Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום!

ברשותי רכב טויוטה שנת 2010 והופיע עליו סימנים חומים על הפח .

במוסך המורשה שאני מטפל נמסר לי שזו תוצאה של פסולת תעשיתית שיש באוויר ויש לבצע פוליש לרכב בתשלום.

האם זה סימני חלודה שצריכה להיות מטופלת במסגרת אחריות שיש לי על הרכב?

האם התופעה מוכרת או סיפור כדי לא לקחת אחריות?

תודה

dave33

פורסם

מדובר על נקודות חומות קטנטנות?

אם כן, נסה לגרד בעדינות לבדוק האם הם פשוט יורדות.

היה לי כאלו על הרכב ואחרי כמה שטיפות יסודיות הכל התנקה לחלוטין.

אני חושד באיזה עץ ש"ברח" לו שהיה מתחת לבית שלי לפני שעברתי דירה.

היום - זה לא חזר, אין חלודה והכל תקין.

פורסם

כמו שהציעו לך מעלי, נסה קודם לעשות פלסטלינה לרכב, אם אתה מאזור המרכז אני מוכן "לתרום" לך קצת מהפלסטלינה שלי ואפילו לעזור לך לעבור על הרכב, רק כדי לבדוק האם הנקודות יורדות.

פורסם

מה שלא יהיה, אל תתן למוסך המורשה לטפל לך בעיות מהסוג זה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מנצל"ש: ברשותי קורולה 2008 וגם לי יש בעיה של נקודות חומות קטנות על כל הצבע והשמשות.

מתחקור של הבעלים הקודמים (אבי מולידי), התברר שבמשך חודש אחד בלבד הוא לקח את הרכב לעבודה שלו באזור התעשיה.

לצערנו, בסמוך למפעל בו הוא עובד ישנו מפעל לניקוי בחול ומתברר שהתופעה ידועה באזור.

כל הרכב מלא בגרגירי חול קטנים שדבוקים בצורה שלא יורדת בשטיפה רגילה והדבר מציק ביותר בעיקר מכיוון שהשמשות מלאות בחול הזה גם כן.

ניסיתי לעבור עם פוליש עדין על חלק קטן מהרכב ואכן החול יורד.

האם פלסטלינה תוכל לעזור גם לצבע?

האם ניתן ליישם פלסטלינה על שמשות? האם יש פתרון אחר לשמשות?

פורסם

כן, פלסטלינה אולי תעזור לצבע, צריך לנסות ולראות. כן, אפשר להעביר פלסטלינה על שמשות. על השמשה אפשר גם לעבור עם סקרייפר בזהירות.

• תוכן חדש...