Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור 80prs בתצורת 4way אקטיבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אתה מנסה ללכת הפוך מהמכשיר, ומנסה להוציא ממנו מה שהוא לא יכול ולא נועד לזה, כמו להוציא מפרה קולה.

האופציות הנורמליות הן:

1. במקום לקנות את ה prs80, פשוט תקנה קרוס אובר 4 way, תחבר כמו שצריך ופתרת את כל כאבי הראש.

2. לנסות להתאים קרוס פאסיבי של סט 3 way לרכיבים שלך, ולפי החיתוכים המתאימים שצריך, ואז גם פתרת כאבי ראש, אמנם פאסיבי אבל בלי חלטורות.

3. אופצייה יקרה כמו שאמרת, פשוט לחסוך כסף ולקנות מכשיר תומך 4 way.

אני מבין מכיר ויודע את התחביב להצליח בדרך שמתאימה לך או בדרך שניראית לך, אבל זה לא יוביל אותך לשום מקום, תמיד יהיה לך מגרעת כי המכשיר לא נועד לזה ולא תומך בזה.

אני אמנם זמן מאוד קצר בתחום אבל למדתי מוותיקים מימני שלכל דבר יש את הדרך שלו בתחום הזה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תסתכל בחתימה שלי אתה תראה קרוס ארבעה חלקים אקטיבי ppi frx, עם יחידת ראש טובה אני יצליח להוציא מהרכיבים שלי הרבה יותר ויש רכיבים לא רעים בכלל, p99rs עולה פי 3 מהמכשיר שציינתי בכתורת.

אני מחפש מכשיר שבנקודת הזמן הזו יתן את התמורה הכי גבוהה לכסף..

פורסם

נכון, אבל התגובה הראשונה שלך מעידה על כך שברצונך לוותר על הקרוס, ולחתוך חלק מהאלמנטים מה hu וחלק מהקרוס של המגבר.

בקיצור, דעתי היא שתוותר על הדרך הזאת, זה רק יגרע בעיניי, מין קומבינה שלא תצליח להוציא ממנה תועלת, ורק תלך אחורה או שבמקרה הטוב תישאר במקום ויגרום לך לייאוש.

בלי שום קשר אתה יכול להביא את ה 80 ועדיין להשתמש ב ppi, אני בטוח שהתוצאה תשתפר.

פורסם

דודו אצלי המערכת מחוברת באותו אופן בלי שום קרוס ארבעה חלקים ובלי p99 ולפי מה שזכור לי אהבת מאוד את התוצאה. למעט החיתוך ב1.2 קילוהרץ אני חושב שאפשר לחיות עם רוב החסרונות (לא יודע איך יבוא לידי ביטוי הפריאאוט הפחות גבוה של הפיוניר).

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ראם אני לא נותן פה דעה נחרצת לא לפה ולא לשם, למרות שהיה שלב שבו השמונים שלי היה מחובר באופן זהה (גם דרך היציאה של הטוויטרים שפוצלה וגם דרך יציאת המיד באס), זה לא היה לתקופה ארוכה מידיי (שבוע בערך) ככה שלתת חוות דעת על בסיס זה זה לא מרגיש לי נכון.

אפשרי זה אפשרי, אצל אסיף זה מחובר ככה, אבל אצלוהמערכת עם אופי אחר, ויש עוד כמה התקנות טובות שנעשו בשיטה הזו.

ליתרונות שתקבל מהחלפת hu יהיו גם חסרונות, כמה הם משמעותיים אני לא יודע לומר, ככה שזו לא המלצה בלב שלם.

חכה לעוד תגובות.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא מנסה לדחוף לשום כיוון, באמת שחשוב לי לקבל כמה דעות, רק קחו בחשבון שגם היום ה cdm חתוך באיזור 1khz-1.1khz..

פורסם
דודו אצלי המערכת מחוברת באותו אופן בלי שום קרוס ארבעה חלקים ובלי p99 ולפי מה שזכור לי אהבת מאוד את התוצאה. למעט החיתוך ב1.2 קילוהרץ אני חושב שאפשר לחיות עם רוב החסרונות (לא יודע איך יבוא לידי ביטוי הפריאאוט הפחות גבוה של הפיוניר).

אסיף, שאתה אומר אהבתי, אתה יודע מה אהבתי בכלל?

אהבתי את השאיפה שלך ל spl, אהבתי מה שהסאב עשה לאוטו, זה נחמד ויפה, אמנם לא הכיוון שלי אבל כייף ליראות את זה אצל מישהו אחר.

לגבי הסט שלך, לא היה אפשרי כל כך להקשיב לו ולשילובו, עקב פעילותו המוגברת של הסאב שבהחלט נתן שם עבודה.

פורסם
אסיף, שאתה אומר אהבתי, אתה יודע מה אהבתי בכלל?

אהבתי את השאיפה שלך ל spl, אהבתי מה שהסאב עשה לאוטו, זה נחמד ויפה, אמנם לא הכיוון שלי אבל כייף ליראות את זה אצל מישהו אחר.

לגבי הסט שלך, לא היה אפשרי כל כך להקשיב לו ולשילובו, בגלל פעילותו המוגברת של הסאב שבהחלט נתן שם עבודה.

נראה לי שאתה בורח מהנושא, כרגע יחידת הראש מחוברת לקרוס ארבעה חלקים אקטיבי, עדיין אני לא מגיע לתוצאה הרצויה איך שזה נראה הבעיה מגיע מיחידת הראש, המטרה שלי היא להחליף את יחידת הראש ולהוציא את הקרוס האקטיבי ופשוט לחתוך כמו שצויין בהודעות הקודמות.

פורסם

ולי נראה שאתה לא קורא את התגובות כמו שהן כתובות.

עלה בשרשור למעלה, שים לב לאחת התגובות שלי שבהן כתוב, שאתה עדיין יכול להביא את ה 80 ובכל זאת להשתמש בקרוס כדי להמנע מקומבינות.

וזאת יכולה להיות בהחלט הדרך שתענה לך על המגרעת הנוכחית, מבלי להעלים את המגרעת הנוכחית ולהוסיף מגרעת אחרת.

כמו שכתבת שנראה לך שהבעיה אצלך מגיעה מיחידת הראש, אז פשוט תחליף אותה לאחת טובה יותר מבלי לוותר על הקרוס.

פורסם

דודו אני עדיין לא מרחף, אתה ישבת אצלי ברכב קצת אחרי שעברתי לשלושה חלקים (לפני כמה חודשים) , ואמרת לי " וואו הסט הקדמי נשמע מעולה אפילו יותר טוב מבכמה רכבים אחרים " שזה לא רלוונטי כרגע איזה רכבים. אגב בלי שום קשר בשירים שהם לא "מפוצצים" בבאס ממש אי אפשר להגיד שהסאב אוכל את המוזיקה אצלי ברכב ואני לא היחיד שאומר את זה. בכל מקרה בגלל שניראה לי שקצת נפגעת מהתגובה הקודמת שלי אני רק אבהיר לך שממש לא ניסיתי לתקוף אותך או לפגוע בך, פשוט אמרתי שבחלק מהפעמים חיבור כמו שראם רוצה לעשות אפשרי ויכול להשמע טוב כי היה לי רושם שפשוט "קטלת" את האופציה הזו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

חבר׳ה חבל להיכנס לוויכוחים, בגדול אתם בעד המהלך או נגד?

פורסם

אסיף יש הבדל בין מידבאס שניגן יפה לבין כל הסט הקידמי, עוד אז היית עם הטוויטרים הקודמים שהיו חותכים את האוזניים, וזה ממש לא לכיוון שלי ואתה יודע את זה אז איך אהבתי?

להיפגע? מימי? מימה? הכל בסדר אסיף, אבל כנס לפרופורציות, אני נותן חוות דעת לפי הכיוון שלך בסאונד ול spl זה היה נשמע בסדר, ואני גם ממש לא אגיד לך ״שמע לא אהבתי נשמע פח״, יכול להיות שהגזמתי בתיאור שאמרתי לך בעבר.

אני עורך את התגובות שלי כמה פעמים כדי לא ליפגוע באף אחד ולא ליצור ויכוחים אז שים לב.

פורסם

מידבאס שניגן יפה? נשמע פח? בחיי שכל תגובה שאתה כותב מובנת לי עוד פחות מזו שכתבת לפני. אני זוכר שישבת ליידי ברכב שהיה מחובר הmlk בתוספת המידריינג' ודיברת אחרת על כל הסט אבל זה בכלל לא משנה.

אגב אם היית מבין קצת בspl היית יודע שהמערכת שלי ממש לא מוגדרת כspl ואם הייתי רוצה להגיע לspl נטו הייתי בונה מערכת שונה.

פורסם

ראם אני בעד שתנסה ותראה איך זה נשמע אם כבר יש ברשותך את כל הרכיבים המדוברים.

פורסם

יש להבין ויש לא רוצה להבין, ונגיד שלא הבנת, אז אצלך אהבתי אך ורק איך שהמידבאס ניגן, כל השאר לא לטעמי ולא לכיווני בכלל.

ואם תיכנס לזה שאמרתי שנשמע לא פחות טוב מעוד רכבים, אז אם נשווה את המערכת שלך לשל יוני, ונשאיר רגע בצד את האופי סאונד אם זה spl או sq, וניתייחס רק לסט ללא הסאב, אז אצלך המידבאסים מנגנים יותר לטעמי, ואצלו כמעט ואין נמוכים, אבל המידים והטוויטרים שלו מנגנים יותר לטעמי, כי אצלך הגבוהים פשוט חתכו את האוזניים, אז ככה שזה די שווה בעיניי.

ואני לא אכנס איתך למושג הזה spl, זה עולם ומלואו שאין לי ידע בו, אבל בינינו, מי שמביא מונואים וסאב כמו שלך, הוא אכן שואף לשם איך שלא תסתכל על זה, בין אם תרצה או לא.

• תוכן חדש...