Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האדם הנורמלי יושב כמה שעות בכיסא מרופד בלי יותר מדי מקום, אוכל אוכל גרוע, רואה סרט דבילי ואחרי הנחיתה מתחיל את חופשתו או חוזר לשגרה.

לא כולם טסים רק לצורך חופשה, אתה יודע... להתחיל יום עבודה אחרי שהגעת בדיר עיזים מעופף זה לא הדבר הכי נחמד בעולם.

אני כבר לא מדבר על חופשה בה אתה עשוי להגיע אחרי שהזעת כל הדרך, שפכו עליך מיץ, איבדו לך את המזוודה ועוד גערו בך.

לא מצפה לקבל מסאז' בכל טיסה, אבל גם לא לעבור טלטולים וגלגולים בדרך ממקום למקום (ותאמין לי, כבר יצא לי לטוס בכל מיני גרוטאות מעופפות).

פורסם

טסתי גם לעבודה וגם לחופשות, במגוון חברות ומטוסים. אין לי מושג על מה להמליץ אם ישאלו אותי.

אולי אני בר מזל שאיני גבוה במיוחד, אולי שאיני בררן מדי באוכל, אולי יכולות השינה שלי, אולי זו הסובלנות - אבל מעולם לא סבלתי בטיסה. בגלל זה אני נוטה לבחור את האופציה הזולה ביותר המתאימה לי.

הדבר היחיד שיכול לערער את שלוותי בטיסה הם הנוסעים, כל השאר מבחינתי נתון ומעולם לא הפריע לי.

מרבית הטיסות, חלקן היחסי בשהייה הכוללת בחו"ל הוא זניח. עדיף להשקיע אנרגיה במלון (גם זה לא מטריד אותי במיוחד, אבל זה סיפור אחר) מאשר במסך האישי (למי אין אמצעי בידור משלו היום)?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני אנסה להסביר לך את זה בדרך אחרת:

אני גר בנתניה ונוסע למשרד בכפר סבא (20 ק"מ) כל יום על סיאט טולדו 04'.

יש לי קולגה שגר במודיעין ונוסע למשרד בכפר סבא (45 ק"מ) כל יום על יונדאי אקסנט 99'.

כשהתחלתי לעבוד שם, גם לי הייתה יונדאי אקסנט מאותו דגם ויצא לי לנסוע עליה כמה חודשים. בשלב מסויים מכרתי אותה וקניתי את הסיאט, כי נמאס לי לבלות שעה ביום על הכביש עם נוחות נסיעה של סקייטבורד ורעש של ססנה באזניים. כזה אני, מפונק.

הבחור השני גם לא טמבל, משכורותו כפולה משלי ויש לו בבית מכונית חדשה וגדולה בליסינג. אז למה הוא נוסע באקסנט? סתם, כי לא אכפת לו מנוחות נסיעה ושקט, בשבילו זה עניין טריוויאלי.

שני אנשים עם גישה שונה לנושא - לאחד זה חשוב ולשני עניין של מה בכך. בדיוק כמו שבשבילך טיסה זה סתם שלב בדרך ל... ולמישהו אחר זה חלק חשוב מסדר היום או חוויית החופשה שתכנן לעצמו ושילם עליה ממיטב כספו. עניין של טעם אישי וסדרי עדיפויות.

פורסם

לגמרי מסכים, לכן לא העברתי ביקורת על בעלי הדעה השניה (נו ממש קצת, להמחיש הנקודה).

היה כאן בחור שממש התחיל לפחד מהטיסה הקרובה שלו לחופשה עם אלעל, כתבתי את זה בשבילו ושכמותו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לרוב נוחת ביעד ומתחיל לטייל ישר אחריי הנחיתה. בשבילי כן חשוב שיהיה נוח במטוס ושהטיסה תעבור כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תל-אביב - מקסיקו סיטי עם קונקשן במדריד.

חברת התעופה - איבריה.

המטוס - 767 כלשהו.

התנאים - אפילו לא אגד... אולי סופרבוס...

בחיי שהרגשתי שאני טס בטיולית (וזה פאקין 12 שעות טיסה ממדריד), מצד שני - יין ללא תחתית :)

לעומתם - לניו זילנד טסתי עם קוריאן, דרך סיאול, בהלוך היה קונקשן של שעתיים, בחזור יומיים - כשהמלון על חשבון החברה.

הדיילות מדהימות, המטוס חדש דנדש, הסרטים טובים ורבים - האוכל חביב מאוד ויש מבחר בין מנה קוריאנית או מערבית, בקיצור חוויה.

יצא לי גם לטוס עם יונייטד לארה"ב פעמיים - אין תלונות בכלל.

אגב טיסת פנים בצרפת עם מטוס פרופלורים הייתה חוויה, הטייס היה טייסת וסיבוב שלה לקראת הנחיתה הזכיר לי רכבת הרים, במטוס אגב היו פחות מ20 אנשים, הזוי לגמרי איך זה רווחי להם..

אה... והאיטלקים של אליטליה ברומא....בלימת חירום של A330 זה חוויה מתקנת, הבן זו** כמעט חצה מסלול בזמן שמטוס אחר נחת, ואז בנ-זו** אחר בטיסה הבאה טעה בדרך ושוב בלימה ורוורס, כל זה בנמל הבית שלהם:shock: :shock: .

חוויות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל עוד לא טסתם כמוני ב-707 של אל על מאירופה לישראל, שלא יודע מאיזה סרט של מלחמת העולם השנייה הקריצו אותו, אין לכם זכות דיבור. הדרך הכי טובה לתאר אותו, זה טרקטור שהדביקו לו כנפיים.

פורסם
שירות טוב - אופטיקה בסופרפארם. לקוח מזדמן. רכשתי שם משקפיים. בחו"ל גרמתי להן נזק ברשלנותי. חזרתי לארץ ומסרתי אותן לתיקון. חזרו מתיקון, לא רצו כסף. שירות.

אל-על - לקוח מתמיד. טיסות לארה"ב וחזרה. צוות דיילים מקסים, שירותי ולבבי. מדיניות חברה מזעזעת. מושבים איומים. מכתב תלונה למנכ"ל.

ומקרה שהיה אצלי בסניף - היום נאלצתי להזמין משטרה על מנת להוציא מהסניף לקוח משתולל ומאיים, אני הייתי כבר דרוך לקראת אלימות פיסית. חברים, בחייאתכום, אל תאיימו על נותני שירות. אל תקללו. אל תצעקו. בוודאי אל תתחילו לערב את הילדים של זה שמולכם, או את ההורים שלו. גם בצד השני יש בני אדם. כשהתחיל "לפתוח" על הילדים שלי, קיבל תשובה בשקט שאם לא הייתי מנהל הבנק הייתי פותח לו את הצורה. אח"כ כבר הגיע משטרה.

סירבתי להגיש תלונה בניגוד לעצת אנשי הביטחון של הבנק, כי:

1. אני עדיין חושב שהוא בחור טוב אבל עם פתיל קצר מאוד.

2. לא רוצה לעשות לו באלאגן ערב ראש השנה. לא יושב לי טוב.

היית חייב להגיש תלונה, גם לשלומך האישי אבל בעיקר בגלל יתר צוות הבנק. יש לך אחריות כלפיהם ואין פה מקום לעשות שיקול של "לא להרוס את החג". "בחור טוב" לא מגיע למצב כזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כל עוד לא טסתם כמוני ב-707 של אל על מאירופה לישראל, שלא יודע מאיזה סרט של מלחמת העולם השנייה הקריצו אותו, אין לכם זכות דיבור. הדרך הכי טובה לתאר אותו, זה טרקטור שהדביקו לו כנפיים.

המטוסים האלו היו באלעל עד אמצע, גג לקראת סוף שנות ה80' ואז הוחכרו לארקיע או נמכרו לכל מיני חברות בעולם. (או לפירוק כחלקי חילוף לKC135)

פעם אחרונה שמטוס כזה היה בשימוש באלעל זה היה ב88'. רובם יצאו משירות לפניי כן.

אגב, באותה תקופה רק נכנסו ה767-200 לאלעל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא יודע איך ולמה, אבל ב-2005 בערך טסתי במטוס כזה בקונקשן מבודפשט למיטב זכרוני לישראל. אל על כמובן, קוד שרינג עם דלתא או יונייטד. לא זוכר.

פורסם
לא יודע איך ולמה, אבל ב-2005 בערך טסתי במטוס כזה בקונקשן מבודפשט למיטב זכרוני לישראל. אל על כמובן, קוד שרינג עם דלתא או יונייטד. לא זוכר.

אני חושב שלפחות כבר 20 שנים חברות מערביות לא מפעילות את המטוס הזה.

אלעל לא מפעילה 707 מאז 88' כמו שאמרתי. בקווי לבודפשט עד כמה שידוע לי שלחו את כל סוגי המטוסים שיש להם גם היום, דהיינו 767, 737, 747 ואם אני לא טועה גם 777. בעבר כשהיה 757 גם שלחו אותו.

פורסם
היית חייב להגיש תלונה, גם לשלומך האישי אבל בעיקר בגלל יתר צוות הבנק. יש לך אחריות כלפיהם ואין פה מקום לעשות שיקול של "לא להרוס את החג". "בחור טוב" לא מגיע למצב כזה.

אתה צודק!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

או שהתאריך לא נכון או שזיהוי המטוס לא נכון. או שטסת ב"ראם" של חיל האויר.

גם הסיפור על קוד שייר עם דלתא או יונייטד לא מסתדר לי. לא זכור לי שלאל על היה קוד שייר עם אחת מחברות אלה - נדמה לי שיש להם עם אמריקן.

ד"א למי שדיבר על IFE בטיסות קצרות - לא מצאתי בו עניין גם בטיסות טרנסאטלנטיות. אבל זה אני, ובאפן כללי אין לי יותר מדי דרישות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...