Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח!

לפני שבוע באתי לפתוח את הדלת ובמשיכת הידית הרגשתי משהו קופץ בפנים,הידית הפסיקה לחזור למקומה, משהו שהיה לי כבר בדלת השנייה עם קניית הרכב, הידית מתפקדת אבל לא חוזרת למקום מה שגרם לי לחשוב שכנראה יש קפיץ שנקרע/החליק ממקומו ואין לו מספיק כוח למשוך את הידית חזרה ולהצמיד אותה.

היום החלטתי לפרק את דיפון הדלת ואכן תושבת הקפיץ נסדקה וגרמה לכך שהקפיץ קפץ החוצה, התיקון מאוד פשוט וזול אבל מצריך 2אנשים (4 ידיים) אני מאמין שגם בן אדם אחד יסתדר אבל זה יצרוך הרבה סבלנות, 2 אזיקונים בינוניים עד גדולים, מברג פיליפס(לפירוק דיפוני הדלתות) מברגת שטוח (לפירוק מחבר כפתורי החלונות) , משהו לחתוך איתו את הזנב של האזיקון.

מחזירים את הקפיץ למקום יש לו גומה שבה הוא יושב ואז גם את הזנב שלו שיושב בעוד גומה, בודקים שהידית נצמדה חזרה למקומה( לא לנסות למשוך בה כי זה יגרום לקפיץ לקפוץ החוצה שוב פעם) מעבירים אזיקון שיחזיק את הקפיץ במקומו (מאחורי התושבת שלו (ניתן לראות בתמונה) ומהדקים חזק כמה שיותר קרוב לזנב הקפיץ שיושב בגומה כי שמה נמצא הסדק (לפחות אצלי הוא היה באותו המקום בשני הצדדים).

זהו מפה מרכיבים הכל חזרה.

מצרף תמונות להמחשה.

חג שמח!

photo.JPG

photo (1).JPG

photo (2).JPG

photo (3).JPG

photo (4).JPG

• תוכן חדש...