Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב, מעדיף חדש, עד 100-110K. הקריטריונים הם:

• קודם כל שיהיה "מגניב", אני עוד צעיר אני אנהג מספיק בטויוטה קורולה בחיים שלי.
  • מעדיף לשלם יותר על דלק ופחות על ירידת ערך וטיפולים, לא אוהב להתמקח.
  • מעדיף שיטת מימון כלשהי, במקרה מיוחד אני יכול ללוות מהבנק את הסכום.

זהו, הרכבים שקורצים לי כרגע הם פיאסטה חדשה, קליאו חדשה, אולי איזה פולו שנתיים אחורה, ודי קורץ לי הרעיון של להוסיף קצת כסף ולנהוג בSLK 2007.

מעבר לאיזה רכב, הייתי רוצה לדעת מה האופציות שלי לרכישת רכב, הבנתי שאם אני קונה יד ראשונה מליסינג אני מקבל הנחה משמעותית מהמחירון, ובכלל המחירים מאוד משתנים גם בין עסקאות הליסינג המימוני והפרטי.

אשמח אם תעזרו לי.

פורסם

הפולו הוא רכב מצויין, לפי דעתי עדיף על הפיאסטה.

הייתה לי פיאסטה למשך חודש, ממש לא נהנתי ממנה, צריכת הדלק שלה הייתה 1\12 1\13 בנסיעה רגועה.

אם בא לך לשלם 15\20K שקלים ביטוח לשנה, תקנה SLK. (במקרה שיסכימו לבטח אותך)

וולוסטר אם זה יתאים לך

שירוקו 160HP, אתה תהנה.

A3 אם אתה יכול להחזיק אחת.

הכל תלוי במה אתה מחפש בדיוק מהרכב.

ממליץ לעשות נסיעת מבחן לפני שאתה רוכש רכב כלשהו.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

לא הייתי הולך על קבריולט רק בגלל עלות הביטוח לנהג צעיר. ממליץ להסתכל לכיוון השירוקו ודומתיה. אם חיסכון בדלק חשוב לך - בדוק את ה CRZ. יש עליה ביקורות טובות. בדוק גם את האלפא מיטו והפולו GTI. עוד אפשרות היא אסטרה GTC. ראיתי לפני מספר חודשים למכירה בצבע צהוב - של היבואן. אולי היא עדיין רלוונטית.

• תוכן חדש...