Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רנו מגאן 2001 נפח 1600 16 שסתומים , בשבוע שעבר נקרע לי רצועת המנוע .

החלפתי את הרצועה והכל היה בסדר , אחרי יומיים המנוע התחיל לדפוק מיכון המכסה שסתומים

כנראה שנשארה לי חתיכה מהרצועה והיא נכנסה לתוך הרצועת טיימינג והקפיצה לי שן או יותר

האם מדובר רק בכיוון הרצועה מחדש או שיש שהשסתומים שלי התעקמו ?

יש לציין שמבחינת נסיעה המנוע עובד חלק וללא שום הבדל

תודה

אלעד

פורסם
שלום.

החלפתי את הרצועה והכל היה בסדר , אחרי יומיים המנוע התחיל לדפוק מיכון המכסה שסתומים

כנראה שנשארה לי חתיכה מהרצועה והיא נכנסה לתוך הרצועת טיימינג והקפיצה לי שן או יותר

תודה

אלעד

שלום אלעד

קודם כל אל תסע עם הרכב, ההסבר שלך שחלקים מרצועת המנוע נכנסו למערכת התיזמון וכנראה קפצה שן מאד מתקבלים על הדעת

זה קרה לנו לא פעם.

בדוק את המערכת וכוון אותה כראוי אם באמת קפצה שן, אם לא , יכול להיות שהמנגנון לקידום גל הזיזים דפוק .

זה גם גורם לתקתוקים בעיקר בהתנעה קרה.

כדי לדעת אם שסתומים התעקמו יש לבצע בדיקת נפילות לחץ.

פורסם

ישנה גם בעיה מוכרת ברנו מגאן שבזמן שהרכב מונע והוא קר נשמעים רעשים מאזור המנוע, זה נגרם בגלל הדיפייזר. לא יודע אם זה המקרה אצלך, בכל מקרה תוכל לקרוא כאן.

פורסם
ישנה גם בעיה מוכרת ברנו מגאן שבזמן שהרכב מונע והוא קר נשמעים רעשים מאזור המנוע, זה נגרם בגלל הדיפייזר. לא יודע אם זה המקרה אצלך, בכל מקרה תוכל לקרוא כאן.

לא קשור

דיפייזר יש במגאן 2 דור 1 בלבד (2004-2006)

פורסם
שלום.

תודה

אלעד

לדעתי יש שסתומים עקומים כי אני לא מכיר מקרה של רצועת טיימינג במגאן שנקרעה ולא היה שסתומים עקומים

פורסם
לדעתי יש שסתומים עקומים כי אני לא מכיר מקרה של רצועת טיימינג במגאן שנקרעה ולא היה שסתומים עקומים

אם הטיימינג היה נקרע המנוע לא היה מניע בכלל או שצילינדר/ים מסויימים או כולם יחד לא היו מתפקדים.

הבחור התכוון שהרצועת אביזרים נקרעה וחלק קטן ממנה כניראה חדר למכסה הטיימינג והקפיץ את הטיימינג שן, וזה בהחלט יכול להיות, וכניראה ולמזלו "רק" שן אחת קפצה.

פשוט לא הבנת אותו נכון (או אני)

פורסם
אם הטיימינג היה נקרע המנוע לא היה מניע בכלל או שצילינדר/ים מסויימים או כולם יחד לא היו מתפקדים.

הבחור התכוון שהרצועת אביזרים נקרעה וחלק קטן ממנה כניראה חדר למכסה הטיימינג והקפיץ את הטיימינג שן, וזה בהחלט יכול להיות, וכניראה ולמזלו "רק" שן אחת קפצה.

פשוט לא הבנת אותו נכון (או אני)

הבנת אותי נכון הרצועה של האביזרים נקרע ולא הטיימינג , אחרי שהחלפתי את הרצועה הקרועה המשכתי לנסוע יומיים בלי שום בעיה ורק אחרי יומיים המנוע התחיל לדפוק .

אני יכוון מחדש את הטיימינג בתקווה שזה יעזור לי ולא התעקמו השסתומים

• תוכן חדש...