Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רופא שיניים באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טראומה שחוויתי מרופא שיניים אחד, שטיפול שורש אצלו הסתיים בטיפול כתר אצל רופא אחר, שמאז אני אצלו וסומך על העבודה שלו.

עשיתי רילוקשיין מהצפון למרכז, בעבודה שאני עובד בה יש ביטוח כזה של שיניים, שאתה משלם בחודש סכום מסויים ויש לך כיסוי מלא למפראות שיניים (לא פרטיות). אני כרגע מחפש רופא שיניים טוב, אמין ,שאני יכול לסמוך על העבודה, והתוצאות שלו. ואני חייב פה את עזרתכם.

אם אסור לפרסם כאן המלצות לרופאי שיניים, בכל זאת אשמח לקבל בפרטי.

תודה רבה, והמשך חג שמח לכולם :-)

פורסם

סליחה. טעות. בקריאה ראשונה חשבתי שעברת מהמרכז לצפון, אח"כ קלטתי שהכיוון הפוך.

מכל מקום - אם יש לך ביטוח ואתה מתכוון להפעיל אותו עליך לבדוק מי הרופאים שעובדים עם אותה חברת ביטוח. אול תציין את שם תוכנית הביטוח כדי שמישו שמבוטח באותה תוכנית יוכל להציע מנסיונו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החברה שלנו נותנת ביטוח של 'הפניקס'. הייתי מעוניין לקבל עצות לרופאים טובים ואיכותיים , ולא ליפול מטיפול של סתימה פשוטה לתותבות. :|

פורסם

קודם כל יש לך לפחות שניים כאלה בפורום, אחד מהם עובד בדרום (eli_i) והשני אני לא יודע איפה אבל מניח שבמרכז (mystopp).

שנית, אני יכול להמליץ מנסיון על ד"ר ג'יהאד דאקה (לא להיבהל מהשם) שעובד בדרום נתניה, סמוך למחלף פולג. הוא גם מקצוען וגם לא יקר במיוחד.

פורסם

ד"ר רן זיידנברג בגבעתיים. 037320075. הוא פשוט מעולה, גם כאדם וגם ברמה המקצועית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Derish, תודה על ההמלצה אבל נתניה זה יותר מדיי רחוק בשבילי.

roee , אני אדבר איתו במהלך השבוע, אם הוא עובד עם הביטוח שלנו נבוא אליו. תודה.

Nakamichi, כן כי זה מכסה לי את רוב הטיפולים שאני צריך ע"ח הביטוח. ואני גר בבת ים, אם יש לך המלצה לרופא טוב

אשמח לשמוע, תודה.

פורסם

לפני שאכתוב רק אגיד כי הרופא עליו אני ממליץ הוא אבי.

המרפאה בכפר סבא. הוא לא הזול ביותר, אך גם לא היקר ביותר.

ניסיון של 27 שנים לא בא ברגל.

תרים טלפון, יכול להיות שהוא יעבוד עם הביטוח שלך

09-7661324

פורסם

אמליץ גם קרובת משפחה, יש לה קליניקה פרטית בבית וגם מקבלת במרפאה של קופות חולים.

03-7305574, מרצלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ד״ר ג׳רי כהן, קליניקה גדולה ומפוארת בחולון, עובד עם רוב הביטוחים ונחשב למקצועי.

אני בטוח שחיפוש על הנ״ל יפיק תוצאות מרשימות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני מודע שביקשת במרכז, אבל אם אשדוד באה בחשבון, אוכל להמליץ על רופא מעולה. הוא גם היחיד שגרם לי להיפטר מכל הטראומות מרפואת שיניים. אם זה רלוונטי צור קשר בפרטי.

• תוכן חדש...