Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם :-D

סיוויק 96 D16Y8 ידנית, מעוניין בשיפור האחיזה והכוח הזמין.

חשבתי על:

סעפת יניקה + פילטר אוויר פתוח,

סעפת פליטה 4-2-1 + דוד זרימה חופשית,

קלאץ' אפטרמרקט טוב,

סט מוטות מייצבים,

רדיאטור אפטרמרקט אלומיניום,

סט קפיצי הנמכה

מה דעתכם ? תהיה תגובת דוושה יותר טובה ? והאם הסטאפ הזה יחזיק בסיבובים חדים ?

דרך אגב, חשוב לשמור על חוקיות...

תודה רבה לעוזרים :wink:

נ.ב. חשוב לציין שהרכב משופר לא על מנת שופוני או פוזה, לא מתכוון להרעיש ליד בנייינים ברמות לא הגיוניות, פשוט למען אחיזה יותר טובה, שיפור כוח, וסאונד מגרגר ולא כמו סיוויק קופה בדואית (סליחה עם העלבתי)

:twisted:
פורסם

צמיגי R1R, ג'אנט 15'', קפיצי הנמכה מחברה ידועה, קאמבר מאחורה ואתה לא תזהה את הרכב בעיקולים ופניות.

פילור אוויר פתוח, מוטות מייצבים, אגזוז זרימה חופשית לא עוברים טסט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אח שלי אני אומר אל תנסה להפוך רכב יפני מחורבן שמייצרים אותו קומפלט בארבעים דקות למזראטי שלוקח לייצר אותה 20 ימים-אם אתה חובב נהיגה תחסוך תכסף הזה ותקנה איזה רכב אירופאי סביר,תאמין לי שלאחר כל הכסף שתשקיע אתה תתאכזב-לצערי בעידן מצלמות המהירות אני לא בטוח שגם אם היית בעלים של מזראטי היית ממש אבל ממש ניהנה

פורסם
אח שלי אני אומר אל תנסה להפוך רכב יפני מחורבן שמייצרים אותו קומפלט בארבעים דקות למזראטי שלוקח לייצר אותה 20 ימים-אם אתה חובב נהיגה תחסוך תכסף הזה ותקנה איזה רכב אירופאי סביר,תאמין לי שלאחר כל הכסף שתשקיע אתה תתאכזב-לצערי בעידן מצלמות המהירות אני לא בטוח שגם אם היית בעלים של מזראטי היית ממש אבל ממש ניהנה

WTF!?! אתה אמיתי?!

צמיגי R1R, ג'אנט 15'', קפיצי הנמכה מחברה ידועה, קאמבר מאחורה ואתה לא תזהה את הרכב בעיקולים ופניות.

+1.

מלבד העובדה שקפיצים לבד לא יעשו את העבודה, בטוח שלא על בולמים גמורים בני 18.

המלצה חמה לסט קוילאוברים ראויים. מנסיון על TEIN וKW, הKW פשוט מדהימים. מתכווננים לאיזה גובה שתרצה, נוחים ויציבים ברמה מדהימה. קח בחשבון שעולים באזור ה7K שח.

גם הTEIN מצוינים, אך קשים יותר ולא יורדים נמוך מספיק.

אחריהם תקבל רכב אחר לחלוטין.

הקאמבר יבוא בטבעיות עם ההנמכה, אין צורך במשהו ייעודי.

ג'אנט 15 כמובן שלא זבל מאוטודיפו אלה משהו ראוי, עדיף כמה שיותר קל כדי לא להכביד על הרכב ולגרום לתוצאה הפוכה.

R1R צמיג מעולה.

במידה והתקציב מאפשר, אתה זקוק רק למוט פיתול אחורי. יש עוד הרבה סוגים של מוטות במקומות שונים, והשמיים הם הגבול.

קדמי עליון לא מקובל בסיוויק.

בקשר למנוע הכל שטויות, השיפור יהיה מזערי אם לא להיפך... בתקציב בלתי מוגבל מקסימום תוסיף 10-20 כ"ס וזה לא יהיה כלכלי בעליל...

או שתחסוך לטורבו, או שתחסוך להסבה למנוע B או H. סדר גודל של בין 15 ל-40K.

מצחיק שאתה כל כמה זמן פותח שרשורים כמו זה, ולא מעדכן מה קורה בסוף.

אני צופה עוד שרשור זהה לזה בעוד כמה חודשים מהיום...

Honda civic EJ6

פורסם

ככה בונים מוניטין מתגובה ראשונה בפורום.

1+

מצטרף למר. Berserker ומר. maatrixx

אופציה זולה יותר מקוילאוברים היא סט בולמים/קפיצים מחברה מוכרת כמובן.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

פילור אוויר פתוח, מוטות מייצבים, אגזוז זרימה חופשית לא עוברים טסט.

R1R הם נאכלים מהר, לא ? אני צריך צמיגים גם ליומיום וגם להשתעשויות לפעמים :-D

ממש לא מסכים איתך, כל רכב שאתה אוהב אותו אתה יכול להפוך אותו למיוחד ואישי

WTF!?! אתה אמיתי?!

+1.

מלבד העובדה שקפיצים לבד לא יעשו את העבודה, בטוח שלא על בולמים גמורים בני 18.

המלצה חמה לסט קוילאוברים ראויים. מנסיון על TEIN וKW, הKW פשוט מדהימים. מתכווננים לאיזה גובה שתרצה, נוחים ויציבים ברמה מדהימה. קח בחשבון שעולים באזור ה7K שח.

גם הTEIN מצוינים, אך קשים יותר ולא יורדים נמוך מספיק.

אחריהם תקבל רכב אחר לחלוטין.

הקאמבר יבוא בטבעיות עם ההנמכה, אין צורך במשהו ייעודי.

ג'אנט 15 כמובן שלא זבל מאוטודיפו אלה משהו ראוי, עדיף כמה שיותר קל כדי לא להכביד על הרכב ולגרום לתוצאה הפוכה.

R1R צמיג מעולה.

במידה והתקציב מאפשר, אתה זקוק רק למוט פיתול אחורי. יש עוד הרבה סוגים של מוטות במקומות שונים, והשמיים הם הגבול.

קדמי עליון לא מקובל בסיוויק.

בקשר למנוע הכל שטויות, השיפור יהיה מזערי אם לא להיפך... בתקציב בלתי מוגבל מקסימום תוסיף 10-20 כ"ס וזה לא יהיה כלכלי בעליל...

או שתחסוך לטורבו, או שתחסוך להסבה למנוע B או H. סדר גודל של בין 15 ל-40K.

מצחיק שאתה כל כמה זמן פותח שרשורים כמו זה, ולא מעדכן מה קורה בסוף.

אני צופה עוד שרשור זהה לזה בעוד כמה חודשים מהיום...

קויילאוברים זה נחמד אבל יקר...

ג'אנט יהיה 15" מחברה מוכרת...

אני חשבתי על סט מוטות פיתול, שזה אומר - אחורי עליון, אחורי תחתון, קדמי עליון, קדמי תחתון... מיותר ?

הסבה יעלה יקר מאוד.. וגם לא כל מנוע אפשר לאשר.

לגבי השרשורים החוזרים והנשנים, אני מתכנן בכל פעם לקנות אבל בכל פעם צצים שיכולים כספיים... שמונעים ממני את מבוקשיי :lol::x

מצטרף למר. Berserker ומר. maatrixx

אופציה זולה יותר מקוילאוברים היא סט בולמים/קפיצים מחברה מוכרת כמובן.

בולמים וקפיצים, אני מעוניין מאוד... איפה אפשרי לקנות ??

פורסם

אנשים, קויילאוברים זה במקום הבולמים והקפיצים הרגילים ??

נגיד זה http://www.ebay.com/itm/CRX-CIVIC-DEL-SOL-INTEGRA-D15-D16-B16-B18-B17-B20-ADJUSTABLE-COILOVER-SPRING-KIT-/280782667910?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item415ff38086&vxp=mtr קויילאוברים , הם באים במקום הבולמים והקפיצים הרגילים ?? והאם תהיה בעיה להביא את זה לארץ ?

פורסם

חבר אתה נסחף לכיוונים שונים מבלי לדעת למה אתה נכנס ולמה.

תבין. כל מותג, יש לו שם, ומאחורי השם הזה נמצא המוניטין שלו.

לפני שתקנה כל מוצר שהוא, החל ממיקרוגל ועד לרכב אתה קודם כל תסתכל על המותג.

אם לא ככה אתה קונה דברים, אז כדאי שתתחיל.

קוילאובר סיני זבל מאיביי שעולה בוטנים גם יתנהג וירגיש כמו קוילאובר זבל מאיביי. אין חוכמות בזה.

לפני הכל. קוילאובר, זה בולם ביחד עם קפיץ. כשהם באים בסט הם נקראים קוילאוברים, והחל מהסט הבסיסי ביותר יש לך אפשרות לכיוון גובה הנסיעה הרצוי.

יותר יקר, יותר אפשרויות כיוון (קשיחות, ריבאונד וכו').

עד פה מובן?

ניתן לקנות רק קפיצים, שזה מה שמקובל לעשות בקרב חאפרים וילדים, אך זה לא מומלץ.

ניתן לקנות קפיצים ובולמים בנפרד, זו אפשרות זולה יותר, אך אופן ההתנהגות של החבילה הזאת אינו צפוי, כי הם לאו דווקא יעבדו טוב אחד עם השני.

יש סטים שמוכחים שעובדים מצוין אחד עם השני, לא בארץ.

קוילאובר הוא אפשרות יקרה, אך כשתחשוב לרגע שאתה משנה לחלוטין את כל מתלי הרכב תבין עד כמה עלות הקוילאוברים נמוכה.

כמו שאמרתי קודם, קודם כל מותג.

Vmaxx יעלה לך הכי זול, אך האמינות שלהם לא ידועה, ההתנהגות כמעט כמו המקוריים, והם יורדים נמוך, כמה שתרצה.

Weitec נחשבים טובים, זולים יחסית, בעלי איכות בינונית מחוות דעת בחול. קראתי על מקרים של חלודה, טבעות כיוון שבירות ועוד.

Tein טובים, קשיחים, יקרים.

D2 קשים, יורדים נמוך, מחיר מופרז בארץ, נחשבים זבל בחול.

Kw מותג על, מוצר מהאיכות הגבוהה ביותר, התנהגות ונוחות מדהימים, יורדים נמוך מאוד, יקר אבל שווה כל שקל.

סידרתי את פירוט המוצרים בארץ מהזול ליקר, כשהיקר ביותר זה הkw הבסיסיים ועלותם היא 7k ש''ח בערך.

השינוי עצום, ועליך גם לקחת בחשבון עד כמה נמוך אתה רוצה לרדת.

האחריות על כולם היא אחריות שקר כשהיבואן סתם מקשר בינך לבין היצרן בחול.

להביא מחול לבד מאיביי אפשרי אבל מסוכן.

בקשר למוטות, שוב, סיוויק לא צריכה עליון קדמי.

לרכב הזה כמו לרוב ההנעה הקדמית יש נטייה לתת היגוי, מוט קדמי עליון יחמיר את הנטייה ע''י הקשחת הפרונט.

וזה ההיפך ממה שאנחנו רוצים.

אנחנו צריכים ישבן קשה יותר מהפרונט ע''מ להפחית תת היגוי. לצורך העניין נוסיף מוט פיתול אחורי. בחול נהוג להשים גם מוט asr ומוט beaks שמתחברים לlca ממותג כמו function 7, עם x brace בבגאז', אבל כל אלה בעיקר לפוזה.

המוט פיתול האחורי הוא זה שיעשה את העבודה.

מלבד זאת, קוילאובר איכותי כמו kw ואפילו הtein כבר יהיו מכוילים מראש להפחתת תת היגוי, ככה שאין ממש צורך בעוד מוטות מעבר לאמור לעיל.

בקשר לצמיגים. תלוי באופי הנסיעה שלך ובכיוונים שלך... יש אנשים שהחזיקו מעל ל30k ק''מ עם r1r ואני לגמרי במקרה שמתי לב שתוך פחות מ20k ק''מ גמרתי את הדפנות לc drive שזה צמיג די משפחתי ולא מדגדג את הליגה של הr1r. היה אמור להחזיק 4 שנים, פחות משנתיים ו2 הקדמיים גמורים...

בקשר למנוע.

שום שיפור מנוע אינו חוקי.

חלק מהדברים אפשר לאשר בקומבינה ברשיון, לדוגמא, החלפת מנוע.

טורבו אי אפשר לאשר. אבל כן אפשר לעבור טסט בקומבינה.

לכן אני נוטה לכיוון החלפת המנוע, למרות שבטורבו תקבל פי 2 כח פר כל שקל שתשקיע, גם על מנוע סגור ומקורי.

להונדה לא חסר מבחר מנועים שניתן להשתיל בקלות בסיוויק, החל מהb16 הנפוץ עם ה160 כ''ס, דרך b18 עם ה170-190 כ''ס, h22 עם ה190 כ''ס ואפילו k20 עם 200 כ''ס במידה ואין מגבלת תקציב..:wink:

תחליט ממה תרצה להתחיל, תחלוק איתנו את השיקולים שלך ומגבלות התקציב, ונעזור לך בכיף להתחיל את הבניה שלך על הרכב.

Honda civic EJ6

פורסם
חבר אתה נסחף לכיוונים שונים מבלי לדעת למה אתה נכנס ולמה.

תבין. כל מותג, יש לו שם, ומאחורי השם הזה נמצא המוניטין שלו.

לפני שתקנה כל מוצר שהוא, החל ממיקרוגל ועד לרכב אתה קודם כל תסתכל על המותג.

אם לא ככה אתה קונה דברים, אז כדאי שתתחיל.

קוילאובר סיני זבל מאיביי שעולה בוטנים גם יתנהג וירגיש כמו קוילאובר זבל מאיביי. אין חוכמות בזה.

לפני הכל. קוילאובר, זה בולם ביחד עם קפיץ. כשהם באים בסט הם נקראים קוילאוברים, והחל מהסט הבסיסי ביותר יש לך אפשרות לכיוון גובה הנסיעה הרצוי.

יותר יקר, יותר אפשרויות כיוון (קשיחות, ריבאונד וכו').

עד פה מובן?

ניתן לקנות רק קפיצים, שזה מה שמקובל לעשות בקרב חאפרים וילדים, אך זה לא מומלץ.

ניתן לקנות קפיצים ובולמים בנפרד, זו אפשרות זולה יותר, אך אופן ההתנהגות של החבילה הזאת אינו צפוי, כי הם לאו דווקא יעבדו טוב אחד עם השני.

יש סטים שמוכחים שעובדים מצוין אחד עם השני, לא בארץ.

קוילאובר הוא אפשרות יקרה, אך כשתחשוב לרגע שאתה משנה לחלוטין את כל מתלי הרכב תבין עד כמה עלות הקוילאוברים נמוכה.

כמו שאמרתי קודם, קודם כל מותג.

Vmaxx יעלה לך הכי זול, אך האמינות שלהם לא ידועה, ההתנהגות כמעט כמו המקוריים, והם יורדים נמוך, כמה שתרצה.

Weitec נחשבים טובים, זולים יחסית, בעלי איכות בינונית מחוות דעת בחול. קראתי על מקרים של חלודה, טבעות כיוון שבירות ועוד.

Tein טובים, קשיחים, יקרים.

D2 קשים, יורדים נמוך, מחיר מופרז בארץ, נחשבים זבל בחול.

Kw מותג על, מוצר מהאיכות הגבוהה ביותר, התנהגות ונוחות מדהימים, יורדים נמוך מאוד, יקר אבל שווה כל שקל.

סידרתי את פירוט המוצרים בארץ מהזול ליקר, כשהיקר ביותר זה הkw הבסיסיים ועלותם היא 7k ש''ח בערך.

השינוי עצום, ועליך גם לקחת בחשבון עד כמה נמוך אתה רוצה לרדת.

האחריות על כולם היא אחריות שקר כשהיבואן סתם מקשר בינך לבין היצרן בחול.

להביא מחול לבד מאיביי אפשרי אבל מסוכן.

בקשר למוטות, שוב, סיוויק לא צריכה עליון קדמי.

לרכב הזה כמו לרוב ההנעה הקדמית יש נטייה לתת היגוי, מוט קדמי עליון יחמיר את הנטייה ע''י הקשחת הפרונט.

וזה ההיפך ממה שאנחנו רוצים.

אנחנו צריכים ישבן קשה יותר מהפרונט ע''מ להפחית תת היגוי. לצורך העניין נוסיף מוט פיתול אחורי. בחול נהוג להשים גם מוט asr ומוט beaks שמתחברים לlca ממותג כמו function 7, עם x brace בבגאז', אבל כל אלה בעיקר לפוזה.

המוט פיתול האחורי הוא זה שיעשה את העבודה.

מלבד זאת, קוילאובר איכותי כמו kw ואפילו הtein כבר יהיו מכוילים מראש להפחתת תת היגוי, ככה שאין ממש צורך בעוד מוטות מעבר לאמור לעיל.

בקשר לצמיגים. תלוי באופי הנסיעה שלך ובכיוונים שלך... יש אנשים שהחזיקו מעל ל30k ק''מ עם r1r ואני לגמרי במקרה שמתי לב שתוך פחות מ20k ק''מ גמרתי את הדפנות לc drive שזה צמיג די משפחתי ולא מדגדג את הליגה של הr1r. היה אמור להחזיק 4 שנים, פחות משנתיים ו2 הקדמיים גמורים...

בקשר למנוע.

שום שיפור מנוע אינו חוקי.

חלק מהדברים אפשר לאשר בקומבינה ברשיון, לדוגמא, החלפת מנוע.

טורבו אי אפשר לאשר. אבל כן אפשר לעבור טסט בקומבינה.

לכן אני נוטה לכיוון החלפת המנוע, למרות שבטורבו תקבל פי 2 כח פר כל שקל שתשקיע, גם על מנוע סגור ומקורי.

להונדה לא חסר מבחר מנועים שניתן להשתיל בקלות בסיוויק, החל מהb16 הנפוץ עם ה160 כ''ס, דרך b18 עם ה170-190 כ''ס, h22 עם ה190 כ''ס ואפילו k20 עם 200 כ''ס במידה ואין מגבלת תקציב..:wink:

תחליט ממה תרצה להתחיל, תחלוק איתנו את השיקולים שלך ומגבלות התקציב, ונעזור לך בכיף להתחיל את הבניה שלך על הרכב.

וואו, השקעת , תודה רבה לך :)

חידדת לי הרבה מאוד דברים שלא ידעתי, בכל יום לומדים משהו חדש

כנראה שאני אקנה קויילאוברים KW/TEIN מ"פיטסטופ"... תודה רבה על המידע

הבנתי אותך, שוב תודה רבה. כנראה שאני אזמין את המוט הזה... הוא יספיק לחידוד הישבן בסיוויק ;) ? והאם תהיה בעיה להזמינו? מבחינת המכס/מעמ/עמלות ?

Toyo T1R 195/55/15 + ג'אנט 15" של חברה מוכרת, יספיק אתה חושב ? וכמה אמור לעלות בערך ?

אתה חושב שסעפת יניקה + סעפת פליטה + פילטר אוויר פתוח ישפרו קצת את תגובת הדוושה ??

לגבי החלפת מנוע... ביררתי מחירים, לצערי לא אקטואלי משיקול כספי :x אבל לא הייתי מתנגד לאיזה B16B :-P

אני אשמח מאוד אם תעריך לי בקירוב כמה כל זה אמור לעלות לי... תקציב גמיש

עוד פעם, תודה רבה רבה לך

פורסם

היי, שמח שלקחת את תגובתי תשומת לבך.

המוט שהבאת בקישור הוא ממותג ידוע ואיכותי, אך זהו מוט שמתחבר למוט asr, ובלעדיו אין לך לאן לחבר אותו... יותר מזה, הוא בעיקר מוט פוזה.

המוט שאתה צריך זה מוט פיתול אחורי.

הוא נראה מעוקל כזה, ומגיע בעוביים שונים.

באנגלית נקרא sway bar.

בארץ הגיע במקור עם סיוויק קופה 95, לפעמים קופצים כאלה למכירה בנפרד או שתיקח מרכב שנמכר לפירוק.

אופצייה עבה, משמעותית ויקרה יותר היא להזמין אחד מקורי של הונדה שהגיע עם הדגמים החזקים של הסיוויק. יתכן שגם של אינטגרה יתאים.

אם אני זוכר נכון קיים כזה מוט גם לחברת asr, חשוב שיגיע עם כל הבושינגים שלו.

לדעתי לפני המוטות תתחיל בקוילאוברים וצמיגים וג'אנטים.

מנסיון עם kw ועם tein, פער המחירים המזערי ביניהם אינו מצדיק קנייה של tein, כי הkw טובים משמעותית, נוחים יותר ליום יום ובנויים מאוזן ונכון יותר.

T1r נחשב צמיג מצוין, והמידה שהבאת היא המידה החוקית לרכב. אישית אני שונא את המראה של חתך 55, פשוט עבה מדי... לא נראה טוב בכלל.

לכן הייתי הולך כבר על חתך 50 ושומר את ה14 לטסט או עד שתמצא פתרון טוב יותר.

בקשר לג'אנטים, זה עסק רציני... כל המותגים בארץ זבל חוץ מoz, שיקרים רצח.

אם אתה מחפש מהג'אנט תועלת, חפש אותו קל ועם אופסט נכון שיישב טוב ולא בולט מדי מהכנפיים או עמוק מדי בתוך הכנפיים.

מותג ''נחשב'' בארץ זה לנסו, והג'אנט הכי ביצועיסט שלהם זה s2 כי הוא הכי קל.

בפיטסטופ חדש עולה המון, באזור השתיים וחצי אם לא יותר... יש המון משומשים בכל מקום שתחפש, עולים חצי אם לא פחות... רק חשוב לחפש טוב ולא ליפול על זיופים.

אם אתה לא יודע איפה לחפש שאל בפרטי אשלח לך כמה קישורים.

בקשר למנוע, אני כרגע חוסך...:wink:

במוסכים ערביים תוכל לסגור עניין בפחות מ20 כולל הכל, למנוע b18c1 כנראה.

יהודים תמיד ירצו יותר... אני עדיין מברר מחירים ובעלי מקצוע. בחו''ל אלה נחשבות השתלות ''בולט און'' שילדים אמריקאים עושים לבד במוסך בבית, בארץ צריך למצוא בעל מקצוע אמין עם המון נסיון והמלצות.

למרות הכל, תתפלא, אבל מסתובבות בארץ עשרות הונדות עם החל מb16a , דרך h22 ועד לפאקינג k20 שזו השתלה מסובכת רצח.

בקשר לסעפות, צ'יפים ושטויות, אם אתה לא הולך על טורבו חבל להשקיע בd הזה...

כל מה שתוסיף לא יתאים לשום סדרת מנועים אחרת, מחיר הדברים האלה גבוה ביחס לתמורה והתועלת בספק גדול.

יש בחו''ל קיט סופרצ'ארג'ר למנועי d שמוסיף איזה 40 סוסים של jackson racing, נראה כמו סעפת יניקה רגילה... אבל הוא לא מיוצר כבר כמה שנים ונדיר למצוא עקב חוסר רלוונטיות לשוק האמריקאי, למה להם להשקיע 2k$ כדי לקבל עוד 40 כ''ס כשאפשר לשקיע את אותו הסכום בקיט טורבו שלם ולקבל עוד מאה כ''ס?

בעניין התקציב... ובכן... כשמדובר במותגים זה עולה המון. אם אתה רציני ורוצה להעמיד רכב פרוייקט למופת, אז לאט לאט צעד צעד תתקדם עד כמה שהתקציב מאפשר..

איפה שניתן לקנות בבטחה משהו משומש אז ניתן לחסוך כמה מאות ואפילו אלפים.

תעדכן מה שיקוליך, אשמח ליעץ.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...