Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מזה מספר ימים אני מריח ריח של דלק בתוך האוטו בעיקר אחרי שאוטו עומד הרבה זמן .

מבקש הצעות או אם משהוא מכיר מה התופעה .

פורסם

צביקה שלום

מכיר את התייחסותך מלפני מספר שנים , מאז הביקור אצלך ובעזרת מומחיותך תיקנו את הקרבורטור ..

לדעתי זה לא קרבורטור ולא נראה לי שי בעיה של נזילה .

אולי תערובת עשירה ?

פורסם
צביקה שלום

מכיר את התייחסותך מלפני מספר שנים , מאז הביקור אצלך ובעזרת מומחיותך תיקנו את הקרבורטור ..

לדעתי זה לא קרבורטור ולא נראה לי שיש בעיה של נזילה .

אולי תערובת עשירה ?

ערן שלום רב, שנה טובה וחג שמח !

בניגוד לרכבים חדשים ומוזרקים, משאבת הדלק שלך, לא חשמלית ולא נמצאת מאחור מתחת למושב האחורי.

משאבת הדלק שלך היא מכנית, ונמצאת בתא המנוע מורכבת למנוע מצד ימין של הקרבורטור ובית מסנן האוויר.

פתח מכסה מנוע, התנע את המנוע ועבור חזותית על צנרת הרכב ממסנן הדלק היושב על קיר האש התחתון צד שמאל, סמוך לתיבת ההלוכים, משם עקוב אחרי הצנרת המובילה למשאבת הדלק ומשם לקרבורטור, בדוק באם הצנרת לא לחה מדלק, נוזלת , או קילוח של דלק זורם כל הזמן.

אני מדגיש יש לעשות זאת במנוע עובד, כי המשאבה מכנית, והיא מזרימה דלק, ויוצרת לחץ בקו רק במנוע עובד, במנוע כבוי כתם הדלק יתיבש סימני נזילת הדלק יתיבשו ומה שישאר זה אדי הדלק שחודרים לתא הנוסעים דרך פתחי האוורור.

חזור לפורום לעדכן בנושא.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה ותודה על ההתיחסות הרצינית לנושא .

היום החלפתי באופן יזום את כל צינורות הדלק לחדשים .

וזאת בכדי לא לקחת סיכון בנושא..

העדכן בהמשך אם נעלם הרייח ..

תודה ושנה טובה ..

• תוכן חדש...