Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך להחליף זוג צמיגים לפני החורף, הייתי עכשיו במקום כלשהו שהציע את זוג הצמיגים הנ"ל ב550 ש"ח לצמיג כולל מע"מ. לטענתו זה מה שעולה לו הצמיג מהספק + רווח 70 ש"ח לצמיג בסה"כ.

השאלה היא האם המחיר סביר? אני מכיר את האתרים באינטרנט, אבל אני שואל על מחיר ריאלי ולא מחיר וירטואלי...

על הסרן הקדמי יש לי TOYO T1R בני שנתיים שאני רוצה להעביר לאחור, ועל הסרן האחורי יש קונטיננטל בני 5.5 שנים שאני רוצה להחליף, ואת הצמיגים החדשים להתקין קדימה.

תודה לעונים.

פורסם

אתה כמעט 10 שנים בפורום ועדיין לא יודע שאת הצמיגים החדשים שמים מאחור?

לדעתי המחיר נשמע סביר, מדובר בג'אנט 16 וחתך נמוך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובה.

אני מכיר את התיאוריה הזאת, שמים אותם מאחור בגלל שבמקרה חירום אין לי שליטה על הסרן האחורי כמו על הקדמי (הגה), הבעיה היא שהזוג הקדמי עבר 23K ק"מ ועומק החריצים לא כמו פעם, מה גם שעל הסרן הקדמי הבלאי יותר גבוה, אז חשבתי להצליב כדי להאט את הבלאי... לרדת מזה בכל זאת?

פורסם

ה T1R הוא לא צמיג שמזדקן יפה. הוא אוחז מצויין אבל גם נשחק מהר. אצלי הוא החזיק 45,000 ק"מ, נראה לי ששברתי שיא.

העברה של הזוג הישן אחורה אכן תאריך את חייהם אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי או הכרחי בצמיג הנ"ל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאני קניתי בב"ש לפני שנתיים\שנה וחצי עלה לי 450₪ אבל עבר המון זמן.. ופה כל שבוע המחירים קופצים...

פורסם
מדוע לא לנסות לעבור לצמיגים אחרים במחיר דומה, שלא מתבלים כ"כ מהר כמו הטויו?

הטויו מתבלים מהר מה גם שהם מעט יקרים (למרות שבטייר דיל ניתן להשיג אותם ב480 שקל ) לך עך פאלקן 912 ב 400 שקלים אחלה צמיג ואחלה תמורה לכסף.

פורסם

הוא מוכן לתת לי את הפלקן 912 ב- 420 ש"ח לצמיג, הבעיה היא שהוא אמר שהם מיוצרים בסין, למרות שבאתר שצירפתי קודם רשום שהוא מיוצר ביפן. אז איפה הצמיג הזה מיוצר?

פורסם

לא רואה חשיבות לארץ הייצור. ראיתי גם 912 שמגיעים מתאילנד.

ממליץ לברר גם על ה Goodyear EfficientGrip Performance. צמיג חדש בשוק (ובעולם) ואני מבסוט ממנו. היה זול משמעותית מה- T1R ומה- C\S DRIVE של יוקוהמה במידה שלי.

איתמר

פורסם

מחיר טוב למידה הנ"ל ..

לגבי הייצרן והדגם הספציפי הייתי שוקל שוב ..

maxxis מעולים ויש להם גם דגם ספוטיבי ma-z1..

שלא יורד מה t1r ומחזיק הרבה יותר זמן

פורסם

תבדוק גם את הנקוק K110, אומנם גם הם צמיגים ברמת ה-S.DRIVE (וכו'), אבל תג המחיר שלהם נמוך ביחס לשאר (בזמנו מצאתי ב-400 לצמיג במידה שלך).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממליץ להתרחק מה-T1R, יש להם מחליף הרבה יותר מוצלח - T1 SPORT, שגם עולה קצת פחות.

תוכל לראות השוואה שלי ביניהם פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448807&page=4

לגבי איפה לשים את הצמיגים החדשים - אני ממש לא מסכים עם הקביעה החד משמעית לשים את החדשים מאחורה.

גם זה נדון בהרחבה בעבר, את הנימוקים שלי כתבתי פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195381&page=7

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...