Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, עכשיו ב$199

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי לעדכן למי שרוצה להזמין גם:

הורדתי את התוכנה TUNNELBEAR, יש שם 3 סוגי חשבון, 2 מהם בתשלום - אחד בחינם, 500GB שימוש בחודש אחד.

בחרתי את החינם, בחרתי ארה"ב, עשיתי START וזהו, "אני בחו'ל".

נכנסתי לאתר של גוגל, בחרתי את דגם ה16GB, מחזיק אצבעות וממשיך הלאה.

תפס! "אני בחו'ל", ועוד בארה"ב!

במקביל רצתי לBUY2USA, פתחתי שם חשבון חינמי וקיבלתי כתובת של המקום שלהם.

חזרתי לאתר של גוגל, משלים את הרכישה + כתובת BUY2USA, מגלה שיש TAX על הפלאפון + משלוח של 10$, סה"כ 277$ מחיר סופי של הפלאפון.

בדקתי במחשבון של הBUY2USA כמה אמור לעלות המחיר הסופי אחרי מיסים והכל, לא ידעתי מה לרשום בפרטי חבילה אז פשוט הזנתי אורך 10ס"מ, רוחב 10ס"מ ועומק 10ס"מ, משקל 1 ק"ג + מחיר הפלאפון 277$ = סהכ 1440 משהו שקל, שקל אחד לפה ולשם לא זוכר סכום מדויק.

*בדקתי בחשבון הבנק שלי - חויבתי בסכום של גוגל, זה אומר שזה אמיתי וזה עובד.

על פי גוגל, ב9\9 זה יגיע למחסני BUY2USA ועל פי שיחה עם ידידה שעובדת במשרדי החברה, תוך כמה ימים זה בארץ.

תודה!

אוהד.

פורסם

המחיר של BUY2USA כלול עם המכס, חישבתי את זה במחשבון שלהם, יצא תוספת של 90$ רק על מכשיר סלולרי בשווי 277$ + תשלום נוסף על משקל\גובה\מין\משלוח וצבע.

בנוסף אימתתי את זה בטלפון מול ידידה שעובדת בBUY2US וביררתי שאכן אין תשלום נוסף מעבר ל277$ + 90$ + שטויות של BUY2USA ואני לא מתעסק עם שום גורם בארץ כמו מכס מיסים משטרה ועניינים.

אוהד.

פורסם

בדיוק - וככה גם אישרה ידידה שלי.

כרגע חוייבתי על ידי גוגל בלבד בסכום של הפלאפון בלבד שהוא 277$.

ברגע שהחבילה תגיע לBUY2USA, הם יצרו איתי קשר ושם אני אחויב בעוד כ400שקל הכוללים מכס/משלוח(שהוא 22$)/משקל/עמלת שקר כלשהי.

אוהד.

פורסם

תתחדש ותיהנה. עוד יתרון קטן אבל חביב בשירות הזה

הוא העובדה שהמוצר מגיע אליך לבית עם שליח.

חוסך כמה דקות מהחיים למי שלא גר בסמוך לסניף הדואר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה בעצם החידושים בנקסוס הבא? ומתי הוא יוצא?

קקטוסולר ידנית

פורסם

נקסוס 6 יוצא בקרוב ונקסוס 5 בקרוב מאוד.

אף אחד באמת לא יודע את המפרטים של נקסוס 5 ומתי הוא יוצא חוץ מאשר קומץ אנשים בגוגל.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה בעצם החידושים בנקסוס הבא? ומתי הוא יוצא?

כרגע הכל מאוד מעורפל. סביר שגוגל יכריזו עליו באמצע-סוף אוקטובר, אבל כרגע ניזונים בעיקר מהדלפות

• תוכן חדש...