Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זו מגבת אחת ב70. שדידה לאור יום.

זו הווטר מגנט לא?!

סה"כ מגבות טובות ומחיר זול מאוד. כל כך זול שאפילו יש לי אחת ייעודית לג'אנטים.

Darkmanxxx הצלחת לבלבל אותי! על איזה מגבות אתה מדבר?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא אחד ב-70, שלוש ב-70 מ AutoStore

ישראל כהן- זה מה שהוא רכש. אז זה לא מגבת אחת ב70 ש"ח. טעות טעינו. ט.ל.ח :oops:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מחיר מעניין, מצריך בדיקה.

היום קיבלתי מגבת נוספת של מגווירס 40*40 במחיר דומה. (מעט יותר יקרה,אבל מאוד איכותית)

אשמח לבדוק את שלכם.

כמה עולה משלוח?

מינימום הזמנה 300 ש״ח

משלוח 50 ש״ח

פורסם
אני מקווה שאתם מודעים לעבודה שכל פעם שלקוח ירצה לרכוש משהו הוא הולך לשאול פה כמה זה עולה...אם באמת לא תוכלו להוסיף מחירים באתר אז עלינו להתכונן למתקפת שרשורי ״כמה זה עולה״.

כמו שאמרתי אחרי החגים אני ירשום לכם מחירון מסודר של רוב המוצרים הנידרשים בפורום.

ותנאי הזמנה.

• אחראי פורום
פורסם
תסלח לי אבל אני לא מבין בבדים, מה מהם הוא ניילון ?

אחוז ה״פולימיד״ שהוא כתב, הוא הניילון. זה בכלל פוליאמיד ויכול להיות

שעל המגבת תראה PA.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מינימום הזמנה 300 ש״ח

משלוח 50 ש״ח

לפני התגובה, מוכרח לציין שמה שאכתוב כרגע זו דעתי בלבד ומי שרוצה לרכוש מכם מוצרים מוזמן לעשות זאת עם חיוך (:

המשפט שכתבתם חיסל מבחינתי כל סיכוי שארכוש מכם מוצרים....גם משלוח יקר מכל אתר אחר בארץ, גם מינימום הזמנה מטורף, גם חברה שאני לא מכיר אז ישר לרכוש הרבה מוצרים?? באמת שאני מנסה להבין מה אתם מנסים לעשות ולא מצליח.

אתם כנראה לא מבינים את מה שיש לנו כרגע, האלטרנטיבות למחירים ולהצעות שלכם כל כך רבות, אתם בכלל לא בתחרות!

בג'ימ-שופ שיש בה שפע של מוצרי מגווירס ואביזרים המחירים נוחים, אריזות קטנות ומשלוחים זולים.

באוטוסטור משלוח 30 ש"ח בלבד ומגון מוצרים טוב ורחב מאוד, החנות הכי טובה בארץ לדעתי.

בקרוב יכנסו מפיצים מקומיים בכל רחבי הארץ של מוצרי דיטיילינג באיכות טובה, דודו ג'וס, אופטימום פולימר וכמיקל גייז בעיקר ויהיה איסוף עצמי, כלומר משלוח 0!

למה שאני אפנה אליכם???

תסלחו לי אבל אתם חייבים לעשות שינוי פאזה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אחוז ה״פולימיד״ שהוא כתב, הוא הניילון. זה בכלל פוליאמיד ויכול להיות

שעל המגבת תראה PA.

וממה שאני קראתי, אחוז הניילון / פוליאמיד משפיע על הרכות של המגבת ואחוז פוליאסטר משפיע על החוזק והעמידות.

מגבת 70/30 תהיה רכה יותר ומתאימה להברקה ממגבת 80/20 , שמתאימה יותר לניגוב כללי.

אבל לדעתי זה ממש לא קריטי, הרבה יותר חשוב משקל המגבת וה-gsm (שעליו לא קיבלנו תשובה מ ardex)

פורסם
חשוב מאוד זה איכות המגבת והצפיפות שלה .

יש עוד דבר שחייבים לשים לב עליו כמה שפחות ניילון במגבת.

רוב היבואנים מייבאים לארץ מגבות בתירכובת 20/80

אנו מייבאים מגבת מיקרופייבר 30/70 פחות ופחות ניילון זה מה שעושה את האבדל.

מחיר לגודל 60*40 הוא 20 ש״ח

מחיר לגודל 40*40 הוא 15 ש״ח

Ardex, יש לכם טעות - פחות ניילון זה פחות טוב. ניילון סופג יותר מים מפוליאסטר.

וגם טעיתם בסוג המגבת : במגבת 70/30 יש יותר ניילון ממגבת 80/20.

http://m.autopia-carcare.com/comparing-microfiber.html?more=true

• אחראי פורום
פורסם
וממה שאני קראתי, אחוז הניילון / פוליאמיד משפיע על הרכות של המגבת ואחוז פוליאסטר משפיע על החוזק והעמידות.

מגבת 70/30 תהיה רכה יותר ומתאימה להברקה ממגבת 80/20 , שמתאימה יותר לניגוב כללי.

אבל לדעתי זה ממש לא קריטי, הרבה יותר חשוב משקל המגבת וה-gsm (שעליו לא קיבלנו תשובה מ ardex)

אופי העבודה והיכולות כבר תלויים באופן ובשיטת הייצור של הסיבים.

לגבי ה-gsm, אני רואה מגבות למכירה שבכלל לא מציינים את הפרט הזה, כמובן שמדובר בזולות יותר.

האם לא סתם לא מציינים את זה? ז״א שמדובר במוצר בסיסי ועדיף לעבור הלאה?

לא מחפש היי-אנד, רק ספיגה טובה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב אז ככה הזמנתי את המגבת של 2.5 דולר מאליאקספרס, מקווה אכן תספוג לי יותר טוב מג׳ילדה,

בכל אופן המוכר הסכים לי לשלם לו פרטית בפייפאל, כיוון שעדיין אני לא מרגיש שלם לשים את האשראי שם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
טוב אז ככה הזמנתי את המגבת של 2.5 דולר מאליאקספרס, מקווה אכן תספוג לי יותר טוב מג׳ילדה,

בכל אופן המוכר הסכים לי לשלם לו פרטית בפייפאל, כיוון שעדיין אני לא מרגיש שלם לשים את האשראי שם.

שטוף טוב לפני השימוש,תעדכן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

Ardex Israel לדעתי האישית, כחברה חדשה אשר מנסה להיכנס לשוק הישראלי, עליכם לעשות כמה דברים בסיסיים.

דבר ראשון, לכתוב ללא שגיאות כתיב- זה מוריד מהרצינות (לדעתי בדיקה נוספת לפני שליחת ההודעה תעזור).

דבר שני, לרשום מחירים באתר-אנחנו רוצים אתר שנוח לראות, להתרשם ולהזמין.

דבר שלישי, לשנות את ה ''חיוב'' שאומר שעל מנת להזמין צריך לקנות מוצרים ב-300 ש''ח + 50 ש''ח משלוח-תורידו מחירי משלוח, אל תתנו מינימום הזמנה ולקינוח, תפנקו במשלוח חינם או צ'ופרים קטנים (דוגמיות).

דבר רביעי ואחרון, לדעתי זה דבר חשוב- תלמדו מVIX, אין הרבה מה להסביר.

מחירים נוחים, שירות בין הטובים, משלוח זריז, מקצועיות והשתתפות בפורום, לא צריך יותר מזה :)

מקווה שתפנימו, כל מה שנכתב פה הינו בגדר המלצה בלבד, מאחל לכם כל טוב :wink:

• תוכן חדש...