Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלוש שנים עם המיאטה NB שלי רציתי לדעת יש לאן להתקדם מבחינת רכב ספורטיבי בארך בטווח מחירים שלה?

באמת שזה רכב מאוד כיפי לא חלש במיוחד מאוד אמין וזול לאחזקה אז למה להחליף לא יודע תמיד כייף לשנות השאלה עם יש לאן

כי S2000 אין כמאט והיא מאוד יקרה האם אני מפספס רכב כול שהוא שיתן חבילה טובה של כייף ואמינות כמו המיאטה?

פורסם

NC עם קצת שיפורי התנהגות אם בא לך להשתדרג בקטנה.

S2K או Z4 זה ה"שלב הבא" לפי דעתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש Z4 ידניות, הם יותר נדירות אבל בהחלט יש כאלו.

אופציה אחרת זה SLK אבל הם הרבה בעיקר מדברות למי שמחפש "לוק" וביצועים.

פורסם

קבריולט חובה? נהגעת על מיאטה NC משופרת?

S2K תהיה חזקה מהמיאטה אבל גם לה יש ניואנסים בתהנהגות שלמיאטה לדוגמא אין.

Z4 בתקציב שלך זה מהשנתונים הראשונים והם מגיעות רק באוטומט.

אני חושב שאתה צריך להגדיל את התקציב שלך משמעותית או לצמצם את הדרישות או פשוט ללכת על סדרה 3 עם מנוע רציני (ולוותר על הגג הנפתח).

פורסם

יש BRZ\GT86, אם יש לך את התקציב. זה הכיוון שלי בכל אופן למחליפה, עוד כמה שנים שיהיה כסף. או אלו או ה-ND שכשתבוא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ממליץ גם על הNC (משופרת)נכנסת בתקציב, תהיה טובה יותר מהNB שלך בכל פרמטר, וכמובן אמינה מאוד וזולה לאחזקה ממליץ לך לעשות סיבוב על אחת כזו בטוח שלא תצטער.

פורסם

המחירון של הטיוברו כרגע באיזור 150K ש"ח, זה כמעט פי 2 מהתקציב של הבחור אז אני לא חושב שזה הפתרון.

אם גג נפתח הוא לא חובה אז אני לא רואה פתרון אחר חוץ מ-325/328 ידנית.

אם ימתזל מזלך ותמצא 350Z אולי גם היא תתאים. אולי כדאי לפזול לכיוון איזה איוו 2007-2008 אבל פה העלויות אחזקה הם כבר בליגה אחרת יחסית למיאטה שאתה רגיל אליה.

פורסם

80k אכן קונים NC אבל לא הרבה,זה החלק התחתון של הNC.

350Z אתה תאלץ להוסיף לפחות עוד 40-50 אלף בעבור אחת נורמלית אם בכלל יש למכירה.

סידרה 3 דווקא נשמע כמו אופצייה לא רעה,אפילו ישאר לך עודף אם תלך על הסדאן ולא קופה,במקרה לשותף שלי יש NB ולי יש 330,

הNB יש את הצ'ארם שלה היא קטנה זריזה ומאוד אותנטית בשימוש שלה,אני במיחד נהנה מהגיר ששת ההילוכים שלה,אבל כשאנחנו מחליפים ושותף שלי נוהג על ה330 נמרח לו חיוך דבילי על הפרצוף כל פעם שהוא לוחץ על הגז.

סך הכל הרכב מאוד מתגמל עם שאסי מדהים והגה שכבר לא מייצרים,מוי פאן,לצערי כמעט כולן אם לא כולן נמכרו כאוטומטיות,הכח והמומנט מפצים על זה ,אבל אני תמיד חושב לו היא רק הייתה ידנית. 330 טובה (אם תמצא) נעה בין 65-70 אלף.

קח בחשבון שעלויות האחזקה ההיו גבוהות מהNB.

Porsche 944 turbo

פורסם

עוד לא מצאתי משהו שאני יהיה סגור עליו מישהו יודע למה רכב כמו הNB ועוד נראה טוב ושמור מאוד ושאין כול כך הרבה לא ממש מצליח

להימכר אני מפרסם ורק ילדים מדברים איתי ואומרים שזה יקר אולי בגלל שאני גר באזור הדרום אז אין הרבה

קופצים עליו במחיר המחירון שלו עם רק היה לא ממש ממש יקר להשתיל איזה שבלול ברכב הכול היה אחרת :wink:

פורסם

שוק המיאטות כבר לא מה שהיה פעם.

צריך הרבה סבלנות כדי לקבל את המחיר שאתה רוצה.

בחרת גם תקופה לא הכי אופטימלית למכירה, סוף הקיץ כשהביקוש מתחיל לרדת.

• תוכן חדש...