Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קרייזלר רנגלר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כל האנשים שקונים אותו בארצות הברית(הצעירים) מה בדיוק הם עושים איתו בכביש?

פוזה, כמו רוב האנשים בארץ עם ג'יפים, חוץ מאלה שגרים בת"א וצריכים לחנות על המדרכה ולא יכולים לעשות את זה עם 206CC.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אז איך הוא מבחינת נוחות נסיעה??

ועוד לא ענו לי

מה גורם לו להיות רכב כביש גרוע כל כך??

איך זה מתבטא?

ומדוע זה קורה?

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

רנגלר הוא ג'יפ (היחיד שיכול להתהדר במילה "ג'יפ" המקורית) שמיועד לשטח.

ככזה, יש לו שלדת סולם (כבדה, נפרדת מהמרכב)

יש לו סרנים חיים (לא מתלה נפרד לכל גלגל - זאת אומרת נוחות גרועה בכביש ויציבות גרועה בפניות)

יש לו הנעה 4*4 שמוסיפה משקל וגורעת מהביצועים

יש לו מרכז כובד גבוה עקב זה שהוא מוגבה לשיפור העבירות (מה שגורם לו להיות מפחיד בסיבובים)

יש לו הנעה אחורית (כשה 4*4 לא משולב)

יש לו מהלך מתלים ארוך (שגורם לרכינה מפחידה בסיבובים).

כל אלו גורמים לו להיות רכב כביש גרוע מאד, זללן בדלק, לא נוח, מרעיש, ותמורה גרועה לכסף (כרכב כביש)

מאידך, כל אלו גם גורמים לו להיות רכב שטח מצויין, באיכות ייצור גבוהה מהסופה אך פרט לכך - תכונות דומות למדי.

במילים אחרות - אני, בתקציב שלך, הייתי קונה סופה ומביא אותה למצב מדוגם (ואולי אף משופר). אם אתה מתעקש תוכל לייבא מארה"ב כמעט כל דבר לרנגלר והוא יתאים לסופה.

הבא בחשבון שלפי התיאור שלך (שטח רק בסופ"ש) יתאים לך הרבה יותר, לדעתי, רכב כמו טראנו, דיסאקברי או ויטארה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הכוונה ביכולת כביש נמוכה היא זו: (יכולת גבוהה היא בדיוק הפוכה):

אחיזה נמוכה של הצמיגים בשל גודלם, סוג הגומי, החתך (אין קשר לרוחב), והקפיציות הנובעת מהם.

אחיזה נמוכה בשל מתלים רכים, מהלך ארוך, לא מרסנים היטב את מהמורות הכביש.

נטיה להתהפכות ואובדן אחיזה בגלל מרכז כובד גבוהה... ג'יפ, לא?

חוסר ניצול של המנוע כי הוא והגיר מותאמים לשטח-- הרבה יותר כוח ממה שנדרש בעיר.

הגה חסר רגש, כדי שיהיה לך קל לסובב אותו בסלעים.

עיוותים דינמיים של השלדה, גם היא משתתפת במאמץ בנסיעת שטח טכנית.

כל אלה נועדו להפוך רכב רגיל לג'יפ, לתת לו יכולות עילאיות של צליחת מדבריות וריטוש סלעים. הג'יפ רנגלר, אבולוציה של הג'יפ הראשון, הוא רכב שטח מעולה, מסוגנן, ויפה. איכותי יותר מהסופה בגלל גימור והרכבה, תו לא.

(את כל החסרונות האלה לא תמצא בפורסטר טורבו, להיפך.)

יש?

dirty old man

need love too

פורסם

אחיזה נמוכה של הצמיגים בשל גודלם, סוג הגומי, החתך (אין קשר לרוחב), והקפיציות הנובעת מהם.

כל אלה נועדו להפוך רכב רגיל לג'יפ, לתת לו יכולות עילאיות של צליחת מדבריות וריטוש סלעים. הג'יפ רנגלר, אבולוציה של הג'יפ הראשון, הוא רכב שטח מעולה, מסוגנן, ויפה. איכותי יותר מהסופה בגלל גימור והרכבה, תו לא.

יש?

dirty old man

need love too

פורסם

כל אלה נועדו להפוך רכב רגיל לג'יפ, לתת לו יכולות עילאיות של צליחת מדבריות וריטוש סלעים. הג'יפ רנגלר, אבולוציה של הג'יפ הראשון, הוא רכב שטח מעולה, מסוגנן, ויפה. איכותי יותר מהסופה בגלל גימור והרכבה, תו לא. (תע"ר מיצרים את הרנגלר בדיוק. יתכנו שינויים במתלים בהתאמה לדור קודם)

יש?

dirty old man

need love too

פורסם

הרנגלר קיים גם בגרסה ידנית מאוד זריזה!!!

היכולת כביש שלו כול עוד הוא סטנדרטי לחלוטין בלי שום שיפור אפילו בצמיגים לא רעה בכלל ולא כמו שכולם חושבים!!! ואני בטוח שרוב האנשים שהגיבו פה בכלל לא נהגו על הרכב.

היה לרנגלר מבחן בהגה שטח (לא זוכר איזה גליון בדיוק) והם ממש הופתעו מהיכולות שלו בכביש!

פורסם
הרנגלר קיים גם בגרסה ידנית מאוד זריזה!!!

היכולת כביש שלו כול עוד הוא סטנדרטי לחלוטין בלי שום שיפור אפילו בצמיגים לא רעה בכלל ולא כמו שכולם חושבים!!! ואני בטוח שרוב האנשים שהגיבו פה בכלל לא נהגו על הרכב.

היה לרנגלר מבחן בהגה שטח (לא זוכר איזה גליון בדיוק) והם ממש הופתעו מהיכולות שלו בכביש!

על זה נאמר: הכל יחסי. יחסית לג'יפ אמריקאי, הוא טוב.

יניב, כתבת:

:כפי שצייניתי אני מתכוון לקנות בשביל נסיעות עירוניות ומדי פעם לנסוע סתם בדיונות,לרדת לים,

דברים בסיסים.

הרנגלר יפה, מצויין בשטח, עצמתי, סטייל ופוזה. כנס לפורסטר לנסיעת מבחן... תצחק על כל הפוזאיסטים שמסביבך מהרמזור הראשון ועד הביקורים במוסך.

ויש גיר רגיל, נדירים, כמו האוטו עצמו.

dirty old man

need love too

פורסם

הרנגלר יפה, מצויין בשטח, עצמתי, סטייל ופוזה. כנס לפורסטר לנסיעת מבחן... תצחק על כל הפוזאיסטים שמסביבך מהרמזור הראשון ועד הביקורים במוסך.

.

פורסטור טורבו 0-100 ב-9.3 שניות

רנגלר 0-100 ב-9.4 שניות

זה רק מראה כמה ההבדל קטן וזניח.

היתרון ברנגלר שזה רכב נדיר מאוד בארץ ולחלק מהאנשים זה די חשוב לא ללכת אחרי העדר (כמו מאזדה לאנטיס למשל).

פורסם
פורסטור טורבו 0-100 ב-9.3 שניות

רנגלר 0-100 ב-9.4 שניות

זה רק מראה כמה ההבדל קטן וזניח.

היתרון ברנגלר שזה רכב נדיר מאוד בארץ ולחלק מהאנשים זה די חשוב לא ללכת אחרי העדר (כמו מאזדה לאנטיס למשל).

וזה הופך אותו לטוב בכביש?... נו באמת... (מהירות סופית בדקת? ותאוצות ביניים? ויציבות? ואיכות נסיעה? ואחיזת כביש? הרשימה ארוכה...)

אפילו בשבילים הפורסטר מהיר יותר.

מהיר הכוונה לא רק בקו ישר, אלא גם כשיש סיבובים.

שלא תבינו לא נכון, אני אוהב את הרנגלר, אבל הוא לא מתאים למי שמחפש "בעיקר נסיעות בתור העיר, מדי פעם לרדת לשטח קליל" (לשון חופשית).

** דרך אגב, אם אני ממליץ על רכב יפני על פני אמריקאי... תאמינו לי...**

dirty old man

need love too

פורסם

ברור שהפורסטר יהיה מהיר בכל כביש מהרנגלר..

אבל הוא כשלעצמו לא גרוע כל כך כמו שמתארים אותו כאן!!

ואם הבחור פשוט אוהב איך שהרכב ניראה אז שירכוש, זה רכב לא רעה בכלל, אפילו טוב.

אבל אם הוא מתלבט עדיין ולא סגור על הרנגלר אז הפורסטר הוא אופציה מצויינת!!

פורסם

ואם הבחור פשוט אוהב איך שהרכב ניראה אז שירכוש, זה רכב לא רעה בכלל, אפילו טוב.

אבל אם הוא מתלבט עדיין ולא סגור על הרנגלר אז הפורסטר הוא אופציה מצויינת!!

צודק.

אם בן אדם נדלק על אוטו מסויים, והאוטו הספציפי לא גרוע או משהו, אז אין שום סיבה שתמנע ממנו לרכוש אותו...עדיף לקנות "מהלב" מאשר להשוות נתונים על הנייר.

• תוכן חדש...