Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין במוצרים של carpro, וכרגע סיימתי לקרוא ביקורת מאוד מעניינת על מוצר מיוחד שלהם.

מי שמכיר אותי, יודע שאני עצלן יחסית, וקלות היישום חשובה לי לא פחות מעמידות.

המוצר שבו התעניינתי הוא נוזל מרוכז, שאותו מדללים ביחס מתאים, ובעזרת ספרי ידני מרססים על הרכב -כאשר הוא עדיין רטוב- , ומיד לאחר מילוי הפאנל בחומר , שוטפים בזרם מים חזק.

הריסוס והשטיפה המיידית גורמים לראקציה שקושרת את החומר לצבע.

המוצר מתיימר לעשות שלושה דברים - אטימה חזקה, שיטינג מטורף,גלוס מכובד.

כמובן שיש להכין את הפח בצורה איכותית הכוללת מינימום של פלסטלינה / iron x.

את החומר ניתן לרסס על כל מרכב הרכב החיצוני.

האוטם הזה (אם אפשר לקרוא לו ככה) מחליף את השימוש בווקס או אוטם קלאסי ומבטל את הצורך במריחה , ההמתנה והבאפינג.

בלינק הבא ניתן לראות הסבר סופר מפורט הכולל וידאו, שמראה את קלות השימוש ובנוסף, את העמידות לאורך טווח.

(המשתמש טוען לעמידות מדהימה גם לאחר שלושה חודשים)

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=295754

חייב לציין שהתרשמתי בטירוף גם מקלות היישום, וגם מהעמידות.

אשמח לשמוע את דעתכם.

כמובן שאם מישהו השתמש במוצר, אשמח לרשמים כלשהם (גוגי?).

"יאללה בירי".

פורסם
אני ממשיך לקרוא עליו תגובות מעולות.

נשמע כמו כיף גדול.

יש לך מושג מי הולך לייבא אותו?

אני יודע שיש מגעים לא מעבר לזה נקווה לטוב מניסיון עם המוצר מוצר מדהים ביותר למרות שיש מכירה של מוצר דומה לו כבר בארץ שנותן תוצאות לא פחות ממנו.

פורסם

הוא לא ממש אוטם את הצבע,אבל הוא נותן ברק ממש יפה.

ל NANOLEX יש מוצר מקביל:http://www.monzacarcare.com/nanolex-1/nanolex-washcoat-sealant/0/

לCARPRO יש בקבוקון 50ml שמספיק לשיפה אחת אם אתה רוצה לנסות,אתה יכול להזמין מחול,או אם אתה רוצה לנסות את הNANOLEX,אני משער שליעקב אלטר יש במלאי.

פורסם

gugy/zuza, האם ניתן להסתמך על ההגנה של השמפואים האוטמים של ננולקס או קארפרו בלבד?

אפילו אם היא מעט פחותה מאשר אוטם או ווקס קלאסיים.

(במידה ומחדשים כל חודש וחצי לערך את יישום השמפו).

"יאללה בירי".

פורסם

החומרים האלה הם לא תחליף להגנה של הצבע.

הם לא תחליף לLSP אמיתי כמו וקס או סילנט/COATINGS.

הם באמת נותנים ברק וחלקלקות מדליקה לצבע לשבועיים +-,וזהו.

למרות הטענות של היצרנים שלהם,הם לא ממש מגנים על הצבע,אין עדיין תחליף לדבר האמיתי..

• תוכן חדש...