Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמדהים הוא שאצלם זה חוקי לחלוטין ואפילו הביטוח מכיר בזה- רק דורש תוספת קטנה.

לך תסביר את זה לשוטר שעוצר אותך על פילטר פתוח....

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא על רכב ספציפי, אני רואה שאפשר להכניס לכל רכב NOS , יש ביוטיוב סרטים שהוסיפו NOS לקורקינט אפילו :)

אבל יש לי גם סיטרואן ZX וולקן , וגם גי'פ ניסאן טראנו מנוע 3.0 שאני כן חושב לשפר :)

פורסם

אבל לא מבין גדול בשיפורי NOS אבל ממה שאני כן יודע, אם משהו משתבש ויש בקפייר אתה יכול לזרוק את המנוע לפח...

תסתכל על תחרויות דראג רייסניג בארה"ב ותראה כמה רכבים מסיימים את חייהם על קו ההזנקה

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לעניות דעתי העומסים שמתפתחים כתוצאה מהשימוש ב-NOS כבדים ומסכנים מאוד חומרה מקורית,

אלא אם עובדים במינוני NOS קטנים שמיצרים עומס של +15% על המקור.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

כל המנועים שמתפוצצים זה תוצאה מעומס יתר מטורף.. מי שמתחרה עובד רק על סל"ד מקסימלי (עד המנתק הצתה)

ניתן לעבוד עם NOS בטורים יותר בטוחים מבלי לפוצץ מנועים

פורסם

יש הזרקה ישירה דרך מזרקים ,לא מומלץ אם אתה לא מומחה ,כן יכול לגרום לנזקים ,אם לא יודעים מה עושים .

יש הזרקה לסעפת ,כמעט ולא גורם נזק ,מתערבב עם אויר ישירות ובכניסה לצילינדר יוצר פחות לחץ .

גם ההספקים תלויים בצורת ההזרקה ,לסעפת ישירות בין 50 ל 100 כ"ס ,הזרקה דרך מזרק ניתן להגיע גם ל 300 כ"ס .

כמובן הכל גם תלוי בנפח המנוע ,ככל שהמנוע יותר גדול כך השיפור מורגש יותר .

אסור בארץ בתכלית האיסור .

פורסם

תגידו לי אתם רציניים? NOS ?

אין לכם מה לעשות עם זה ברכב סטנדרטי! ובמיוחד שסתם שתדעו שזה לא כמו NEED FOR SPEED, הNOS לא מתמלא מעצמו.

בקיצור לפותח השרשור - רד מזה.

תחפש תחלופות אחרות, אם ממש בא לך לקבל קצת כוח מהרכב שלך, תתקשר לאחת הסדנאות בארץ ותברר מה אפשר לעשות לרכב שלך, עצה - אם המנוע לא גדול\גודש ? שיפורים סתם בזבוז של כסף.

בהצלחה.

פורסם
תגידו לי אתם רציניים? NOS ?

אין לכם מה לעשות עם זה ברכב סטנדרטי! ובמיוחד שסתם שתדעו שזה לא כמו NEED FOR SPEED, הNOS לא מתמלא מעצמו.

בקיצור לפותח - רד מזה.

ברור שלא מתמלא מעצמו, רק שעוברים צמוד למכונית :-D

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...