Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לא צריך הטפות אני יודע מה עשיתי שתיתי תפוזים וזה מה שקרה לא יקרה יותר זה בטוח.

אני מתחת לגיל 24 אני בן 23 וחצי.

השוטרים עצרו אותי בצד ואז כבלו איתי באזיקים כי רציתי להביא סיגריה מהרכב יש לי הקלטה שהם מרביצים לי.

בתחנת המשטרה יש לי הקלטה שמצלצלים לחוקר ואומרים לו תזהר הוא מקליט.

ניסה לעצור אותי בגין התפרעות שלא עשיתי ועוד מספר דברים הכל מוקלט.

מה העונש הצפוי לי והאם יש דרך לצאת מזה?

מה עלי לעשות?

אחרי איזה שעתיים בדקו אותי בינשוף ואמרו לי שהכמות היא 495.

פורסם

עו"ד דחוף ורצוי תותח. שבקי לא רק בתעבורה אלא בפלילי "רגיל"

495 מק"ג כאשר החוק מבחינתך הוא 50 מק"ג רע ביותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מודע לנושא.

יש למישהו המלצה לעורך דין טוב ?

בעל ניסיון מוצלח בנושא השיכרות, יש לציין שהייה שם מעצר שווא, תקיפה פיזית( מוקלט באודיו ותמונות אחרי כמה שעות מהמעצר).

ניסיון של השוטרים להוסיף דברים מעבר למה שהתרחש בפועל.

אי הקראת הזכויות שניתנות בידי בזמן המעצר אלה דקות ארוכות אחרי.

וכעס רב ברמה האישית מהקצין.

קראתי במספר מאמרים שצריך להוריד 20 אחוז מהבדיקה אשר מתבצעת על ידי הינשוף הדבר נכון?

דבר נוסף עשו לי מספר רב של בדיקות ינשוף אבל רק אחת יצאה טובה, לפי מיטב הבנתי הם היו מחוייבים לשניים טובות?

פורסם

וכעס רב ברמה האישית מהקצין.

באמת שניסיתי להתעלם, היה בגופך פי 10 אלכוהול מהמותר, כעס ברמה האישית זה מעולה שאר הדברים שקרו פחות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם הרמה האישיתי הייתה בגלל החשד לשתיית האלכוהול אז הייתי מבין אבל זה לא היה העיניין, מה שעיצבן אותו זה שהקלטתי אותם.

דבר לגיטימי לעשות בכל מצב ומצב במיוחד לאור התנהגות המשטרה בכל מקרה ומקרה אשר אנו רואים שמתרחש בארצינו.

פורסם

קראתי במספר מאמרים שצריך להוריד 20 אחוז מהבדיקה אשר מתבצעת על ידי הינשוף הדבר נכון?

דבר נוסף עשו לי מספר רב של בדיקות ינשוף אבל רק אחת יצאה טובה, לפי מיטב הבנתי הם היו מחוייבים לשניים טובות?

החוק קובע 240 מק"ג בגלל אי דיוק המכשיר קבעו שהאכיפה תתחיל מ 290 מק"ג זה ה 20%

אצלך אולי יקבע מ 60 מק"ג .

עשו לך מספר בדיקות כי אולי הכשלת אותן . מספיק אחת טובה!!

במצבך כדאי היה לך להכשיל את כולן..

לגבי כל שאר התהליך כמו מעצר שווא וכו' תגיש תלונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ככלל על פי חוק מ-240 מיקרוגרם המשטרה אוכפת מ-290 מיקרוגרם כל מה שכתבת על מעצר ושכבלו אותך זה עניו אחר עו"ד אתה צריך בכול מקרה גם השופט יגיד לך אם תלך לבד שאתה צריך סנגור דע לך רק שעל פי חוק זה 24 חודשים פסילה ורשיון מחדש אבל ניתן לעשות הרבה בתיק כזה

רשום פל של עו"ד תותח בתעבורה 0507311669

פסילה אתה תקבל השאלה כמה ואים מוצאים כשלים בתיק זה יכול להגיע עד ביטול כתב אישום

פורסם

תודה על התגובות, כמובן אני יתעץ עם מספר עורכי דין מי שיציא לי את המפלט הכי טוב אני ילך איתו ללא קשר לתשלום כי כל התנהלות החיים שלי קשורה ברכב אני חייב את הדבר הנ"ל.

דרך אגב אני סטודנט למשפטים ולכן עברתי על מספר פסקי דין והבחנתי שיש מספר רב של נהגים שהגיעו גם לתוצאות של 700 ויצאו עם נזק של 10 חודשים שלילה.

לא כתוב פרוט על התיק אבל אם יש למישהו מידע שיכול לשפוך על הנושא אני ישמח, זאת מכיוון שאני מודע לנושא של עורכי הדין שלא תמיד אומרים הכול בשיחה כמו שזה ולפעמים שוכחים דברים, לכן אני מחפש מישהו שאני יכול גם להגיע עם שאלות משלי ושאני ידע באמת שהוא מומחה בתחום וזאת כי עברתי מספר עורכי דין בנושאים קודמים שלא קשורים לנהיגה ופלילי אבל ראיתי יחס והבדל בין אחד שמבין לאחד שלא.

דרך אגב מעצר שווא ולקיחה לתחנה יכולה לפסול את התלונה מההתחלה לא? עצם העבודה שהם לא נהגו על פי הנוהל, המעצר לא תקף אם אני לא ?

מחר בבוקר אני כבר נימצא אצל עורך דין אך למרות הכול כפי שזה ברור לכולם אני חושש מן התוצאה ומחפש עוד דרך ועוד דעה ואני ישמח אם תוכלו לשפוך עוד קצת אור על הנושא

פורסם

700 שלהם זה פי 2 מהמותר אתה רק פי 8 קבל פרופורציה

תבדוק גם ממתי פסקי הדין שראית , יש החמרה בנושא .

בדוק במערכות המידע שלך את פסקי הדין של עורכי דין שאליהם תלך

כאמור אף אחד לא יכול להבטיח לך וגם לקיים את כל ההבטחות.

אין קשר בין ביצוע העבירה שלך ל ביצוע עבירה של מי מהשוטרים שהתעסק איתך

אתה, עו"ד שלך יכול לתקוף את כל מה שקשור לביצוע הבדיקה שלך עמידה בכל הנוהלים וכו'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם אתה רוצה המלצה לעו"ד תותח ברמות קשות, שגם עולה בהתאם, דבר איתי. (מדובר על העו"ד שבזכותו האכיפה מתחילה ב290 מק"ג ולא ב240 מק"ג כפי שהיה פעם).

הוא גם הוציא חבר בזול מאוד בתיק שהחבר הואשם בנהיגה בשלילה, בשכרות ובתאונה. כן, הוא היה בשלילה, נהג בכל זאת, עשה תאונה, ויצא מזה בסדר גמור. גם שם היה מקרה של שוטרים שהתנהגו לא כמצופה מהם.

המקרה שלך קצת שונה מכל מקרה אחר שכן יש פה עניין של אלימות משטרתית, מספר בדיקות (שאני לא יודע מה דינן), אולי התנהלות לא תקינה של השוטר, בקיצור, זה מורכב.

אני לא חושב שמישהו פה באמת יכול לייעץ לך כמו שצריך, אלא עו"ד בלבד. המלצה שלי - אל תחסוך בכסף וקח את העו"ד הכי טוב שתוכל. נשמע שזה יישתלם לך בגלל העבודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

השוטרים עצרו אותי בצד ................ ואז כבלו איתי באזיקים כי רציתי להביא סיגריה מהרכב יש לי הקלטה שהם מרביצים לי.

אלעד מבקש בלי הטפות ולכן לא תשמע אותן ממני, אבל אני מת לדעת מה קרה ומה חסר באמצע המשפט הזה. אפילו יותר מסקרן אותי לשמוע מצד השוטר מה היה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אלעד מבקש בלי הטפות ולכן לא תשמע אותן ממני, אבל אני מת לדעת מה קרה ומה חסר באמצע המשפט הזה. אפילו יותר מסקרן אותי לשמוע מצד השוטר מה היה.

איתמר

זה מה שקרה בלי מילות גנאי מיצידי וללא אלימות כל שהיא מהצד שלי.

הם התעצבנו כי הקלטתי אותם ושאלתי את השמות שלהם והכול ככה עם ההקלטה לידם בלי להסתיר ובלי כלום

פורסם

סליחה אם אני בוטה ולא פופולרי

אם ובמידה ונהגת שיכור כפי שהראתה הבדיקה -אז אני לא מבין למה צריך לעזור כאן לבחור צעיר שנהג בשכרות, עם רמות אלכוהול הגבוהות בהרבה ככל הנראה מעל למותר, וסיכן את כל הסובבים אותו בכביש!

אדון פותח שרשור יקר - עו"ד כזה, עו"ד אחר - אם הנתונים נכונים, ובמידה והיית שיכור - אני מקווה שימצו איתך את הדין, כדי שאף אחד אחר לא יבכה מעל קבר של יקיר שלו בעתיד, ושלילה- מבחינתי עדיף ארוכה ככל האפשר. במקרים כאלו אפס טולרנס או סלחנות

זו דעתי השפויה.

אורן

• תוכן חדש...