Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט גזעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה ברשותי טאבלט נקסוס 7 שתמך בפלאש ב 100% בכל האתרים! (התקנתי לו Adobe Flash Player)

אני מניח שבאייפד גם ניתן לעשות זאת.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי לא הסברתי נכון. באתרים שציינתי לדוגמא קופת-החולים הכללית. לקופת החולים יש אפליקציה שמאפשרת לבצע את כול הפעולות בצורה קלה דרך הסמארטפון ללא פלאש.

https://itunes.apple.com/us/app/kllyt/id407000199?mt=8

לאתרים שאין אפליקציה הרבה פעמים קיים אתר מותאם אישית לגלישה ללא פלאש ופרסומות.

בכול מקרה גם לאנדרואיד גוגל הפסיקה את התמיכה בפלאש ככה שאין לך סיבה להתלבט.

איזה כייף לי :)

פורסם

נ.ב זה מחייב שם התקנת רשת אלחוטית...הוט:-(. לשים לב למשהו? בהזדמנות זאת בטח גם ישודרג ממיר הוט למקליט. אם יש הערות, בשמחה.

רשת אלחוטית לא צריכה להיות קשורה לספק כלשהי. פשוט קונים ראוטר ומחברים למודם הקיים. העניין שקוף גם לספק האינטרנט וגם לספק התשתית.

אם אין אינטרנט בבית בכלל זה כבר ענין אחר- ספקים רבים עכשיו מספקים מודם משולב ראוטר אלחוטי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

במקום לפתוח שרשור חדש אני אצטרף לקיים:

מחפש טאבלט 10~ אינץ' להורים, אם היה נקסוס 10 הייתי קונה להם, אבל אין.

אייפד מרגיש לי יקר מדי, ובתור "אייפוניסט" מושבע, קצת נמאס לי מאפל.

לאבא אגב יש טלפון אנדרואיד מהעבודה, כך שהסים שלו לא בשימוש, ולכן חשבנו לקנות טאבלת עם קישוריות 3G, גם ככה הסים זרוק בבית.

בכל מקרה - אשמח להמלצות, אני יודע שכל מה שהוא לא נקסוס יהיה בעייתי בעדכונים, אני רק לא בטוח עד כמה זה מעניין, אולי מספיק לקנות משהו עם "אפטרמרקט של הונדה", כלומר קהילה גדולה, כך שהתמיכה תמשך גם בלי היצרן?

הצעות לדגמים ספציפיים 10" בערך, עם קישוריות 3G, עדיף עד איזור ה2000 ש"ח - בדגש על אמינות (אני לא אהיה בסביבה לתקן תקלות).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס, ה3G היחידים בשוק הם של מוטורולה (אל תיגע, אין עדכונים) נקסוס (לא ראיתי את ה 10 שלהם בארץ) סמסונג (מיושן) וסוני XPERIA Z החדשים.

לדעתי ה Z של סוני היא הבחירה הטובה ביותר כיום.

אגב, המחיר? אל תחפש 3G בפחות מ 3000 שקל. לא תמצא..

פורסם

מניסיון שלי עם סבים וסבתות משוכללים :D

אין כמו IOS עבורם.

IOS מגיעה מוכנה Out of the box, אין הרבה מדיי אפשרויות, אפשר לעבוד ולעשות הכל בקלות והכל נגיש.

אנדרואיד עם כמה שאני אוהב ונהנה מהמערכת, לדעתי קצת מסורבלת מדיי למבוגרים.

חוץ מזה שבואו נודה... Ipad מרגיש בנוי טוב ונראה "יוקרתי", האריזה יפה ועוד מזה הם יתלהבו.

בתקציב כזה אפשר ללכת על הדורות האחרונים.

פורסם

לאבא אגב יש טלפון אנדרואיד מהעבודה, כך שהסים שלו לא בשימוש, ולכן חשבנו לקנות טאבלת עם קישוריות 3G, גם ככה הסים זרוק בבית.

בכל מקרה - אשמח להמלצות, אני יודע שכל מה שהוא לא נקסוס יהיה בעייתי בעדכונים, אני רק לא בטוח עד כמה זה מעניין, אולי מספיק לקנות משהו עם "אפטרמרקט של הונדה", כלומר קהילה גדולה, כך שהתמיכה תמשך גם בלי היצרן?

הצעות לדגמים ספציפיים 10" בערך, עם קישוריות 3G, עדיף עד איזור ה2000 ש"ח - בדגש על אמינות (אני לא אהיה בסביבה לתקן תקלות).

למה אין נקסוס 10? יש בכמה חנויות כאן. חבל רק שאין לו תמיכה ב3G - אפשר לוותר על ה3G אם רוב השימוש הוא בבית, ולהסתפק בtethering כשנוסעים לחו"ל וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בתור אדם שלא מסמפט את מוצרי אפל (למרות שעושה שימוש בחלקם) במקרה המדובר ובהתחשב בדרישות הבסיסיות מהמכשיר אני דווקא כן אמליץ על אייפד, יש לו מסך מעולה, הוא ידידותי וקל לשימוש וכל עוד מבינים את מגבלותיו (בעיקר מגבלות יוצריו) אפשר להנות ממנו.

אכן יש לאייפד בעיה מעצבנת עם תכני פלאש, יש לו בעיה להקרין סרטים במצבים מסויימים (אין לי אפשרות למשל לצפות בסרט שחבר העלה לפייסבוק, לדוגמה) וקרה לי שנתקלתי איתו מדי פעם בבעיות תאימות של פורמטים כאלה ואחרים.

ולמרות זאת, עבור השימוש שלי הוא בסדר גמור, מאפשר לי לעבוד עם המייל בצורה נוחה, מתממשק בצורה טובה עם מערכת הסטוק של מקום העבודה שלי, נוח לגלישה באינטרנט.

אישתי מאידך אהבה את האייפד שרכשתי לה, לאט לאט האהבה הפכה לחיבה, שהפכה לסימפטיה, שהפכה ל"לפעמים מעצבן", והגיעה בשיא ל"אם לא תמכור לי את האייפד הוא יישבר, לא חבל?...".

:lol:

אגב, אם יש תוכניות לאחסן במכשיר תיקיות של שירים\סרטים או כל דבר שכולל העברת קבצים כלשהם ממחשב נייח\נייד למחשב שירותים (AKA טאבלט)- רד מהאייפד, ובכלל זה רק מכל מוצר של אפל כי ההתעסקות איתם בתחום הזה פשוט נוראית, לא נוחה ומגבילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ב

אגב, אם יש תוכניות לאחסן במכשיר תיקיות של שירים\סרטים או כל דבר שכולל העברת קבצים כלשהם ממחשב נייח\נייד למחשב שירותים (AKA טאבלט)- רד מהאייפד, ובכלל זה רק מכל מוצר של אפל כי ההתעסקות איתם בתחום הזה פשוט נוראית, לא נוחה ומגבילה.

בתור אחד שחיי בשלום ובשלווה עם אייפון כ-4 שנים אז אני יכול להסכים עם חלק מהדברים בלבד.

1. כאשר אתה מקבל מייל לאייפון אתה יכול לפתוח את רוב הקבצים המצורפים מבלי להתקין שום אפליקציה נוספת לעומת זאת באנדרואיד אתה חייב להתקין שמונים מיליון אפליקציות על-מנת שתמצא את האחת שעובדת בצורה טובה.

התמיכה המובנית בשפה העברית באייפון טובה יותר. באנדרואיד קבצים בפורמט DOC נפתחים משובשים.

נכון שאנדרואיד מאפשר שמירה של קבצי מוסיקה וסרטים אבל רק בפורמט MP3 ו-MP4. לשם שמירה של קבצים בפורמטים אחרים כגון: MOVE,AVI,WMV,MIDI,WMA,MPEG אתה צריך להתקין מקודדים/אפליקציה מתאימה ותניח תפילין שהכול יעבוד קשורה.

למרות שגוגל מצהירה שהיא תומכת בעוד כמה פורמטים לצערי זה לא מדוייק בכלל.

https://support.google.com/googleplay/answer/1100462

2. אתה יכול להתקין על האייפון אפליקציה שפותחת קבצים מצורפים ומאפשרת שמירה שלהם בתיקייה של האפליקצייה וגם ניתן להעביר דרך אייטונס קבצים לאותה תיקייה ללא שום בעיה.

לכול דבר יש פיתרון על-ידי התקנה של אפליקציה מתאימה אבל למי יש כוח לשטויות האלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתם מתעקשים על 10 אינץ', אני מסכים שIPAD הוא הפתרון הנוח וכנראה הטוב.

לגבי Tethering, לפחות בארה"ב זו בעיה - המפעילים חוסמים את האפשרות (הם מנטרים את הגלישה ולכן גם אם השתמשת באפליקציה שעוקפת חסימה, הם עדיין עוצרים אותך). האם מישהו מכיר מעקף לזה, או תוכנית פריפייד המאפשרת שיתוף?

פורסם

מה עם אייפד 2 16GB 3G, ראיתי שאפשר להשיג במחיר לא רע? יש לי אייפון כבר שנים, מכיר את כל הבעיות.

באם נוותר על 3G, מה המומלץ? לא חייב היי אנד, אבל אדנרואיד אמין וטוב, בלי "מחלות ילדות" (שקראתי שיש לנקסוס 10).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לנקסוס 10 מחלות ילדות. יש אולי בעיה שתיים זניחות (אם אתה נורא מחפש אותן), אבל בגדול מדובר במכשיר שאני אישית מעדיף בהרבה על האייפד לשימושים הפרטיים שלי (אך לא עבור אדם מבוגר ולא טכנולוגי).

אל תגע באייפד 2, הוא איטי יותר והמסך מחורבן. אייפד 4 בלבד. אם אייפד, ממליץ מאוד על גרסת ה3G, גם בגלל החיבוריות אבל גם בגלל הGPS (שאין באייפד הרגיל). מאוד שימושי בשביל לנווט בחו"ל נניח, ביחד עם סים מקומי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, מה רע בשימוש בהוט ספוט עבור האייפד ומדוע אתה נלהב מהנייוט עימו? בגלל גודל המסך?

אגב, כשרכשתי בזמנו אייפד 2 ללא אפשרות חיבור, האופצייה עלתה כמדומני כ400 ש"ח.

פורסם

סיפור קטן:

לא מזמן רציתי לקנות טאבלט והתלבטתי בין האייפד מיני , נקסוס 7, וטאבלט סיני שיהיה הכי "תמורה למחיר"

האייפד עלה בסביבות ה-1200 שקל יד 2

הנקסוס סביבות ה-700 יד 2

והסיני בסביבות ה-600 חדש

בסוף יצא הגורל וקניתי את "התמורה הכי גרועה ביחס למחיר" - האייפד מיני ב-1100 שקל.

אחרי שימוש של 3 ימים הבנתי שאין לי מה לעשות בטאבלט, והצעתי את האייפד למכירה. אחרי 3 ימים המכשיר נמכר ב-1200 שקל(!). 100 שקל יותר ממה שקניתי אותו.

בוא אני אשאל אותך, האם ניראה לך שנקסוס 7 ימכר ב-800 אחרי 3 ימים? או שאולי טאבלט סיני ימכר ב-700 שקל? כניראה ששניהם ימכרו אחרי חודש ובהפסד של 20 אחוז מהמחיר שקניתי אותם.

אז מה יצא? שה"תמורה הכי גרועה" , היא בעלת ביקוש היסטרי ונמכרת במחיר גבוה משמעותית מהמתחרות, מה שהופך אותה ל-"תמורה הכי טובה למחיר" וככול הניראה גם הכי איכותית(בלי להחשיב את הנקסוס 7 החדש) על הדרך.

פורסם

אם כמה שאני לא חובב מוצרי אפל מושבע,

אני משתמש באייפון 4 כבר שנתיים ולא היה חסר לי כמעט שום דבר, גם אני לא מחפש משהו מיוחד מטלפון.

וגם לדעתי זה מטומטם להשקיע סכומים כאלו במכשירי סלולאר.

בכל אופן אני עובד בחנות מחשבים ורוב המכירות שלי הם של טאבלט על בסיס אנדוראיד, כמובן שאני מוכר גם אייפדים,

לאחרונה הרבה אייפד מיני, כמו החזרות של האייפד (או סתם לקוחות שבאים) אפסי.

טאבלט של אנדרואיד תמיד יחזור בגלל שאיכשהו המערכת קורסת ומשהו לא עובד ומצריך פרמוט ואדם בסיסי היום לא יודע כיצד לבצע את זה.

המערכת iOS גם מקבלת הרבה עדכוני תוכנה שככל שהזמן עובר נהנים יותר מעדכונים משמעותיים, גם מה שהמערכת לא משנה כמה שתעמיס עליה באפליקציות אפילו כמה שישארו פתוחות המכשיר לא יקרוס (אלה אם הוא פרוץ ואני לא ממליץ לפרוץ בכלל, גם שם המערכת תקרוס אחרי חצי שנה שימוש, ואין עדכוני תוכנה)

כמובן שהיתרונות של טאבלט אנדרואיד בולטים, אבל בוא נגיד ככה, אם באלך טאבלט שתהנה ממנו ולא תוציא עליו את העצבים לך על אייפד,תדאג לקנות נרתיק טוב ולשים מגן מסך.

גם רוב האתרים שלא תומכים בiOS בגלל הפלאש, יש להם אפליקציה שתעשה לך את החיים קלים.

בהצלחה :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...