Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיגו 306 שנת 2000

בהתחלה הרכב היה מאבד מים ולאחר בדיקה התגלה שהבעיה ברדיאטור, לקחתי את הרדיאטור לתיקון ובאמת שעכשיו הרכב לא מאבד מים המיכל מלא. הבעיה היא שעדיין הרכב מתחמם אבל לא תמיד יש פעמים שהוא לא מתחמם בכלל, חשבתי שזה קשור גם איכשהו למזגן כי בנסיעה עם מזגן הוא התחמם מהר אבל הייתה נסיעה אחת שהוא התחמם גם בלי זה.

אני לא יודע אם זה קשור לטרמוסטט כי אין לי איך לבדוק את זה...ברגע שהרכב מתחמם ואני מדבר מגיע כמעט לאדום ואני עוצר את הרכב, המד יורד כמעט מידית למתחת ל90.

אשמח אם מישהו יעזור לי לפני שאני יוצא בקנס ממוסך

פורסם

נשמע כמו טרמוסטט, יכול להיות גם חיישן חום שמשתגע, אבל חכה למומחים שיענו לך.

קודם כל אסור לך אף פעם לתת למנוע להגיע לתחום האדום, אתה מסכן את עצמך בנזק גדול.

כאשר אתה רואה שמתחיל לעלות החום, עצור בצד, פתח מכסה מנוע ובדוק האם החום שיוצא הוא חום סטנדרטי או גבוהה יותר. כך תוכל להעריך האם באמת המנוע מתחמם או שזה החיישן.

פורסם

זה מה שאני עושה אחי אני ישר עוצר...אם הרכב גם מתחמם כשהמזגן דולק ברגע שאני מכבה אותו הטמפ יורדת

פורסם

אם לא חסרים מים: צריך לראות שיש זרימה בצינורות (עליון ותחתון חמים מאוד, לוודא בזהירות!)

לראות שאין סתימה ברדיאטור (שכולו מתחמם. שוב, בזהירות!) ושהמאוורר נכנס לפעולה.

אם הכל מתפקד, יתכן שיש בעיה חשמלית שמשבשת את מה ששעון החום מורה. אני לא יודע עד כמה זה נפוץ בפיג'ו.

• תוכן חדש...