Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג hu

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלריון טוב מאוד מבחינת איכות צליל ופיצ'רים.

החיסרון זה איכות החומרים וההרכבה, הוא נראה זול, מרגיש זול ויש לו קטעים לא מובנים כמו כפתורים שעובדים רק במצבים מסוימים, , או מקומות שצריך ל תאמץ בשביל להבין איך שומרים ודומה לזה, אבל בסך הכל שווה את המחיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
המס חל על 75 דולר כולל משלוח, כך שאם המשלוח נוסף על כך- אתה משלם זאת.

דבר נוסף- על מוצרי אודיו לרכב לא משלמים מכס אלא מס קניה ולכן ההטבה לא בתוקף על מכשירים מהסוג הזה.

היי.

רשמת שעל מוצרי אודיו לרכב לא משלמים מכס אלא רק מס קניה. אתה יכול בבקשה להרחיב על זה. אני מתכנן לקנות דרך ה ebay מולטימדיה בסכום כולל של 2500₪. עדיין אני לא אשלם מכס? ומה כן? היה לך התנסות בזה?

תודה.

פורסם
יהיה מכס על חבילה כזו, בשיעור של 34% מערך החבילה כולל משלוח.

34% זה רק המכס או שזה כולל בתוכו מס קניה + בלו (יעני כמו שרשום באתר המכס, מיסיסם כללי)?

פורסם

בני

מצד אחד אפשרויות הסלופ הם מוגבלות (6-12) אבל מצד שני עם הקלריון אפשר לעבוד 3 חלקים

חצי אקטיבי... מה שבפיוניר אי אפשר... הכל שאלה של מה אתה מחפש

פורסם
34% זה רק המכס או שזה כולל בתוכו מס קניה + בלו (יעני כמו שרשום באתר המכס, מיסיסם כללי)?

זה מה שתצטרך להוסיף (34% מעלות החבילה כולל משלוח), יצא לי להזמין ולשלם, ויצא גם שלא ביקשו תשלום.

SCANSPEAK

פורסם

זה מה שתצטרך להוסיף (34% מעלות החבילה כולל משלוח), יצא לי להזמין ולשלם, ויצא גם שלא ביקשו תשלום.

ניר בגדול אפשר גם עם הפיוניר לעבוד חצי אקטיבי (חיתוך ב 1.2khz, עם סלופ 6 זה לא רע, אבל לא אופטימלי).

למי שמחפש לעבוד 4way , לא הקלאריון ולא הפיוניר מתאימים בול, כי חיבור כזה יוצר בעיות עם ta, וקושי לשלב בין הטוויטר למיד. ובין שניהם למיד באס.

לדעתי השמונים עדיף.

SCANSPEAK

פורסם

תודה רבה גבר.

סורי שאני מנדנד לך, אבל רק רציתי להמחיש את בדוגמה שלי.

המערכת, כולל ההובלה עולה לי 730$. אז בפועל אני אשלם 730$ + 34% (אגב, במכס אמרו לי שזה 36%) = 978.2$. זהו? יותר מזה אני לא אשלם כלום? לא עמלות ולא שטויות אחרים?

ותודה עוד פעם

פורסם

אז ככה בשעה טובה התקנתי את ה hu ביום חמישי ואתמול את התקנתי את ה rca, לא להאמין איזה הבדל במיוחד עם ה rca שעכשיו אני יכול לחתוך את הסאב מה hu, כאילו הוא התעורר לחיים.

בנושא המס אני עשיתי כמה טלפונים, בהתחלה עשו קצת בעיות כי לקחתי את החבילה הייתי צריך לברר לפני, בכל אופן פיקססתי להם חוגר ומספר חשבון וכן אני צריך לקבל זיכוי הם אמורים לזכות אותי ב100 ומשהו ש"ח נאמר לי ששבוע הבא אני כבר אראה את הכסף בחשבון.

לעניין, הקלריון הזה ממש ממש מסובך אני עד עכשיו לא יודע איך עושים בו mute, איך עונים לשיחה, או איך לשלוט על דבר בסיסי כמו bass, treble זה נראה כאילו אין את האופציות האלו. אבל מה שיותר חשוב הוא עניין החיתוכים, יש בו שלושה מצבים: normal, 2-way, 3-way בכל אחד מהם מצאתי חיסרון:

ב normal אני לא יכול לחתוך את הקומפוננט דרך ה hu והחיתוך של הסאב מתחיל מ 60hz.

ב 2-way אני לא יכול לחתוך את הסאב אבל כן יכול את הקומפוננט.

וב 3-way אני לא יכול לחתוך את הרמקולים האחוריים שמחוברים ל hu.

כרגע זה על normal, יש משהו אחר שעדיף לי לעשות? אגב למה משמש ה slop?

עוד בעיה ששמתי לב אליה היא שכשאני עולה מווליום 24-25 הסאונד ממש מתעוות, ככה זה אמור להיות?

פורסם
האמת שממש נדלקתי על המכשיר הוא עם נתונים ממש טובים והזמנתי אותו עכשיו בלי ה e משום מה הוא עולה משמעותית יותר.

לגבי מכס ביקשתי מהמוכר שירשום שזה עלה 75 דולר, לא יודע עד כמה זה יתפוס ואם הוא יסכים.. אבל גם אם לא אני חייל בסדיר והבנתי שחיילים מקבלים 30 דולר מכס חינם ככה שזה יוצא ממש משתלם מלקנות בארץ.. אגב הזמנתי עוד כבל rca כי כרגע הוא מחובר רק עם אחד (יציאה אחת מה hu)

יכול להיות קצת בעייתי, כי המחיר של המשלוח עצמו מתקרב ל75$.

תקווה שלא יעלו עליך.

הייתי שוקל להזמין דרך BUY2USA, משלוח זול משמעותית. (בערך 50$ לאווירי או 25$ לימי, והמכס שאתה משלם הוא על מחיר המוצר בלבד, ללא המשלוח)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

האמת שלא ידעתי את זה, נראה לי שלא קראת הכל.. הhu כבר אצלי מותקן חח..

פשוט יש כמה דברים שאני לא מבין בו ראה הודעה למעלה אולי אתה יכול לעזור לי.

פורסם

לוקח כמה שעות להתרגל למכשיר ולהבין את כולו, אך הוא לא מסובך כלל וכולל יותר פונקציות ממה שאתה חושב.

יש לך כפתור שנראה כמו תן נגינה, לחיצה ארוכה עליו תפתח בפניך אפשרויות כיוון נוספות.

תעבוד גם עם ה manual, הוא די מועיל.

אם ייצא לך להיות באזור רחובות/אשדוד/קריית מלאכי- אוכל לעזור לך איתו קצת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...