעונה על ההגדות,דע ש ברמת איבזור sx יש לך 60 כס וב elx 80,חשוב לבדוק שיש נוזל קירור ולא מים.

יש גם את היונדאי גטס,היא פחות חיסכונית,פה הייתי מציע לך לקנות משנת 2006 עם מנוע 1.4 אולי תצטרך להוסיף כמה אלפים בודדים,חפש רמות איבזור gls/gli אז גם תקבל רכב בטיחותי יותר מאשר ברמת איבזור glf ששם אין abs ויש כרית אוויר אחת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה שנתונים אתה ממליץ?

האם אני אצליח למצוא אקסנט (יותר חסכוני מגטס?) שייכנס בתקציב?

**אני יכול למתוח את התקציב עד נניח 27 אלף ועוד 3000 ליישור קו במידת הצורך- כלומר סה"כ עד 30 אלף)

פורסם

לגב שנה מה שיכנס לתקציב,מכנית הם זהים.

האקסנט והגטס אני מעריך די דומות,האקסנט הגיע רק אוטומטית,לא ידוע לי על ידנית וגם אין ביד 2 כאלה.

פורסם

אנשים תודה רבה על הייעוץ :]

התחדשתי בגטס 1400 GLS אוטומטית :], שמורה יפהפייה! סה"כ 50,000 קמ, משנת 2006 מאובזרת בצורה מפליאה.

תודה רבה על ההמלצות והייעוץ שוב :]

פורסם

תתחדש קמ מצוין לשנה.

פורסם

תתחדש!

מקווה שעשית בדיקה.

תחליף צמיגים!(יש סיכוי שלא החליפו בגלל הק"מ הנמוך).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תתחדש גבר :)

אפשר לדעת בכמה קנית את הרכב?

ב26 אלף :]

שווה כל שקל :D

יש בערך הכל

מרימי שמשות

חיישני רוורס

מראות חשמל

חלונות חשמל

באמת שהרכב שמור יפה :]

• תוכן חדש...