Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרנל - כמה ילדים יש לך? בגיל צעיר החבר'ה האלה כל כך מקובעים שנסיון להעביר אותם מממרח "השחר" ל"עלית" או להפך יגרום תגובות שליליות קשות. בודאי מזון לא מוכר בדיוטי (וזה יכול להיות בעייתי גם בתוך המטוס).

ובקונקשן קצר (את זה חויתי לבד, לא עם ילדים) גם אין לך זמן לעבור במזנון בנמה"ת.

מה שאני רוצה לומר הוא שאני לא דורש במטוס אירוח כיד המלך. אבל לפחות שהדיילות יראו את עצמן ויציעו שירות - אפילו בתשלום, ולא יעלמו ל-4 שעות בתאי המנוחה שלהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר אז אני מנצל״ש,

מישהו בבקשה יכול להמליץ על הדרך המשתלמת ביותר לפריז?

ראיתי טיסות עם טורקיש, מישהו התנסה? איך השירות שלהם?

פורסם

כאשר אתה בודק טיסות אל תסתפק בבדיקת המחיר - בדוק גם את המסלול. המקרים רבים טיסה עם קישור תהיה הרבה יותר ממושכת ומתישה מטיסה ישירה ולא שווה חסכון של כמה עשרות דולארים. םא אין לך נסיון המנע גם מקישורים צפופים עם המתנה של פחות משעתיים בין הנחיתה לטיסת ההמשך, כיון שאתה עלול להתקשות בהתמצאות בשדות גדולים. אם אתה מנוסה גם קישור של שעה אמור להספיק (חוץ מאשר בארה"ב, בגלל נהלי הץרכונים הארועים מאד שם).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טורקיש נחשבים טובים, יש להם צי מודרני, שירות טוב ומערכות בידור ברוב הצי ומרווח נורמלי.

לארץ הם לעיתים שולחים מטוסים גדולים כמו 777 או A330.

אבל, לא הייתי מבצע טיסה כזאת עם קונקשיין. זו לא טיסה לארה"ב או למזרח שבאמת שווה לחסוך 400-500$, אתה לא תחסוך הרבה כסף ואתה תגיע יותר עייף ליעד, זה סתם מעיק לעשות עצירה בשביל טיסה של 4 שעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

החיסכון הוא של 250$ לכרטיס,

אנחנו 4 מבוגרים,

סה"כ 1000$ שפשוט נעדיף לבזבז בפריז.

הטיסות הישירות הכי זולות הן באזור ה500$,

יש המלצות אולי איפה אפשר למצוא משהו זול יותר?

פורסם

כמה שעות אורכת הטיסה הישירה מת"א לפריס? - 5.

כמה שעות דרך איסטנבול? איני יכול לבדוק כיון שלא נתת את פרטי הטיסה, אבל בדיקה באיזה אתר בתאריך אקראי העלה שמדוב ר בכ-12 שעות לכיוון. כלומר אתה מפסיד 14 שעות, שהן, למעשה יום חופשה שלם, בגלל ההפרש במשך הטיסות. תעשה לעצמך את החשבון אם הפרש העלויות מצדיק את בזבוז הזמן.

מעבר לכך - בטיסות עם קישורים יש סכנה של הפסד הקישור בגלל איחור בטיסה הראשונה, ואז בזבוז זמן שיכול להגיע אפילו ליממה בהמתנה לטיסה הבאה.

בטיסות ליעדים שיש טיסות ישירות אליהם או ליעדים קרובים - הן עדיפות. טיסות עם קישור מיועדות ליעדים שאליהם אי אפשר להגיע בטיסה ישירה, או אם יש קישור נוח וקצר בלי סטיה גדולה, וההפרש במחיר הכרטיס גדול.

פורסם
קרנל - כמה ילדים יש לך? בגיל צעיר החבר'ה האלה כל כך מקובעים שנסיון להעביר אותם מממרח "השחר" ל"עלית" או להפך יגרום תגובות שליליות קשות. בודאי מזון לא מוכר בדיוטי (וזה יכול להיות בעייתי גם בתוך המטוס).

ובקונקשן קצר (את זה חויתי לבד, לא עם ילדים) גם אין לך זמן לעבור במזנון בנמה"ת.

מה שאני רוצה לומר הוא שאני לא דורש במטוס אירוח כיד המלך. אבל לפחות שהדיילות יראו את עצמן ויציעו שירות - אפילו בתשלום, ולא יעלמו ל-4 שעות בתאי המנוחה שלהן.

אין לי ילדים, הטיסות האלה לא מושלמות לילדים ותינוקות (למרות שהיו איתי בטיסות ילדים ותינוקות) אבל אפשריות,

מי שמעוניין להתפנק בשירות איכותי יותר, מוזמן.

----

פורסם

כשיהיו לך ילדים תבין שיש עוד כמה דברים חוץ ממחיר נטו. כמובן שאפשר למלא תיק עליה למטוס בסופרמרקט - זה בסדר באירופה לגבי אוכל, לא שתיה - אבל בארה"ב יחרימו לך את האוכל במכס (מזוודות עוברות שיקוף גם בכניסה). וחוץ מזה, כמה אוכל אפשר לקחת עליך ומה עושים כאשר הטיסה ארוכה?

כפי שכתבתי - אני לא מחפש מחלקה ראשונה, אפילו לא ביזנס. אבל בטיסה של למעלה מ-4 שעות אני רוצה איזה התיחסות מהצוות. גם האוטובוס של אגד עוצר להפסקת שתיה בדרך לאילת.

פורסם

מת"א וירושלים אפילו עוצר פעמיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אל-על. עדכון.

חבר שלי בן 60+ עלה עכשיו עם אישתו על טיסה מצפון אמריקה לארץ.

התיישב במקום.

...ופתאום, הגיע גבר זר וטען "היי, זה המקום שלי!". אותו חבר בדק בכרטיס, וענה "לא. הנה הכרטיס שלי. זה המקום". אותו זר הוציא את כרטיסו וטען "לא זה המקום שלי!".

חברת התעופה, למיטב הבנתי וידיעתי כרגע מהעדכונים בווטסאפ, מכרה את אותו המושב פעמיים, וכירטסה אותו פעמיים. איך? למה? הכיצד? מתי? ובעיקר מדוע - נמתין לחבר שינחת בארץ לשמוע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ומקרה שהיה אצלי בסניף - היום נאלצתי להזמין משטרה על מנת להוציא מהסניף לקוח משתולל ומאיים, אני הייתי כבר דרוך לקראת אלימות פיסית. חברים, בחייאתכום, אל תאיימו על נותני שירות. אל תקללו. אל תצעקו. בוודאי אל תתחילו לערב את הילדים של זה שמולכם, או את ההורים שלו. גם בצד השני יש בני אדם. כשהתחיל "לפתוח" על הילדים שלי, קיבל תשובה בשקט שאם לא הייתי מנהל הבנק הייתי פותח לו את הצורה. אח"כ כבר הגיע משטרה.

סירבתי להגיש תלונה בניגוד לעצת אנשי הביטחון של הבנק, כי:

1. אני עדיין חושב שהוא בחור טוב אבל עם פתיל קצר מאוד.

2. לא רוצה לעשות לו באלאגן ערב ראש השנה. לא יושב לי טוב.

זוכרים את זה?

הוא בא להמשיך היום ושוב הוזמנה משטרה. תוגש תלונה. טעיתי כשלא הגשתי בפעם הקודמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יכול להיות שיש לו בעיה רפואית של אלרגיה לערב חג. הציפיה להסבה לשולחן עם החמות יכולה לקחת אנשים למקומות מאוד אפלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זוכרים את זה?

הוא בא להמשיך היום ושוב הוזמנה משטרה. תוגש תלונה. טעיתי כשלא הגשתי בפעם הקודמת.

טוב מאוד. אל תוותר הפעם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...