Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום סיבה שבעולם שחברה תחזיק כסף של לקוח במשך חודשיים עבור עסקה שבוטלה.

גם לא שבוע.

אני לא מצליח להבין את הגישה הזו לפיה צריך להתייחס בסלחנות ובהבנה לזה שלוקח להנהלת חשבונות חודשיים להוציא זיכוי ללקוח.

בדיוק כמו ישה כתב. לקחתם מייד - תדעו להחזיר מייד.

לפני כחודשיים הזמנתי ריו חדשה. בטעות אנוש, הבנק העביר לקיאה סכום כפול. לקח לקיאה בדיוק יום לראות ולהבין את הטעות, ועוד כמה ימים להחזיר את הכסף העודף.

אם היית עצמאי היית יודע שהסילוק אשראי שעסק מקבל הוא בתאריך מסוים בחודש (ואם אתה ממש נואש ומוכן לשלם פרמיה אז תקבל ב2 תאריכים אבל תשלם על זה ולא מעט), אתה לא מצפה שבעל עסק יוציא מהכיס כסף שעוד לא קיבל בעצמו ?

כן בירוקטריה לוקחת זמן בכל מקום, בייחוד בתקופה זו שבה היו המון המון חגים שחיסלו את כל הימים בחודש הנל

גילוי נאות, שילמתי מקדמה בדיוק כמוך וחיכית מעל לחודש לצאק וכן גם אצלי היה מדובר בקרסו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

sperial

מתנצל אתה צודק

בין 5 ל 7 ימי עסקים להחזר עצמו

ה 14 יום זה הזמן שלך לביטול עיסקה ברכב ובלבד שטרם נרשם הרכב על שמך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם היית עצמאי היית יודע שהסילוק אשראי שעסק מקבל הוא בתאריך מסוים בחודש (ואם אתה ממש נואש ומוכן לשלם פרמיה אז תקבל ב2 תאריכים אבל תשלם על זה ולא מעט), אתה לא מצפה שבעל עסק יוציא מהכיס כסף שעוד לא קיבל בעצמו ?

.

מצפה ממנו שיבטל את החיוב בכרטיס האשראי כמו שכתוב בחוק שהביא לנו sperial

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש חוק בישראל. הזיכוי חייב להיות מידי (או בתוך 5 ימים, אם התשלום בצ'ק).

יפה מאד, אני הייתי מודע לזכות ביטול העיסקה בתוך 14 ימים ולקבלת התמורה בחזרה, אולם לא ייחסתי חשיבות לזמן ההחזרה וגם לא טרחתי לבדוק זאת.

מובן כעת שיבואני הרכב שנוהגים להחזיר את המקדמה באיחור פשוט עוברים על החוק ומהבחינה הזאת אכן יש צדק בטרונית פותח השרשור.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לנציג המכירות לא יצא כלום מביטול העיסקה זולת הסיפוק המיידי ברגע פתיחת ההזמנה ותו לא.

אין כאן מארב ולא נעליים.

אתה אהבת רכב מסויים והיית מספיק רציני במו"מ ואף שריינת רכב מתוך הנחה שיוכלו להשיג לך אותו בפחות כסף.

כלומר, רצית לקחת את הסיכוי שישיגו לך מחיר יותר טוב עקב ביצוע ההזמנה והיה לך אינטרס ברור לפתוח את ההזמנה.

נציג המכירות היה צריך לציין בפניך כי במקרה ותבטל את ההזמנה הסכום יוחזר לך תוך 21 ימי עבודה ולא לפני.

את הכסף שלך תראה גם בלי צעקות אך מומלץ להמשיך ולתזכר.

באיזה תאריך ביטלת את ההזמנה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום אייל

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

הרשה לי להתנצל על תחושותיך , זו בוודאי אינה כוונתנו.

קרסו כחברה גדולה ומסודרת איננה נוהגת כך על פניו , ולפיכך אשמח אם תשלח לנו את פרטיך לבירור מלא של הסוגיה וטיפול בה.

אנא כתוב את פרטיך ל [email protected] וניצור עימך קשר.

נשמח לבדוק , לתקן ולעמוד לרשותך בכל עניין.

תודה מראש.

פורסם

^^אחלה תגובה של חברה שאכן פועלת כמו שחברה בסדר גודל שכזה צריכה לפעול... העיקר שלי קרה מקרה דומה, כמעט 1 ל-1 עם חברת ליסינג כלשהי (לא אזכיר את שמה) ההתייחסות היחידה שקיבלתי הייתה איום בתביעה משפטית.

לפותח הנושא - שים לב שאתה לא נמצא בתחתית בקבוק הבירה אלא איפשהו באמצע, כי יש מקרים הרבה יותר גרועים.

פורסם

הטיפול היה לקוי אבל "דמי רצינות" שמים רק אם אתה רציני ואתה בטוח פחות או יותר שאתה לא הולך לבטל את זה.

אני הייתי בקרסו בשביל הקליאו שלי ושילמתי את הכסף לשריון רכב רק כשידעתי בוודאות שאני אקנה אחד, אחרי נסיעת מבחן.

בשבילם זה גם כאב ראש ובירוקרטיה כי הם מבטלים הזמנה בעצם וגם מפסידים כסף על הלקוח הזה.

פורסם
מה זה "זעם צדקני"? וואלה, למדתי מונח חדש.

רציתי גרנד-סניק דיזל חדש, אבל היתה רק עם גג שעולה 10 אלפים שקלים. המזגן ברכב הזה חלש נורא גם בלי הגג - בנסיעת מבחן של יותר מחצי שעה ממש סבלתי, למרות שהמזגן היה על הכי חזק. בסוכנות לא הסכמתי להשאיר מקדמה, כי אני מקפיד שמי שרוצה למכור לי יתאמץ ולא אני ארדוף אחר כך אחרי "דמי רצינות".

אבל במקרה הזה הייתי בטוח שאקבל הכל בחזרה בסוף, ואחרי הפצרות של איש המכירות עם הסבר חצי-הגיוני למה הוא רוצה לפתוח הזמנה ("נתפוס את זו עם הגג ואשיג לך מחיר פגז עליה או שתתפנה אחת בלי גג"), הסכמתי. הוא שכח לומר "נחייב היום ונחזיר עוד חודשיים". אין שום סיבה שזה יעבוד ככה - יש הרבה אתרים שכבר זיכו אותי באותו היום כשהתקשרו לומר שאין להם במלאי משהו שרציתי.

ולגבי איש המכירות - זה שיעור חשוב לכל מי שקונה רכב חדש. הסביר לי אחר כך איש מכירות אחר שזה פשוט בשביל הסטטיסטיקה האישית של כל איש מכירות, לטובת בונוס וקידום. סופרים להם כל פתיחת הזמנה, אפילו אם היה בסוף ביטול. זה נחשב "ליד" שמלווים כל יום וממשיכים ללחוץ על הלקוח עד שמתרצה. בגלל זה הוא סתם שיקר לי. אם למישהו זה נראה סביר שאיש מכירות במקום "מכובד" ישקר לו - אז לבריאות.

לא רוצה להעביר ביקורות, אבל אני לא כל כך מבין, אם סבלת כפי שאתה מתאר ממזגן חלש (וגם אני כזה, אגב), אז מדוע החלטת בכל זאת לרכוש את הרכב וחהענות להצעת איש המכירות לבצע הזמנה? ואולי אפילו לקחת את זאת עם הגג? (מה פירוש, עם הגג היא מתחממת יותר? הוא לא אטום?)

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
^^אחלה תגובה של חברה שאכן פועלת כמו שחברה בסדר גודל שכזה צריכה לפעול... העיקר שלי קרה מקרה דומה, כמעט 1 ל-1 עם חברת ליסינג כלשהי (לא אזכיר את שמה) ההתייחסות היחידה שקיבלתי הייתה איום בתביעה משפטית.

לפותח הנושא - שים לב שאתה לא נמצא בתחתית בקבוק הבירה אלא איפשהו באמצע, כי יש מקרים הרבה יותר גרועים.

למה לא הזכיר את שמה? לא מבין את האנשים האלה. במקום להתריע בפני אחרים - "לא מציינים את שמה"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל ההתנהלות שאתה מתאר נשמעת כמו חברת ליסינג ולא אולם תצוגה של קרסו.

מדובר בקניית רכב חדש ישירות מהיבואן או ברכב משומש מקרסו טרייד אין?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מראש קשרת קשר עם נציג מכירות מושחת כדי לנסות לעשות קומבינה ועכשיו אתה מתפלא?

כעיקרון אני אף פעם לא נותן מקדמה ולא משריין שום רכב בלי שאני בטוח ב 100% שזה מה שאני קונה ושהכל ברור וסגור. גם אם מנסים בטענות שזה האחרון וכו' אז אני לא נכנע. אם ימכרו את זה אז יש אחרים ומקסימום נחכה למשלוח הבא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מדובר בקניית רכב חדש ישירות מהיבואן או ברכב משומש מקרסו טרייד אין?

רציתי גרנד-סניק דיזל חדש

01234

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
שלום אייל

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

הרשה לי להתנצל על תחושותיך , זו בוודאי אינה כוונתנו.

קרסו כחברה גדולה ומסודרת איננה נוהגת כך על פניו , ולפיכך אשמח אם תשלח לנו את פרטיך לבירור מלא של הסוגיה וטיפול בה.

אנא כתוב את פרטיך ל [email protected] וניצור עימך קשר.

נשמח לבדוק , לתקן ולעמוד לרשותך בכל עניין.

תודה מראש.

שלום אריה,

להזכירך ההזמנה בוצעה טלפונית ב- 7/8 ובוטלה באותו אופן אחרי שעה. מילאתי טופס ביטול, עליו גיליתי רק במקרה, בתאריך 12/8. היום 1/10 כספי טרם הושב.

כפי שקראנו כאן, אני לא הראשון שנאלץ לרדוף אחריכם בניסיון להשיג את כספו בחזרה. אתם עוברים על החוק במודע, ומטרטרים לקוחות פוטנציאליים-לשעבר.

אחרי ששרפתי זמן בטלפונים ופקסים זכיתי היום לראשונה לקבל שיחה משירות הלקוחות שלכם. דיברה איתי מישהי עצבנית שהודיעה שהשיק שלי "הגיע היום" והוא מחכה ב... סוכנות בחיפה! היא סירבה להודות שזה לא בסדר, וכמובן מיהרה להאשים את "החגים" ואת "המדיניות" של 21 ימי עסקים והחזר בשיקים בלבד. כשהשיחה התחממה הודעתי לה שהמדיניות של קרסו לא מעניינת אותי, אני לא אגיע לשום סוכנות שלכם ואני רוצה זיכוי באותו אופן בו חוייבתי - בלי טירחה נוספת מצידי.

ולכל מי שחושד שיש לי פה איזה אינטרס אישי אני מבקש להודיע שלא ביקשתי פיצוי מאף אחד ואני לא מצפה לכזה. אהיה מאושר אם בעקבות הפרסום כאן קרסו יתחילו להתנהג בהגינות ולפי החוק, ולחילופין (עד שזה יקרה) כמה אנשים יירתעו מהשארת מקדמה שם ו/או בכל סוכנות אחרת המפרה את החוק באופן דומה.

ובינתיים הכסף שלי אצלם.

• תוכן חדש...