Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

שמתי לב לעליית מחירים דיי רצינית באוטוסטור, בתור אחד שרוכש לא מעט דברים, ורובם היה מאוטוסטור, וגם מVIX כשהם מכרו בזמנו, שמתי לב לעליית מחירים לא קטנה בכלל.

למשל SILK SHINE - פעם אחרונה שרכשתי עלה 85 לבקבוק, עכשיו 99 ש"ח.

גלון חומר לפלסטיקה של מגס', עולה כרגע 249 ש"ח, ואופשר לראות בלינק הזה שעלתי לקראת סוף אוגוסט שהמחיר היה 149 ש"ח - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494940

לפי רפרוף קל גם הפולישים של CG עלו במחיר.

הWooly של CG עלתה במחיר גם.

וכול זה מרפרוף קליל, אני מאמין שעלו עוד הרבה מוצרים, מה שגורם לי כרגע לבצע את הרכישה הגדולה הקרובה שתכננתי לבצע באתר בחו"ל, אומנם אני משלם על משלוח, אבל זה עדיין יוצא יותר משתלם, והאמת גם אם היה יוצא לי יותר יקר במעט עדיין הייתי רוכש מחו"ל ורק בגלל שאני מבין שהתחילו להיות קצת חזירים עם המחירים ברגע שקלטו שיש פה כמות נאה של אנשים שרוכשת מוצרים, במקום שיעודדו אנשים לרכוש בארץ הם פשוט דוחפים אותם לדבר ההפוך.

דוגמאות קטנות: SILK SHINE - עולה כרגע בארץ 99 ש"ח, בCYC עולה 9 פאונד, מה שמתורגם ל51 ש"ח,

הגלון שציינתי של מגס', עולה בCYC כ30 פאונד, מתורגם לכ170 ש"ח, בארץ עולה 250 ש"ח

וסתם נתתי את CYC כדוגמא, המשלוח שלהם יחסית יקר, אבל נניח בShinearama המשלוח במחיר נורמלי יותר.

אני מאוד מקווה שמישהו מאוטוסטור יקרא את זה, אני לא באמת אתקשר ואגיד למשה שהמחירים שלו יקרים מידיי, אבל באמת שכדאי שהם יורידו את המחירים, אותי בתור לקוח נאמן הם כבר הפסידו, מעכשיו אני אבדוק טוב טוב לפני רכישה מהם אם בכלל, אם יש משהו שאני שונא זו חזירות.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קונה את החומרים מ- car plan ומרוצה מאוד בעיקר מהעלויות הסבירות. עשית את ההחלטה הנכונה. מקווה מאוד שמישהו יתעשת שם ומהר.

פורסם

כאשר VIX מכרו באופן ישיר ככל הנראה היה מדובר במחירי כניסה לשוק וככל הנראה הם דרשו מכל מי שמוכר את הסחורה שלהם למכור במחירים זהים. הם עשו עבודה מעולה והצליחו לחדור לשוק היטב.

היום כל מפיץ רשאי לתמחר את המוצרים כפי שנראה לו לנכון, אלו חוקי המשחק.

אני לא מצדיק את אוטוסטור וגם לדעתי המחירים שלהם מאוד גבוהים אבל זו זכותם, מי שחכם ימצא חלופות במחירים טובים יותר בחנויות אחרות בארץ או בחול.

ואם כבר באוטוסטור עסקינן, שמישהו יגיד להם להעיף את "המוצרים המומלצים" שמופיעים בכניסה לאתר ( turtel wax...ו קיט פלסטלינה Carplan T-Cut), אני מבין שיש רצון להיפטר מהסחורה המיושנת (מלאי שעומד ולא נמכר בגלל המותגים היותר פופולריים) הזו אבל לכנות אותה "מומלצים" כאשר יש להם מבחר כלכך עשיר זה מגוחך.

שורה תחתונה, היו צרכנים נבונים ואם אתם לא כאלו אזי אין לכם סיבה לבוא בטענות לאף אחד.

אל תתנו יד למוצרים שנמכרים בפערים מטורפים בהשוואה לחול (ואני לא מדבר על 50 ש"ח).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

את האמת זה מאוד מעצבן אותי לשמוע דבר שכזה, כאשר מתחילים להיות להם הרבה לקוחות הם מרשים לעצמם להעלות מחירים, אני חושב שצריך להתחיל לרכוש מחו"ל ולא לרכוש דרכם, גם ככה המחירים הם פי שתיים אז הם עוד מעלים אותם פשוט חוצפה,

בארץ אנשים לא יודעים להצביע ברגלים וממשיכים לקנות, אז לפחות נדאג שבתחום הדיטיילינג גם לא יתחילו לעשוק אותנו - מחירים יודעים רק להעלות אבל לא להוריד.

פורסם

שורה תחתונה, היו צרכנים נבונים ואם אתם לא כאלו אזי אין לכם סיבה לבוא בטענות לאף אחד.

חלילה לי מלבוא בטענות, להפך, אני מעיד על עצמי שאני צרכן נבון, אני תמיד משווה מחירים, כולל עלויות משלוח והכול.

אם מדובר בעלויות זניחות בין הארץ לחו"ל אין לי בעיה, אבל ההפרשים כרגע מאוד גבוהים, ולא משתלם לרכוש מוצרים בארץ.

את ההזמנה הנוכחית הגדולה שלי אני מבצע מShinearama.

adi89 - אתה צודק, זו גם ההרגשה שלי, פתאום כשיש לקוחות הם מרשים לעצמם לדפוק מחירים.

כול הבדיקה באה בכלל כי רציתי כמה מוצרים וגם את הגלון של מגס', ופתאום ראיתי שהמחיר שלו זינק ב100 שקלים בערך, שזה מוגזם מאוד.

פורסם

מה הסיבה שהמחיר מטפס למעלה ?

vix אומרים שהם יביאו עוד מלא מוצרים חדשים , מה הם יעשו עם המוצרים שיעמדו בחנות ?

שלא ישכחו שאנשים פה חיים בשקלים על שער דולר , שזה מטורף !

בישראל האוכלוסיה שבאמת קונה את מגוון המוצרים קטנה ( אני חושב ) . רוב האנשים מעדיפים להזניח את הרכב או לחלופין להיכנס למכון שטיפה פעם בשבוע ושיעשו פוליש-ווקס-ניקוי פנימי וחיצוני .

בכול מקרה ,שיעשו מה שהם רוצים כי אין תחרות.

פורסם

מאז שvix נתנו למפיצים יד חופשית בקביעת המחיר המחירים בהחלט עלו (למשל אוטם 109 עלה מ189 ל210 אם אני זוכר נכון).

השאלה האם מדובר על אותה עלייה (שהייתה יחסית חדה) ?

נ.ב. העיצוב של shinearama מאוד לא נוח לדעתי, מה ההפרש במחירי המשלוח לישראל ? (המשלוח הזול ביותר בCYC הוא 10.95 פאונד, כ66 ש"ח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה הסיבה שהמחיר מטפס למעלה ?

vix אומרים שהם יביאו עוד מלא מוצרים חדשים , מה הם יעשו עם המוצרים שיעמדו בחנות ?

שלא ישכחו שאנשים פה חיים בשקלים על שער דולר , שזה מטורף !

בישראל האוכלוסיה שבאמת קונה את מגוון המוצרים קטנה ( אני חושב ) . רוב האנשים מעדיפים להזניח את הרכב או לחלופין להיכנס למכון שטיפה פעם בשבוע ושיעשו פוליש-ווקס-ניקוי פנימי וחיצוני .

בכול מקרה ,שיעשו מה שהם רוצים כי אין תחרות.

כמו שאמרתי לפני כן, המחירים הראשונים של VIX היו מחירי כניסה לשוק, מקובל לפעמים למכור במחירים נמוכים יותר על מנת לבסס את המותג בקהילה המקומית. נכון להיום הביסוס הצליח ועל כן נגמרו מחירי "הכניסה לשוק", אין פיקוח מצד הייבואן על המחיר הסופי וכל מפיץ מוכר כפי שמרגיש לו לנכון (ככה זה צריך להיות דרך אגב, אין בזה שום דבר פסול).

מאז שvix נתנו למפיצים יד חופשית בקביעת המחיר המחירים בהחלט עלו (למשל אוטם 109 עלה מ189 ל210 אם אני זוכר נכון).

השאלה האם מדובר על אותה עלייה (שהייתה יחסית חדה) ?

כן מדובר על אותה עליה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

בעייתי קצת כי בשלב מסויים המחיר מCYC עולה (מישהו אולי יודע מתי ?) וגם זה יכול ליצור בעיה עם המכס.

מה שכן כדאי לנסות, ליצור קשר עם החנויות האלה ולהשיג קופון הנחה יותר גדול לחברי הפורום (בעקבות הקניה של המגבות).

דימה תודה הרגעת אותי, לרגע חשבתי שמדובר על עלייה נוספת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תשכח מעניין הקופון, זה לא יעבוד.

אתה יכול לשלוח מיילים ולבקש להוריד את תעריפי המשלוח (כבר עשו את זה בעבר בחלק מהאתרים ב UK).

פורסם

אני כבר זמן מה מתעצבן בגלל זה ואמרתי שאני לא אכתוב על זה שרשור כי כולם בטח יחשבו שאני סתם מחפש את היבואנים,אבל אם כבר נפתח אז אני רוצה לשתף אתכם בעוד קצת תובנות.

M.L-ראיתי את עליית המוצרים שציינת,חשבתי שאני טועה ולא זכרתי את המחיר "הישן",אבל עכשיו יש ביסוס הם עשו עליית מחירים.

אני זוכר שבמפגש שמעתי (לא זוכר ממי אל תהרגו אותי)שבארץ המחירים טובים,בחו"ל שוחטים על המשלוח(מה שנכון נכון) ואם עושים שיקול,אז עדיף לרכוש את המוצר בארץ. דבר ראשון זה בלוף,גם אם שקלול המשלוח(נניח ורוכשים מוצר אחד בלבד כלומר,מוצר+משלוח) עדיין המחיר של המוצר (עם המשלוח)יעלה יותר זול. דבר שני אני כבר עושה הזמנה ואני מזמין כמה מוצרים,אז אני מחלק את מחיר המשלוח במחיר מספר המוצרים(זה ובמידה בא לי לעשות שיקלול של פרופר המוצר כולל המשלוח)זה עדיין יהיה יותר זול.

עוד מעט אני עושה הזמנה מאוד גדולה,עשיתי בדיקה של המחירים לגבי ווקס: dodo juice diamond white האריזה הגדולה (250ML) בחו"ל המחיר שלו הוא 131 ש"ח,כולל משלוח(כמובן רק למוצר הזה) יעלה 193 ש"ח. כמובן זה מחיר מצחיק ואז אני אומר,למה לקחת את זה? בוא נשדרג ונקח את הסופרנטורל.סחבק מחליט לעלות כיתה וכמה זה יעלה? 282 ש"ח רק המוצר. עם משלוח זה יעלה 338 ש"ח. בארץ הדימונד עולה 259, והסופרנטורל עולה 519, הזוי.

החלטתי שאני גם רוצה תרסיס APC all clean שבארץ עולה 55 ובחו"ל עולה 42,וזו רק דוגמה קטנה מאוד למה שאני הולך להזמין.

עם כל הכסף "שחסכתי" מקנייה בארץ, אוכל לשלם דמי משלוח,ולשדרג את המוצרים שלי ביותר טובים וגם לא לצאת מהבית ולשרוף דלק בדרך לחנויות.

כאשר VIX מכרו באופן ישיר ככל הנראה היה מדובר במחירי כניסה לשוק וככל הנראה הם דרשו מכל מי שמוכר את הסחורה שלהם למכור במחירים זהים. הם עשו עבודה מעולה והצליחו לחדור לשוק היטב.

ולך תדע אולי זה עוד יתפוצץ להם בפנים.

הציבור אומנם רדום ואנמי,אבל מהר מאוד אני שומע מחברים שהם מעדיפים לרכוש מוצרים בחו"ל מאשר בארץ כי המחירים פה לא נתפסים. ולכן הרבה אין לי מה להוסיף כי כבר אמרו את זה לפני. תבדקו מחירים,תשוו ותראו שבסוף הכי כדאי זה לרכוש מחו"ל.

אני אוהב את החנות אוטוסטור,את השירות האדיב של משה, תמיד שאני מגיע לשם זה אף פעם לא מסתכם רק במוצר שלשמו הגעתי ואני קונה עוד כמה,ומביא איתי חברים אבל איך להגיד את זה במילה עדינה זו לא חתונה כתולית. יש בארץ עוד נותני שירות לתחום הדיטיילינג וגם שם לא מצאתי איזה הנחה במחיר.

עריכה:

GUGY- שלחנו הודעה באותו הזמן ולכן לא ראיתי.

לא התחייבנו לאף אחד,ואני בטוח שיש פה רבים אשר מזמינים מחו"ל. היום לא צריך להיות תלוי באף אחד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני כבר זמן מה מתעצבן בגלל זה ואמרתי שאני לא אכתוב על זה שרשור כי כולם בטח יחשבו שאני סתם מחפש את היבואנים,אבל אם כבר נפתח אז אני רוצה לשתף אתכם בעוד קצת תובנות.

M.L-ראיתי את עליית המוצרים שציינת,חשבתי שאני טועה ולא זכרתי את המחיר "הישן",אבל עכשיו יש ביסוס הם עשו עליית מחירים.

אני זוכר שבמפגש שמעתי (לא זוכר ממי אל תהרגו אותי)שבארץ המחירים טובים,בחו"ל שוחטים על המשלוח(מה שנכון נכון) ואם עושים שיקול,אז עדיף לרכוש את המוצר בארץ. דבר ראשון זה בלוף,גם אם שקלול המשלוח(נניח ורוכשים מוצר אחד בלבד כלומר,מוצר+משלוח) עדיין המחיר של המוצר (עם המשלוח)יעלה יותר זול. דבר שני אני כבר עושה הזמנה ואני מזמין כמה מוצרים,אז אני מחלק את מחיר המשלוח במחיר מספר המוצרים(זה ובמידה בא לי לעשות שיקלול של פרופר המוצר כולל המשלוח)זה עדיין יהיה יותר זול.

עוד מעט אני עושה הזמנה מאוד גדולה,עשיתי בדיקה של המחירים לגבי ווקס: dodo juice diamond white האריזה הגדולה (250ML) בחו"ל המחיר שלו הוא 131 ש"ח,כולל משלוח(כמובן רק למוצר הזה) יעלה 193 ש"ח. כמובן זה מחיר מצחיק ואז אני אומר,למה לקחת את זה? בוא נשדרג ונקח את הסופרנטורל.סחבק מחליט לעלות כיתה וכמה זה יעלה? 282 ש"ח רק המוצר. עם משלוח זה יעלה 338 ש"ח. בארץ הדימונד עולה 259, והסופרנטורל עולה 519, הזוי.

החלטתי שאני גם רוצה תרסיס APC all clean שבארץ עולה 55 ובחו"ל עולה 42,וזו רק דוגמה קטנה מאוד למה שאני הולך להזמין.

עם כל הכסף "שחסכתי" מקנייה בארץ, אוכל לשלם דמי משלוח,ולשדרג את המוצרים שלי ביותר טובים וגם לא לצאת מהבית ולשרוף דלק בדרך לחנויות.

ולך תדע אולי זה עוד יתפוצץ להם בפנים.

הציבור אומנם רדום ואנמי,אבל מהר מאוד אני שומע מחברים שהם מעדיפים לרכוש מוצרים בחו"ל מאשר בארץ כי המחירים פה לא נתפסים. ולכן הרבה אין לי מה להוסיף כי כבר אמרו את זה לפני. תבדקו מחירים,תשוו ותראו שבסוף הכי כדאי זה לרכוש מחו"ל.

אני אוהב את החנות אוטוסטור,את השירות האדיב של משה, תמיד שאני מגיע לשם זה אף פעם לא מסתכם רק במוצר שלשמו הגעתי ואני קונה עוד כמה,ומביא איתי חברים אבל איך להגיד את זה במילה עדינה זו לא חתונה כתולית. יש בארץ עוד נותני שירות לתחום הדיטיילינג וגם שם לא מצאתי איזה הנחה במחיר.

אף אחד לא יגיד לך שאתה מחפש מישהו,אתה 100% צודק.

גם בחול יש מוצרים שהם יותר זולים בחנויות מסויומות,ומוצרים שפחות,לפעמים ההבדלים לא קטנים,תעשה סקר שוק לפני שאתה מזמין.

• תוכן חדש...