Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שאני לא רוצה להכנס להחלפת HU (רדיו דיסק בסיסי של פולקסווגן עם 4x20watt), איזה זוג רמקולים יעשו את העבודה? האם יש דגם של מוראל שיכול להתאים, ללא הוספת מגבר חיצוני?

תודה.

פורסם

קודם כל צריך להתחיל מרדיו דיסק טוב- זה משפיע מאוד על איכות הסאונד שתקבל מהרמקולים ( איזה רדיו דיסק "בסיסי" יש לך ברכב? ).

תלוי מה התקציב שלך, למורל יש סטים מאיזה ה- 500 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מדובר על רדיו דיסק בסיסי, כמדומני RCD 210 / 215. אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם החלפות שלו. רק לשפר במשהו את איכות הצליל, אני בטוח שרמקולים תחליפיים יהיו טובים יותר מהמקוריים הלא מרשימים.

פורסם

ברוב המקרים רמקולים אחרים, במיוחד קומפוננט, ישמעו יותר טוב מהמקוריים והלא מרשימים כפי שאמרת.

אבל אני עדיין בכל זאת מציע לך להחליף לרדיו דיסק ( והרוב פה יסכימו איתי ).

אחד פשוט וטוב של פיוניר או משהו בסגנון, באיזור ה- 500-600 ש"ח, ותאמין לי שאתה תרגיש בהמון הבדל בשמע וגם באופציות של USB ועוד כמה דברים ( אם אין לך ברדיו דיסק ), כיוונים וחיתוכים- אבל שוב פעם זאת הבחירה שלך אם להחליף או לא.

יש לך את המורל מדגם טמפו, שעולים באיזור ה- 500 ש"ח, רמקול מעולה למחיר שלו. יש לי אותם 4 שנים ואני מאוד מרוצה מהם ( בחצי השנה הראשונה הם היו מחוברים רק לרדיו דיסק- וגם אז נתנו תוצאה יפה, ומאז שחיברתי אותם למגבר- אני נהנה מכל רגע ).

בהצלחה !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה על התשובה, מה שחשוב לי שלפחות בהתחלה, הרדיו דיסק יצליח "לסחוב" אותם עם ההגברה המקורית שלו, אולי אח"כ אשדרג לאחד טוב יותר.

פורסם

"לסחוב״ הוא יסחוב, אבל כמובן שממש לא ינצל אותם ( רוב הרדיו-דיסקים מוציאים באיזור ה- 14 עד 18 RMS ) לערוץ, בזמן שהרמקול יכול לספוג עד 120 RMS. בטווח המחיר של המורל יש לך גם את ה- B6A של חברת DLS, שגם הוא קומפוננט טוב, ואני אישית אוהב את הסאונד שלו. אני מציע להגיע לאחד ממפגשי הפורום, לשמוע כמה סטים ואז להחליט- כי רק האוזן שלך יודעת איזה סאונד אתה אוהב ( מפגשי הפורום מתפרסמים כל תקופה מסויימת בפורום אודיו בנושאים הדביקים למעלה ).

• תוכן חדש...