Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט גזעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי, מה רע בשימוש בהוט ספוט עבור האייפד ומדוע אתה נלהב מהנייוט עימו? בגלל גודל המסך?

אגב, כשרכשתי בזמנו אייפד 2 ללא אפשרות חיבור, האופצייה עלתה כמדומני כ400 ש"ח.

בגלל גודל המסך ובגלל המהירות שלו. אפשר לעשות דברים מגניבים, כמו מסלולים על המפה של גוגל ומעבר מיידי למצב ניווט turn by turn. ובלי קשר, תמיד יותר נוח שיש סים בפנים והמכשיר תמיד מחובר לאינטרנט. בוא נגיד שבטאבלט 7 אינץ' לא הייתי מתפשר על זה כי הוא נורא נייד, ב10 אינץ' אפשר גם לוותר, אבל אז אתה מאבד את הGPS (שרלוונטי בעיקר בקונטקסט של חו"ל).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כמה שאני לא חובב מוצרי אפל מושבע,

אני משתמש באייפון 4 כבר שנתיים ולא היה חסר לי כמעט שום דבר, גם אני לא מחפש משהו מיוחד מטלפון.

וגם לדעתי זה מטומטם להשקיע סכומים כאלו במכשירי סלולאר.

בכל אופן אני עובד בחנות מחשבים ורוב המכירות שלי הם של טאבלט על בסיס אנדוראיד, כמובן שאני מוכר גם אייפדים,

לאחרונה הרבה אייפד מיני, כמו החזרות של האייפד (או סתם לקוחות שבאים) אפסי.

טאבלט של אנדרואיד תמיד יחזור בגלל שאיכשהו המערכת קורסת ומשהו לא עובד ומצריך פרמוט ואדם בסיסי היום לא יודע כיצד לבצע את זה.

המערכת iOS גם מקבלת הרבה עדכוני תוכנה שככל שהזמן עובר נהנים יותר מעדכונים משמעותיים, גם מה שהמערכת לא משנה כמה שתעמיס עליה באפליקציות אפילו כמה שישארו פתוחות המכשיר לא יקרוס (אלה אם הוא פרוץ ואני לא ממליץ לפרוץ בכלל, גם שם המערכת תקרוס אחרי חצי שנה שימוש, ואין עדכוני תוכנה)

כמובן שהיתרונות של טאבלט אנדרואיד בולטים, אבל בוא נגיד ככה, אם באלך טאבלט שתהנה ממנו ולא תוציא עליו את העצבים לך על אייפד,תדאג לקנות נרתיק טוב ולשים מגן מסך.

גם רוב האתרים שלא תומכים בiOS בגלל הפלאש, יש להם אפליקציה שתעשה לך את החיים קלים.

בהצלחה :)

כל מה שאתה אומר, נכון לגבי טאבלטים אנדרואידים שאינם נקסוס. הנקסוסים למיניהם הרבה יותר קרובים לחווית השימוש של אפל מאשר חווית השימוש שאתה מקבל באנדרואידים אחרים, גם מבחינת אמינות, יציבות ועדכונים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רועי, אני מבין שמה שכתבת לדניקס רלוונטי הן לטלפונים, הן לטבלטים.

לגבי הניווט מניח שהתכוונת תחילה לקבת"תמונה כוללת" ובהמשך ל"נייוט פרקטי בדרך"?

אני עובד לא מעט שנים עם מפות נייר... מרקר אך אינני מסמן מסלול מוגמר. מעבר לאטרקציות חובה, תמיד יש לי מיספר אופציות להמשך. אגב, האייפד 4 שכנראה רכש בעקבות שרשור זה לא ישרת אותי, לי יש איפד 2 שנלקח לחו"ל, ללא קישור לרשת ולא שימשני בניווט. כעת נוסף נקסוס 4. לא מספק לניווט?מעבר ל"תמונה כוללת" שהיא חסרה?

לפני כחודשיים, מישהו שאל על אתרים בעיר אירופית גדולה. אני המלצתי על מקומות, רועי המליץ על אפליקציות. הבנתי שאני נותן לאיש דגים ורועי- חכה.

לאור הצטרפות נקסוס 4 למשפחה, אני תוהה בדבר אפליקציות ואפשרויות שכדאי להשתמש, נניח: וייז, אי גו, גוגל ארף[תוהה מה התרומות השונות שלו, לא חסר], טריפ אדויזור, אתרי הזמנה כמו הוטלס קום, מה עוד?

פורסם

לסוגיה של נקסוס לא התייחסתי, אבל אתה צודק, הנקסוס 7 פשוט פצצה, איכות תצוגה מטורפת !

וגם מכשיר מאוד עמיד.

אבל לא מכרתי הרבה ממנו ככה שלא התייחסתי לזה.

וגם אין לי נסיון רב איתו, שימוש של כמה רגעים.

בכל אופן, הנקסוס 7 ליד האייפד מיני עומד מאוד יפה, וגם זול יותר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רועי, דניקס , הרחבתי הודעתי הקודמת.

דניקס, כמדומני רועי לא התייחס רק לחומרה בנקסוס אלא גם ליציבות התוכנה המשופרת לעומת אנדרואידים אחרים.

אגב, מה מחיר אייפד 4 ונקסוס 10?[האחרון 2100 דרך רכישה מחו"ל]

פורסם
מרק, טענותיך קצת מנוגדות. אגב, אותו אדם מבוגר כן משתעשע מיוטיוב ושטויות ו.. אכן חבר בכללית.

חוץ מזה נראה שגם מתנגדי אפל תומכים באייפד במקרה הספציפי. עניין של פשטו ויציבות?

ואחרונה: ראיתי קופון של אייפד 2 בכ1300 ש"ח. לא כתוב שהוא מוחדש. טוב או" עבר זמנו" למי שיכול להשקיע יותר?

תודה.

נ.ב זה מחייב שם התקנת רשת אלחוטית...הוט:-(. לשים לב למשהו? בהזדמנות זאת בטח גם ישודרג ממיר הוט למקליט. אם יש הערות, בשמחה.

גם אני ראיתי את הקופון הזה, הקופון הוא למוצר מוחדש ולא חדש. בדוק היטב את האותיות הקטנות.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רועי, דניקס , הרחבתי הודעתי הקודמת.

דניקס, כמדומני רועי לא התייחס רק לחומרה בנקסוס אלא גם ליציבות התוכנה המשופרת לעומת אנדרואידים אחרים.

אגב, מה מחיר אייפד 4 ונקסוס 10?[האחרון 2100 דרך רכישה מחו"ל]

כן, התכוונתי פצצה גם בהתייחסות ליציבות התוכנה, הוא פשוט מכשיר טוב, שלא קורס לאחר הפעלת כמה אפליקציות ברקע.

לגבי אייפד 4,

http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=1668

הכי זול בארץ, חנות מאוד אמינה, ואין לך מה לדאוג, המחיר מאוד זול כיוון שהחנות מביאה את המוצרים מחו"ל ככה שאתה מקבל שנאי מקורי עם חיבור ארה"ב ומקבל מתאם לארץ, אופציה נוספת לחבר כבל 2 שמיניות במקום המתאם.

לגבי GPS, הייתי עובד עם WAZE תקופה אבל התחיל לזייף ולהטעות בדרכים ולהתשגע ממש מטרים ספורים לפני פניה,

לגבי גוגל מאפס היא מאוד מאוד מדוייקת אבל ניווט באנגלית אבל המפה מאוד טובה,

אני כיום משתמש בm8, שבינתיים עושה את העבודה וכאשר צריך אני נכנס לגוגל מאפס ועוקב אחרי המפה.

FRANCE

פורסם

ניצלו"ש

הטלפון הסוללרי שלי שמשמש אותי לעבודה בלבד (יש לי טלפון נוסף) מראה סימני גסיסה, מכיון שלאחרונה חשבתי לקנות טאבלט אולי זאת ההזדמנות לרכוש פדאפון - דהיינו גם פלאפון וגם טאבלט ביחד.

ה"יצור" הזה עומד על הפרק.

כאשר השיקולים לרכישתו הם:

1. כאמור גם פלאפון וגם טאבלט.

2. אני מדבר עם אוזניות בללבד.

3. חובה שיהיה סים ולא מיקרו סים.

4. יש לי חבילת גלישה בטלפון של העבודה, כך שיהיה שימוש נוסף ואמיתי גם כטאבלט ולא רק כפלאפון.

מה אתם אומרים?

פורסם
רועי, אני מבין שמה שכתבת לדניקס רלוונטי הן לטלפונים, הן לטבלטים.

לגבי הניווט מניח שהתכוונת תחילה לקבת"תמונה כוללת" ובהמשך ל"נייוט פרקטי בדרך"?

אני עובד לא מעט שנים עם מפות נייר... מרקר אך אינני מסמן מסלול מוגמר. מעבר לאטרקציות חובה, תמיד יש לי מיספר אופציות להמשך. אגב, האייפד 4 שכנראה רכש בעקבות שרשור זה לא ישרת אותי, לי יש איפד 2 שנלקח לחו"ל, ללא קישור לרשת ולא שימשני בניווט. כעת נוסף נקסוס 4. לא מספק לניווט?מעבר ל"תמונה כוללת" שהיא חסרה?

לפני שבוע ישבתי בסלון עם דודים של אשתי שנוסעים עכשיו לאיטליה. הם לא בדיוק נוסעים כל חודש ולא כולם נהנים ללכת לאיבוד. הם רצו להגיע ממרכז רומא למקום איזוטרי כזה או אחר, באמצעות תחבורה ציבורית. פתחתי Google Maps על הנקסוס 7, ותוך בדיוק 10 שניות נתתי להם מסלול מפורט בתחבורה ציבורית, מדוייק ברמת הדקה (תעלה ב16:28 בקו הזה, סע 8 תחנות, רד ברחוב הזה, לך 100 מטר וכו'). אם היה מדובר במכונית, לחיצה על כפתור בMaps ואתה עובר לניווט turn by turn בסגנון waze, לפי המסלול שהכנת לעצמך. זה מדהים, זה ממכר וזה מאפשר לך למצות את הזמן שלך בחו"ל. אייפד רגיל לא יעשה את זה, אייפד עם GPS יעשה את זה. או נקסוס 10, שמגיע עם GPS פנימי.

הנקסוס 4 גם יעשה את זה מצויין (!), הפונקציונליות זהה לחלוטין למה שתקבל בטאבלטים. אולם, בגלל המסך הקטן (יחסית), יותר קל לנווט איתו בין נקודות ידועות מראש, במקום להשתולל על מפה (עם האייפד הכנתי אחלה טיול נהיגה באמצעות Google Maps, על סמארטפון זה היה קצת יותר קשה בגלל הממשק).

עם הנקסוס 4, אם למשל תמצא את עצמך בברלין, נניח, מחפש משהו לאכול, ותפתח את האפליקציה של TripAdvisor ותקבל שם של מסעדה, מספיק יהיה להכניס את שמה (לרוב לא צריך כתובת, הכל מאונדקס) לGoogle Maps ולבקש directions, ואז לבחור את דרך ההגעה המועדפת.

אגב, זו פונקציונליות קרובה מאוד למה שיש לך כרגע במחשב דרך maps.google.com - אני מציע שתלמד קצת את הכלי הזה, אם לא השתמשת בו עד עכשיו. אפשר לעשות דברים מדהימים. במובייל כמובן נוסף turn by turn שאין לך בווב (ניווט סטייל waze).

אני גם חושב (לא בטוח, דובר על זה משהו) שאפשר לתכנן מסלול בmaps.google.com ולהעביר אותו למובייל. האפשרויות, כמובן, בלתי נגמרות...

לפני כחודשיים, מישהו שאל על אתרים בעיר אירופית גדולה. אני המלצתי על מקומות, רועי המליץ על אפליקציות. הבנתי שאני נותן לאיש דגים ורועי- חכה.

לאור הצטרפות נקסוס 4 למשפחה, אני תוהה בדבר אפליקציות ואפשרויות שכדאי להשתמש, נניח: וייז, אי גו, גוגל ארף[תוהה מה התרומות השונות שלו, לא חסר], טריפ אדויזור, אתרי הזמנה כמו הוטלס קום, מה עוד?

TripAdvisor, Google Maps. אלו השניים שאתה חייב.

אני מאוד אוהב להשתמש בbooking.com, יש להם אפליקציה שמדורגת גבוה והשירות עצמו מעולה.

בארה"ב יש לך את yelp לביקורת מסעדות וopentable להזמנות.

בעיקרון האנושות הגיעה למצב שבשביל חופשה מגניבה ומלאת אטרקציות, כל מה שאתה צריך זה סמארטפון\טאבלט טוב וסים מקומי. משם רק תבחר איפה אתה נוחת, ואת כל היתר תעשה בלייב (אתה אפילו לא צריך להזמין מראש מלון, העברתי טיול שלם ככה והיה פצצה).

פורסם

יש אפליקציית יוטיוב לאייפד. אתה יכול לראות סרטונים.

פורסם

דניקס צירף קישור לחנות זול פור יו [תודה] המשווקת אייפד זול יותר מן היבואן הרשמי. האם מישהו מכיר החנות לטוב או לרע? האחריות? הכבל המתאם? מוזר, יש סניף בראשל"צ- כנראה בית פרטי.

רועי, תודה. אכן יש מה ללמוד. אני מניח שיש תוכנות מענינות נוספות [מניח שלא כל מלון מופיע היכן שציינת] לדוגמא, לרשת קמפניל הצרפתית- מלונות זולים יש אפליקציה משלה.

בטיול רכב איני מזמין מלונות מהארץ שכן המסלול שלי גמיש. לגבי המסלול עצמו, את הבסיס אני מתכנן כאן בארץ שכן שעה בטיול היא שעה יקרה וחבל לבזבז על תכנון מעמיק. אגב, אני משתמש הרבה בבד אנד ברקפסט, מן הסתם יש אפליקציות גם בזה.

לגבי תהייתך על העברת מסלול למובייל, אולי כדאי לשאול את ספריאל איזה שימוש הוא עושה בויה מישלין.

טרונצ'ו, מה שאתה רוצה הוא לא קצת מפלצת בגודל, בתור טלפון?

פורסם

מכיר אישית, נרכשו כמה יח' משם,

עד היום לא היתה בעיה בכלל,

אפילו הבוס שלי קנה משם איזשהו אייפד לעצמו כי היה זול יותר, אין שום בעיה עם המכשיר, מגיע ארוז חדש,

רק עם תקע לארה"ב מתאם לישראל יפתור את הבעיה וזהו.

אגב הם מוכרים שם אייפדים בכמויות !

FRANCE

פורסם

בשל מחסור בציוד מתאים (הטלפון שלי הוא BB ואין לי טאבלט ראוי) אני משתמש בחו"ל בנטבוק ישן.

השימוש בויאמישלין נוח בעיקר לפני הנסיעה כיון שאפשר להדפיס את המסלול, כולל כל ההתראות והשלטים שאתה צפוי לראות בדרך. החסרון הוא שלא מצאתי את הדרך לשמור את המסלול כ-PDF או פורמט דומה, אלא רק לשלוח למייל, כך שהשימוש בזמן אמת לא נוח.

מצד שני יש להם אפליקציה (לפחות לאנדרואיד) - לא התנסיתי בה ואיני יכול לחוות דעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...