Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מערכת מולטימדיה מקורית של הרכב (כן, ישנן יציאות RCA למגבר)

אני רוצה לשדרג אותה ולקבל צליל איכותי. (לצורך ההשוואה - הייתה לי מאזדה 2 עם 4 רמקולים מקוריים ושמעתי מצוין!)

מבקש המלצה לזוג קומפוננט איכותיים (לא כאלה שיתנו ווליום מוגזם וסאונד מזעזע)

סאב 12" שיתן באס שישמע טוב, אבל לא צריך באס שישמע מוגזם ומרוח, כזה שמרוב באס לא שומעים תדרים גבוהים (שמעתי כמה כאלה במפגשים וזה מזעזע).

וכמובן מגבר שיספק מספיק כוח לכל הציוד ויוציא ממנו את המיטב. (או שצריך מונו + מגבר)

שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, כל הטומורולנד שיט.

תקציב רכיבים- 4500 ש"ח בערך לא כולל התקנה (יש אופציה ליד שניה!)

והדגש כמובן- מערכת שאמנם תיתן ווליום חזק, אבל שזה לא יבוא על חשבון איכות ולא תספק סאונד צורם כמו מסובארו פשע בעזה.

פורסם

את כל הדרייברים תצטרך לשמוע לפני שאתה מחליט על מה ללכת (קומפוננט וסאב).

בתקציב שלך הייתי הולך על קונפיגורציית מגבר שני ערוצים מונו, סט קומפוננט וסאב.

לעניין בחירת הרכיבים, יש פה המון המון טעם אישי, ואני יותר מממליץ להגיע להתרשמות לאחד המפגשים, מה גם שיש היצע מכובד בפורום המכירה, שווה לבדוק את זה.

SCANSPEAK

פורסם
את כל הדרייברים תצטרך לשמוע לפני שאתה מחליט על מה ללכת (קומפוננט וסאב).

בתקציב שלך הייתי הולך על קונפיגורציית מגבר שני ערוצים מונו, סט קומפוננט וסאב.

לעניין בחירת הרכיבים, יש פה המון המון טעם אישי, ואני יותר מממליץ להגיע להתרשמות לאחד המפגשים, מה גם שיש היצע מכובד בפורום המכירה, שווה לבדוק את זה.

מונובלוק יכול להגביר סט קוןמפוננט בצורה טובה ?

פורסם

לא, מונו בלוק (מגבר עם ערוץ אחד) זה (לרוב) מגבר שמיועד לסאב, לקומפוננט הצעתי לך ללכת על מגבר שני ערוצים (ערוץ לימין וערוץ לשמאל).

SCANSPEAK

פורסם
לא, מונו בלוק (מגבר עם ערוץ אחד) זה (לרוב) מגבר שמיועד לסאב, לקומפוננט הצעתי לך ללכת על מגבר שני ערוצים (ערוץ לימין וערוץ לשמאל).

יש רכיבים איכותיים שיכולים להכנס לי בתקציב?

• תוכן חדש...